Szóval belemélyedtem ebbe az effi és win6 képletbe, hát maradjunk annyiban, hogy vicc. Tudtam, hogy f.ság, de hogy ennyire...
Az öngyilkos spot effi növelő hatása nevetséges (spot*200 ne már, szánalom), a capet sem jellemezném, ezért mennek foglalni a kis idióták, inkább kikapunk, mert a cap minden egyes pontja jelentősen növeli az effit. Borzalom. Aztán ott van a kill, amire egyenesen azt tanácsolják, hogy hagyd a másikat leszenvedni, és lopd el a killt, mert egy kill annyit ér majdnem, mint egy lelőtt heavy teljes hp-ja damage-ben. Katasztrófa.
Nem baj, ott a win6! Ami azért egy rakás sz.r, mert én jelenleg 200 pontot bukok csak azért, mert nincs kellő számú magas tierű tankom. Ha csak tízeseim lennének, az önmagában 240 pont, akármekkora noob vagyok. Szánalom. A killopást itt is támogatják, a spotolás nem veszített az értékéből túl sokat, szóval gz. Ha van 3 tízes tankom, amiből egy lighttal megyek spotolni, 9-et sikerül (ami öngyilkos fajtánál azért nemritkán összejöhet), majd megdöglök, mielőtt bárki lőtt volna, 1365 win6-ot gyártottam, és én vagyok az átlagos/jó játékos. Szörnyű.
De legalább megértettem, miért kell sz.r játékosokkal játszanom, akik szemük sarkából az xvm modot figyelik a csata helyett.
Ne haragudjatok, de innentől kb az összes xvm és win6 függő véleményét lesz..om, annyira nem mutatják meg, mi kell a győzelemhez, és ki mit tesz hozzá a csatához..
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...