Sajnos az a gond hogy néha a rendszer elég furán oszt...sokszor látom hogy egy kiváló szakasz osztja a halált,de egyszerűen a többiek néha olyan gyorsan kihalnak hogy nincs mit tenni,a sok lúd disznót győz elven mennek néha a csaták..
Én pl mostanság rendszeresen bekékülök mer néha nagyon elegen van..
Mai napon is a Campinovkán elfoglalom a sportolós állásom a T-69-el,fullra felszerelve távcső minden hogy a hegyre baktatókat kicsit megcsipkedjem mire felérnek már fél élettel essenek neki a mi támadó ékünknek.
Erre egy Tiger P meglök majd elkezd kitolni a bokorból...a hatodik érzék azonnal jelez hogy befogtak,de ez a barom csak tol kifelé,és próbálja lőni a hegyre vonulókat..mintha ott sem lennék..
Ja kb 1 percel előbb a helyemen voltam igy nem túrtam ki vagy foglaltam el előle az állást..
Aztán becéloztam tolás közben a parancsnoki kupoláját kapott gyors egy 1000-est, belém lőtt utána kiforogtam majd kilőttem,erre a haverja is elkezd lőni..azt is kinyírtam.
Utána 0-ásra kihuzatam magam és nyertünk...hát sok pénzt nem kerestem,de már unom az ilyeneket nagyon..marha jó hogy 2 sajátot meg 2 enemyt kellet kilőni a győzelemhez

Átlagos játékos vagyok a win 6 szerint,bár ennek oka van mert én kipróbálok minden gépet nem rohanok sehová..de már nagyon idegelnek a random csaták néha.
De mi a fenét lehet csinálni az ilyen állatokkal semmire senkire nincsenek tekintettel,hogy lehet büntetni valahogy őket?? Olyan mintha egyedül játszana..
Meg lehet nézni az eddigi produktumát a fickónak:
hategandanielcalin
WN6 Rating: 375 (Bad)
WN4 Rating: 489 (Bad)
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...