Ismerem, megvan az is. Kicsit másabb mint az OW, és még van mit rajta fejleszteni. Ha választani kéne akkor inkább az OW (ami most volt akciósan fél áron).
Régi játék de aki szereti rpg-t neverwinter nights 1-2 rész kiegészitőkkel Én most kezdtem első részt s nagyon tetszik (varázslóval,ámbár én amibe lehet azt inditok)
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja#242628Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
A 2-ben érdekes választás a Boszorkánymester is. Bár eléggé speciális karakter , jobban oda kell rá figyelni , megfelelő csapattagok kellenek mellé. De cserébe az Unlimited , nagy erejű gyorsan töltődő varázslataival messze a legbrutálisabb mágikus pusztító.
(És ugye Démon formában brutális közelharcos is )
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja#242676Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Nekem druida ami még tetszik Nagy szinten kegyetlen, csak ne lenne az a jellem szabály, de majd kitalálom hogy lehet megkerülni A pap meg simán csalás kategoria
A Dishonored 2-höz érkezik egy standalone kiegészítés, a Death of the outsider címmel, amiben Billie-t, Daud csatlósát irányíthatjuk.
Daud volt az első részben az orvgyilkos, akinek a múltját dlc-ben megismerhettük, Billie pedig az a félkarú "matróz", aki segít nekünk a 2. rész sztorijában. (SPOILER: S akinek visszaadhatjuk a szemét és a karját, ha sikerrel visszük véghez az időutazásos sztorit)
GOG.COM-on is van akció.
Mivel a dobozos Witcher III-am oda tartozik és sajnos nem steames, így onnan szedtem le hozzá az expansion packet.
Szóval megint pár hónapig hanyagolom a wotot
Neverwintert ha valaki csapatja és nem akar szólozni irjon rám
Anno majd 5 év wow van mögöttem ezt most kezdtem.
Ami nagyon jó az a csata ez a tps rpg vegyités nagyon dinamikus
Neverwintert ha valaki csapatja és nem akar szólozni irjon rám
Anno majd 5 év wow van mögöttem ezt most kezdtem.
Ami nagyon jó az a csata ez a tps rpg vegyités nagyon dinamikus
Régen imádtam, utóbb továbbléptem a guild wars-ra, majd a GW 2-re. A komlexebb lehetőségek és komolyabb kombinációs lehetőségek miatt, ha lenne időm játszani, akkor is az utóbbit venném elő. Néha agytörzsből feljön, hogy még az alap GW-ben, meg az NwN-ban is maradt egy pár elváratlan történetszál, vagy épp achievement, ami annak idején izgatta a fantáziámat, de mivel nincs időm játszani, ezért ezeket el is hesegetem.
Viszont ha a GW2-nek lenne olyan konszolidált, felnőttek által alkotott magyar guild-je, ahol nem hátrány az alkalmi játék, akkor szívesen csatlakoznék ilyen csapathoz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphus101
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...