elvileg holnaptól ingyenes 18ig. mi a külömbség a delux és a standard között? melyik verzió lesz letölthető? mert arról nem látok infót ( tudom, h black flag, de standard? )
+magyar feliratott, ill magyarítást szeretnék rá majd, lenne egy linkked, ahonnan beszerezhetem és működik id?
köszönöm
Standardot lehet letölteni teljesen magyar nyelven, a deluxe-ban van pár új sziget meg ruha meg fegyver amit még meg lehet szerezni.
Igen seasan pass 10 euro.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Okynawa
Fiataloknak vagy akik csak nem találkoztak vele: store.steampowe...urage/
A lopakodós játékok atyja, igazi klasszikus. És most csak 0,49 EUR. Én kérek elnézést ezért az árért.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, _Szazados_, Ba_nshee
A lopakodós játékok atyja, igazi klasszikus. És most csak 0,49 EUR. Én kérek elnézést ezért az árért.
Mennyit toltuk vele anno, megjegyzem a teljes csomag 1,49. Kössz, hogy szóltál, este meg is veszem
7 éve 1 hónapja#280743Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Én két kedves játékomat osztanám meg veletek. Persze több is van, meg leárazva sincs, én a "virágbolt" ban vettem:
The Long Dark: nyugis craftolós túlélőszimzlátor, és a Batman sorozat utolsó része az Arkham Knight: a 3 részes sorozat 3. része a tps verekedés magasiskolája.
Nagyon adom!
Ugyanakkor, ez lehetett az első játék amiből ragequiteltem időnként...
Én két kedves játékomat osztanám meg veletek. Persze több is van, meg leárazva sincs, én a "virágbolt" ban vettem:
The Long Dark: nyugis craftolós túlélőszimzlátor, és a Batman sorozat utolsó része az Arkham Knight: a 3 részes sorozat 3. része a tps verekedés magasiskolája.
Ingyenes Subnautica:
link
Singleplayer gyűjtögetős-kraftolós-felfedezős csoda, olykor elég creepy helyszínekkel és történésekkel Az elmúlt 10 évben ez volt az egyetlen játék amit végigjátszottam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Chaos_42, Thothem, Solinari, PiciMaci, Ba_nshee
6 éve 9 hónapja - 6 éve 9 hónapja#285340Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Szabad teszt van pár napig a Conqueror's Blade-en (Siege Test: Winter Mayhem – Open Weekend)
érdemes ki próbálni, nekem tetszett például, itt egy kis ízelítő is belőle:
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...