8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#229803Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Üdv,
esténként 18.30 - 23.00 - ig "beteg" mód lehet kreditet farmolni, február 9 - ig. A lentieknél egyik sem lett kiemelkedő kör, a bukták is hozzák a 2 millákat... Meccs közben irogattak, hogy a 7 - 8 milliós kör sem lehetetlen
Mellékletek:
Last edit: 8 éve 7 hónapja by _HENTES_.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN
esténként 18.30 - 23.00 - ig "beteg" mód lehet kreditet farmolni, február 9 - ig. A lentieknél egyik sem lett kiemelkedő kör, a bukták is hozzák a 2 millákat... Meccs közben irogattak, hogy a 7 - 8 milliós kör sem lehetetlen
Lehet nem kiemelkedő de glob.Op ban elsőnek lenni azért nem egyszerü dolog
szerk. nem kell szerénykedni
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Padre.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#230087Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Ezt most nem igazán értem.
Köszönöm
A nem kiemelkedőnél csak arra céloztam, hogy ennél még vadabb összegeket is össze lehet farmolni. A challi kör pl kifejezetten kevés dmg -s. Mondjuk a chall 1 és úgy általában a lassú MBT - k nem valók go ra. Oda gyors pörgős gépek kellenek, a terminator pl egy mocskos beteg gép, az go - ra született
Hát, kíváncsi leszek milyen hatása lesz ennek a játékra...Mondjuk gyanús volt hogy valami nincs rendben a háttérben, mert a balance 2.0 már hónapok óta húzódik...
Rita oldalàn lehet olvasni egy cikket,amiben leìrjàk mi ment fèlre. Az obsidian soha nem akart egy wot copy ès az Eu ès amerikai szervereket helyezte volna előtèrbe ,de a kiadó csak az orosz embereket, a wot copyt akarta, ezèrt az obsidian kiszàllt. Azèrt sajnàlom jó jàtèk volt. Remèlem nem lesz katasztrófa.
Koszi a linket erdekes volt elolvasni. Esetleg tudsz valamit arrol, amit tobb helyen is olvasni lehet, hogy wot 2.0? Egyesulni akar pont a nagy konkurenssel? Vagy tenyleg csak egy copy lesz modern tankkokkal?
Koszi a linket erdekes volt elolvasni. Esetleg tudsz valamit arrol, amit tobb helyen is olvasni lehet, hogy wot 2.0? Egyesulni akar pont a nagy konkurenssel? Vagy tenyleg csak egy copy lesz modern tankkokkal?
Még tavaly láttam pre-alpha játékmenetet a WoT 2.0-ból, de borzasztó volt. Ugyanaz, mint a WoT, csak modern tankokkal, és arty helyett helikopterek lettek volna. Mert igen, lehet a WoT tüzéreknél is irritálóbb kasztot kreálni egy játékhoz....
De ha jól tudom elkaszálták már azóta az egész projektet, szóval minden bizonnyal nem az lesz amit anno láttam.
u.i.: ha lenne NDA-m a WG felé most igencsak bajban lennék
Még tavaly láttam pre-alpha játékmenetet a WoT 2.0-ból, de borzasztó volt. Ugyanaz, mint a WoT, csak modern tankokkal, és arty helyett helikopterek lettek volna. Mert igen, lehet a WoT tüzéreknél is irritálóbb kasztot kreálni egy játékhoz....
De ha jól tudom elkaszálták már azóta az egész projektet, szóval minden bizonnyal nem az lesz amit anno láttam.
u.i.: ha lenne NDA-m a WG felé most igencsak bajban lennék
De ez most WG krealmany akkor? Mert a mailru is ezt a wot 2.0 -t emlegette.
Félreértettük egymást. A fail.ru az AW-re hivatkozik úgy, mint WoT 2.0, mert mint írták, ők csak egy szeletet akartak a WoT piacából. Ebből volt a konfliktus, mert az Obsidian ennél többet akart, csak hát a pénz beszél...
Ezzel szemben a WG dolgozott egy modern tankokkal operáló új, WoT-hoz nagyon hasonló játékon, ami a WoT utódja lehetett volna. Erről beszéltem én, mert ennek is a nem hivatalos neve WoT 2.0 volt. Legutóbbi tudomásom szerint felfüggesztették ezt már, mert mint mondtam, pocsék lett, nem kis részben SerB zseniális ötletének, a helikoptereknek...
Kb 6-8 hónappal ezelőtt kihúztam az utolsó 10-es tankot a játékban, tehát mind kifejlesztve 100% húzva! Akkor abba hagytam a játékot mert nem láttam benne kihívást! Pár héttel ezelőtt visszatértem, de nem változott semmi az ég világon. Ez a játék halott!
Inkább az AW! Egy fő indokot tudok mondani! Az AW-t nem tudod teletűzdelni cheater modokkal! Több, mint 3 év után raktam újra föl a WoT-ot és bemásoltam a régi cheateket és csuda mód mind működik még mindig.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...