..1500 felett jellemzöen mindig sokat tesznek a gyözelemért.. sztem igenis irányadó.
5k meccs alatti játékosnál láttál már 1500 feletti effit? Mert én nem. Abban egyet értünk, ha valakinek 5k+ meccs felett sincs ezres effije, az menjen
helo kitty onlineozni
, mert ott már valóban irányadó az effi. Még pontosabb lenne azonban, ha minden egyes meccsnél a játékosnak az adott tankra vonatkozó effijét írná ki, nem egy össz effit, nagy átlagot mutatna. Adott tankkal van bent az ember, adott tankkal történő hatékonyságot kell vizsgálni, ez sztem tök egyértelmű.
Én 2k meccsnél tartok, fele szintezős és prém tank a meccseknek, azoknál az átlag xp-m 2-3x akkora, mint a másik felében, viszont az effim nyilván rossz, hisz benne vannak a ratyi körök is. Ebben az is benne van, hogy néha elborul az elmém, veszek valami kis tankot, amivel szaladok 10-20 kört, amik annyit is érnek, majd eladom.
5k meccs felett megjavul tippre, hisz ott már az arány a prém és húzott tankokkal történt meccsek felé tolódik el, és azok befolyásolják az össz effi értéket. Vagy legyen a tankra történő lebontás, és adott tankkal történt meccsszám kiíratás.
Nekem egyébként ez így jó, mert valszeg kisebb a kiírt effi, mint amit a 4-5 preferált tankkal tolok, kedvenc vk3601-esemmel ha nem lámulok el, és döglök meg mindjárt, átlag két kill megvan, tippre másfél-két tankra való damage is kijön, és 74%-os pontosságom van vele. Effi alapján nem ezt várják tőlem, de ez legyen a meglepi. A ruszkikkal viszont olyan béna vagyok, hogy az már fáj. Ettől nem pontos, és én ezért nem használom.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...