Előre is bocsánat a családodtól, hogy ezeket a figyelmedbe ajánlom és hónapokra elrabollak tőlük:
Afrika Korps vs Desert rats (magyar fejlesztés)
Rush for Berlin (hazai munka)
King Arthur I-II (ráadásul ez is magyar csapat világszínvonalú játéka)
A lentebb ajánlott soldiers howw2 is baromi jó, feltétlen próbáld ki.
De ott van még a Codename Panzers széria: I II és Cold War, mind magyar szinkronnal.
Valamint a:
Meridian: Squad 22 sci-fi RTS (1 ember fejlesztése) store.steampowe...51400/
Timelines: Assault on America (második világháborús rts, benne magyar egységekekkel és további 8 néppel) store.steampowe...garian
Magyar játékfejlesztés kiváló, de nincsen rendesen támogatva. Sokkal több lehetőség van benne mint a magyar filmiparban, amibe szinte öntik a pénzt, és szinte semmit nem hoz vissza. Pár sikeres film és sorozat van (Saul fia, Liza a rókatündér, Aranyélet) oszt ennyi.
Oktatási segédletként lehetne pl. történelmi játékokat fejleszteni. Pl. egy magyarokat középpontba állító Total War-hoz hasonló játékot le lehetne gyártatni a fejlesztőkkel. 21.századi oktatásnak elengedhetetlen része kell, hogy legyen az interaktivitás.
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete#207890Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Van magyar történelmi játék. ismeritek az 1848-1849-et?
hogy miről szól a cime elárulja, s olyan hatszögűs térképe van, mind az örök etalon Panzer Generalnak. Term. körökre osztott stratégia, aki elindul vele a teljes hadjáraton, könnyen belefelejt 20-30-40 órát. Már akit érdekel a 48-49-es szabadságharc
Érdemes ezt is megkeresni és kipróbálni, képezni pár honvédzászlóaljat...
Van magyar történelmi játék. ismeritek az 1848-1849-et?
hogy miről szól a cime elárulja, s olyan hatszögűs térképe van, mind az örök etalon Panzer Generalnak. Term. körökre osztott stratégia, aki elindul vele a teljes hadjáraton, könnyen belefelejt 20-30-40 órát. Már akit érdekel a 48-49-es szabadságharc
Érdemes ezt is megkeresni és kipróbálni, képezni pár honvédzászlóaljat...
És ennyiben ki is merült. Persze érdek is fűződik ahhoz, hogy ne legyen interaktívabb az oktatás.
És ennyiben ki is merült. Persze érdek is fűződik ahhoz, hogy ne legyen interaktívabb az oktatás.
Na ezt most nem értem, uh "magyarázatot követelek "
Amugy ismered ezt a játékot?
Csak mert szerintem nagyon hangulatos az egész, s ha a magyar seregekkel meg akarod verni az osztrákokat, ugyancsak fel kell kötni a gatyát. A toborzáson kivül még rengeteg aspektusa van a játéknak, ahogy én emlékszem... A történelmi toborzóhelyek, történelmi eventek, elég jó algoritmus a csatákra, stratégiák, az egész rettentő hangulatos, magyar történelmet szerető embernél függést okozhat...
Az se volt rossz, de két dolog nagyon zavart benne. Egyrészt elég vicces volt, hogy az épületek ugyanúgy néztek ki 1%-os, mint 100%-os állapotukban. Másrészt bár a játék neve Panzers volt, de a gyalogosok, mégis sokkal használhatóbbak voltak. A játék vége felé, teleraktad a csapatot mesterlövészekkel, meg rakétavetősökkel, és nem volt ellenfeled.
Ezért is szerettem jobban a Soldierst, vagy a Sudden Strikeot. Ott tényleg érződött, milyen durván tudta befolyásolni a csata kimenetelét, akár egyetlen tank is. Ahogy az is, miért rettegtek annyira az ágyúsoktól.
Teocracy.(magyar játék, Ubisoft adta ki, szerintem nem sokan ismerik)
Megvan eredetiben a polcon. Nagyon rosszul van optimalizálva és mind az építkezés, mind a harcmód része rossz.
A konkvisztádorok kis csapata egy pillanat alatt szétkapja még a legjobb sárkányíjakkal felszerelt csapatot is. Egyszer tudtam megnyerni a játékot, miután mindenkit kiirtottak a konkvisztádorok, maradt egy területrész színesben, hogy ott van az ellenség. Odamentem egy sereggel, amint a területre léptem győzelem, vége a játéknak.
Én a spanyolokat egy kb 300 fős csapattal is vissza bírtam verni. Egyébként ez a játék a magyar narancs (kicsit savanyú, kicsit sárga de a miénk). Nekem bejött.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...