Jelenleg 113 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 21 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 22 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

XVM

12 éve 7 hónapja #903 Írta: Icebird
Megválaszolva: Icebird
Látom ide tök feleslegesen írtam, itt csak offtopic megy... :-(

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 7 hónapja #904 Írta: Sup3Rroob
Megválaszolva: Sup3Rroob
Icebird talán Jacktort kèrdezd õ biztos segit neked, èn spec nemtudom h kell átállitani :/

12 éve 7 hónapja #905 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
Ebben egyetértünk hogy semmire sem jók,se heavy se közepes:-) És kurvanehéz játszani velük,de én spec ezért szeretem.
Az xvm csak nyers adatokat figyel,pl az előző csatában a leláncolt Jpz-e100-at mentettem meg az is-4 elől..2 lövés és meghalt.. ugyanígy utána a batchat-tól az e-75-öt már 2-őt ellőt a bat mikor elkaptam..5 kill igaz csak 3k sebzés..gyors felkutattam az artykat jó volt :-)
De a tankjaink tovább tudtak pusztítani és nyertünk,arty nincs,ahol tudtam segítettem.
Na ezért adtam el az e-75-öt túlzottan statikus tohonya izé..utáltam persze az átlagsebzést növelte volna az xvm-ben de nekem nem volt hozzá idegzetem...
Persze kinek mi a bejövős..
Múltkor láttam egy csákót, 60% winrata 4 gép a garázsban,Kv-5,Super pershing,M10 panther és egy is-6.. 4000 csata,de úgynéz ki szereti ezeket a gépeket érdekes

12 éve 7 hónapja #906 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
szintén ugyan ezt mondanám.... amit Icebird írt...Wrathe e5 mint piszkálódó tank, aminek ugye a legpontosabb ágyúja , a legjobban szűkülő, legtöbbet lövi adott idő alatt stb?! Úristen ember..... Is7 5 sec mire összeszűkül 300 méterre nem lő már meg semmit pontosan. Is7 volt az első top tier nekem, azóta elbántak vele. Tudod hol fontos a páncél? elöl... oldalt minek? ha van oldal-armor de nem elég akkor felesleges. Jobban fordul , gyorsabban gyorsul. Hegymenetben vízszintes terepen gyorsabban megy mint is7 is4.... Az ágyúval teljes sebesség mellett is lehet lőni menetközben tankokat. Van egyáltalán bármelyik is ezek közül? vagy mentél mér velük? vagy ilyen szájhagyomány útján terjedő infókat írsz ide? is7 most épp jobb korszakát elé jobb a lepattanó arány róla. is4 lassú, jobb ágyúval mint is7. Amit írok nem mesebeli vélemény mindet kipróbáltuk itt vagyunk 3 társammal egy helyen lakunk, minden szinte meg van ami eddig számított a játékban. Hiába meglövöd a kupolát, de mivel? mivel találod el 100 méterekről? szemtől szemben is ő fog nyerni nagy arányban (e5) mert percenként többet lő mint bármelyik társa, kívéve a brit 10 heavy. Mondj rákerestem itt több emberre és chevyv8-on kívül nem is értem hogy tudnak emberek olyan megállapításokat tenni amiket ide írnak, mert többük míg hírből se látott top tier tankot, játszani meg főleg nem játszottak velük. valaki is3 nál jár de megállapítja hogy e5 iylen olyan. Valaki tier 4-5 artyja után ítál meg a többit... Itt van egy csomó jó ember regelve van topik rá , kérdezzétek meg őket, van pár top tankjuk mi a jó, mi mikor előnyös. De azóta is kacag itt egy tucat ember amiket írunk. Tesztszerver, próbáld ki, 50-100 menetek erejéig minden top tankot, utána lesz értelme megítélni bármelyiket. E5 piszkáló tank, wááá sírok....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sup3Rroob

12 éve 7 hónapja #907 Írta: szkita117
Megválaszolva: szkita117

szkita

Én még a 8.1-es érába szerettem arty-val menni. Akkor még nem voltak annyira lebutítva. Nekem a legnagyobb az 4-es szintű. Századozáshoz pedig sokszor kell. Ezzel kerestem a kreditet, 8.1-ben meg előtte nagyon pontosak voltak, még 75%-os legénységgel is, és hamar összeszedtél meccsenként 3 killt. Nekem még csak most lesz nemsokára 8-as szintű tankom, úgy hogy a magasabb szintű, tierű, csatákról nem tudok nyilatkozni.
Nem értek veletek egyet, sőt ki kérem magamnak, hogy ha valaki arty-val játszik, degenerált, ferde-hajlamú stb. Én nem játszom állandóan arty-val, de szeretem, más stratégia, de mostanság nem egy leányálom, ha nem ügyelsz a részletekre, akkor hamar mínuszos leszel és kill nélkül.
A másik, a játék állandóan változik átalakul, tessék hozzá alkalmazkodni, vagy netalán megtanulni más stratégiát nem a saját hibátokat másra fogni, mást okolni.
Az XVM-ről csak annyit, hogy nem az dönti el a csatákat, csak jellemzi az ellenfél stílusát.
Én azért szeretek ezzel a játékkal játszani, mert 15-20 meccsből legalább egy, úgy sikerül majdnem, ahogy szeretném.

Mint láthatod, kihúztam két 7-es és egy 6-os arty-t, tehát tudom miről szól. De meggyűlöltem az egészet, mert szarházi egy dolog a front mögül lövöldözni. Ha bejönne mellém harcolni, akkor rendben lenne. de az hogy esélyem sincs megvédeni magamat vele szemben. Unfairnek érzem.

Ja és Panther témában: ez a tank soha nem lesz a legmozgékonyabb a csapatban, mert ilyen szempontból szarabb a legtöbb heavy-nél, nem spotter, hanem sniper tank.

