Előbb utóbb mindenki szembesül ezzel a dologgal.. írtad hogy tapasztalatlan vagy,én nem így mondanám hanem azt hogy nem ismered mi zajlik pl 8-9-10-es szinten..de mindenki elkezdte valahogy senki nem indult maussal vagy Is-7-el

Abban igazat adok hogy annyira nem érezni a hatásukat kisebb tierben,ez való igaz..alapbaj az hogy nagyobb tierben kissé lassulnak a dolgok..
Egy nagydarab nehéz tank ugyan vastagabb páncélzatú(pl egy 9-10-es) de neki is lánctalpa van..elég egyszer egy akár mellélövés rögtön ottmarad ..ilyenkor mint gyöngytyúk a zöld izéra úgy csapnak le rá az artyk.
Ráadásnak jóval nagyobb célpontok pl mint egy Sherman,a tüzérségi lövedék is brutális sebzésű..a bajba került nehéz harckocsi gyorsulása fordulása azért nem egy leányálom.
Ugyan amit én szeretek E-50,E-50M hivatalosan közepes harckocsi,1750,2050 életerővel 1 arty lövéstől simán kimúlik.
Mi idegesít?
Elindulok keresem a helyem,nézem ki merre megy hová kellek vagy hol tudok azonnal hősi és értelmetlen halált halni egy lemmingezés estén a másik irányban

Egy álomszép helyen haladok,bespotolnak,mentem a sz..os irhámat,lövök kerülök..és erre telibevág egy hihetetlen bátor felülnézetes fekve harcolok majd oldják meg a tankok HERO !!! Megöli 2 legénységem,leláncol,modulhiba ..ha nem ölt meg az ezt követő golyózápor 5mp alatt végez velem ..csak azért mert valakinek kényelmesebb agyhalott állapotban rettenet taktikusan bambán nyálcsorgatva figyelni a szűkülő karikát...de ő a HERO..a SatelitHERO
Hát ilyenkor kapom fel a vizet a -20.000 vagy 30.000 kredit láttán.
De sebaj a következő körben elkaptam mind a 4 király taktikust még a legelején,menet közben lőttem 60-al robogva,épp mikor felrobbant az egyik,rammolva küldtem a halába a másodikat..és jött a 3-4...na tessék 4x-20000..csak az a baj mindig máson verem el..
1-2 alatt már nem távozom csatából artyt kell ölnöm,pokolra küldöm őket.
Ha harckocsi lő rám vagy ki az nem zavar...ha eltalál,kilő ügyesebb volt vagy voltak...de nekem ne a térkép másik végéről lődözzön az okostojás.
Remélem jövőre lesz légierő is..szeretném Stukával megküldeni az artykat..
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...