6 éve 8 hónapja - 6 éve 8 hónapja#286218Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
Egy Steam-es kérdés, hátha olvassa, valaki nálam jártasabb a témában:
Ha megveszek egy olyan játékot "dobozos" verzióban, ami a Steam-en is jelen van, akkor azt telepítés után hozzá tudom adni a Steam fiókhoz, hogy az kezelje? Megjelenik a Steam-es könyvtáramban? (Ergo CD/DVD nélkül is telpíthető lesz?)
Egy Steam-es kérdés, hátha olvassa, valaki nálam jártasabb a témában:
Ha megveszek egy olyan játékot "dobozos" verzióban, ami a Steam-en is jelen van, akkor azt telepítés után hozzá tudom adni a Steam fiókhoz, hogy az kezelje? Megjelenik a Steam-es könyvtáramban? (Ergo CD/DVD nélkül is telpíthető lesz?)
Nem muszáj egyből feltelepítened a játékot, elég ha csak belépsz a Steam alkalmazásba és ott a "játék hozzáadása" gombnál van olyan lehetőség, hogy "termék aktiválása...", ahol megadod a telepítő lemez kódját.
Last edit: 6 éve 8 hónapja by matyiabagoly.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem
Ahoj! Végre megin értelmes játék került ingyenesen limitált ideig az Epic Store-ba
Én már egyszer kalózkodva majdnem végigmentem rajta. Imádtam.
A WoT-ban megcsömörlött lelkeknek kellemes agysimító hangulata van. No de nem olyan egyszerű ám mint amilyennek látszik. www.epicgames.c...s/home
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, zizi01zizi01
Nem olyan nagy a különbség a kettő közt, a többi ffelujitott játéknál, a Roma Total Warnál, Starcraftnál, Heroes III Might and Magicnél látványosabb a változás...
El fogult vagyok evvel a játékkal kapcsolatban,bisztosan van szebb-jobb game,de .....Diablo 2 csak egy.Aki játsztott vele kb.15-20 éve ők tudják mire gondolok.(igazi kockák)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...