12 éve 7 hónapja #908 Írta: GaiusHun
Megválaszolva: GaiusHun
Az amcsi T110E5 az egyik legjobb tízes, az ereje a falkában rejlik, más tankokkal kiegészítve. CW-n számos alkalommal találkozhattok vele, Is7, T110E5, Bat ezek együtt durván tudnak alkotni. Miközben E+ és E4 td támogatják őket.

Önállóan jó e az E5? Igen, ha a körülmények és a játékosok úgy akarják, avatatlan kezekben hulladék. Sok csatám van vele, de még van mit tanulni, de a szívem csücske, és az is marad.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dozer00

12 éve 7 hónapja #909 Írta: s2firestar
Megválaszolva: s2firestar
Én mindig csak szívtam az SPG-vel :D 12 damage meg ilyenek...

viszont nem egyszer volt már, hogy az SPG-nk mentette meg az életemet egy buta manőver után. Egy darab igenis kell a csatákba mert az tud ott segíteni, ahol nagyon kell, de nem tudja kivágni az ellenfél fél csapatát... szóval értékes lehet, és megnehezíti az ellenfél játékát, ráadásul fedezékbe tud kényszeríteni mindenkit, szóval taktikázni kell. Ami a többet illeti... 2 arty még talán-talán, de 3 már túl sok.

12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #910 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe
dozer00:

Igen képzeld el körbe szoktam érdeklődni sok embernél ki mit gondol. Lévén én soha nem fogok annyit játszani vele mint ők összesen inkább hallgatok rájuk mint magamra. De ezen felül arról is megítélek egy tankot, hogy nekem mennyire okoz gondot. Mikor már egy T-44el is meglődözöm a tornyon lévő kupolát, akkor azt könnyen eltalálhatónak mondom. Ezenfelül azt mondod IS7el 300 méterről már nem lehet könnyen eltalálni. De erről volt szó, hogy távolról kell lövöldöznie t110e5nek... 300 méter az nem közelharc... Ehhez vedd hozzá az alattam szóló GaiusHun posztját. Tessék ő is játszik vele és "az ereje a falkában rejlik, más tankokkal kiegészítve" mint ahogy a pantherről beszéltél. Meg lehet gyorsabban lő mint mások de kisebbet is. Az oldal páncél meg azért számít mert szintén ahhoz ad hozzá, hogy falkában kell lennie, mivel már egy AMX is átlövi plussz az arty HE shell is biztosan átlövi ha eltalálja.

12 éve 7 hónapja #912 Írta: chevyv8
Igazából én azt vettem észre hogy tapasztalat kell minden tankhoz,ehhez minden pályához és minden kialakulható szituhoz..
Igazából nem adok az xvm-re csata közben,valójában régen is csak belém hozta a parát hogy jaj-jaj de kemény az ellen.
Valójában a mindenféle statisztikát szoktam nézegetni,megnézem másokét is.. ilyenkor szoktam rájönni hogy nem a tank szar hanem a pilótája..(én)
Sok idő kell ahhoz hogy megtudd mi mi ellen és főleg honnan jó.hová célozz.stb..
Ha olyan szerencsés vagy mint én hogy az elején elrontod a statod,más haverod játszhat a tankjaiddal akkor fogod igazán bámulni az xvm-et :-)
Mert innentől 100 nyert csata is alig segít rajtad.
Napi célom hogy a win 6 értéket 1-3 ponttal növeljem,röhejesnek hathat,de ez a progi adott egy célt hogy jobb legyek,hogy kis önvizsgálatot tartson az ember.
Az xvm és a statisztika inkább azt szolgálja hogy ne másokat hanem saját magunkat méregessük javulunk romlunk,mi az a stílus ami fexik nekünk..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Siprick, NetBarna

12 éve 7 hónapja #913 Írta: dozer00
chevyv8 -vel legalább lehet itt jókat beszélni, de Wrathe csak erőlteti azt amit gondol.Hidd el top 3ban van az E5. Nézz szerver statisztikát. Én csak játszok.

12 éve 7 hónapja #914 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe
Éppenséggel nem erőltetek semmit csak elmondtam miért mondtam amit mondtam, meg válaszoltam a te kérdéseidre, ha már annyit feltettél az előző posztban. Tudtommal ilyen egy párbeszéd. :)

12 éve 7 hónapja #916 Írta: dozer00
Értem. Ha van időd, most van a tesztszerver 2. Ingyen fullosan mindennel kipróbálhatsz bármit rajta. Érdemes ilyenkor próbálkozni .Akár minden tier 10et is. Tényleg sokat segít a választásban akár prem tanknál is. Tapasztalat szerzés- Jó móka. Néhány kattintással kifejlesztheted a tankokat ami szimpatikus és mehetsz vele. 10 csata is már ad egy képet. ARanyért képzel legénységet is. 100%on.

12 éve 7 hónapja #917 Írta: chevyv8
Na még a végén rajtam vesztek össze :-) Pedig a fafejűség mintapéldája vagyok:-)
Én is saját hülyeségem erőltetem,ezt az only német tank dumát:-)
De a vallásom sem engedi hogy németen kívül mással menjek:-) Max úgy hogy megismerés céljából...ismerd meg ellenséged

12 éve 6 hónapja #1027 Írta: rzs76
Megválaszolva: rzs76
Sziasztok

KB 1 hete nem megy a jobb felső sarokban a felhasználói statisztika kijelzése. Csak nálam van ez vagy általános? Ha csak nálam akkor mi lehet a hiba?

12 éve 6 hónapja #1028 Írta: Cortez31
Megválaszolva: Cortez31
Nálam se megy, de szerintem nincs még egy hete.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 1 órája 9 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 8 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 13 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.