dozer abszolút értettük, csak az effire támaszkodni hiba, ugyanis fals eredményt ad, én meg ezt pofázom egy ideje. Haverom effije egekben, mert egy ágat húz, és az be is jön neki, más tankkal nem játszik. Enyém alacsonyabb, mert belekóstolok más ágakba is. Viszont a kedvenc tankjaimmal az átlag xp-m magasabb, mint neki a húzott ágában, mégis effi szerint ő a jó játékos, nem én. Semmi baj nem lenne az effivel, ha adott tankra bontana, amivel csatában vagy, nem össz értéket tolna.
meg elkóricál meg anyáz hogy ő egyedül ment valahova és nem segítettek neki (akkor visszafordulsz, van hátra gomb is).....
Legutóbb erlenbergben egyedül mentem a várhoz, senki más, és nyilván anyáztam. Akkor most én vagyok a noob, vagy mindenki más, mert egy szárnyat full üresen hagytak?
És végül: 2100 csata után az össz effim 689, a
win6 mérő
szerint az utolsó egy hét, és 110 csata oszlopa nagyobbat mutat; mindkettő 1170 (mármint az effi, a win6 ofc magasabb). Tekintve, hogy az effi a 689-et mutatja, máris átverte a csapattársaimat ez az információ, és ha használnám az effit, én is át lennék verve.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...