Persze, hogy csapatjáték, és persze, hogy az ember figyeli a térképet ki merre mozog. A látottak alapján eldöntöd mit csinálsz, és reagálsz az eseményekre. Azonban ha számodra rossz tankban ülsz akkor ez nem sikerül, ha olyanban ülsz, amit jól használsz, akkor meg is valósítod az elképzeléseidet, és jól reagálsz a váratlanra, mert a tank annyival megy, amennyire számítasz, úgy lő, fordul, ahogy kell, olyan pontos, amennyire kell, úgy pattan, ahogy számítasz rá.. mit cikkezzek ezen? Valószínűleg ez a különbség jön ki abban, hogy tank és tank között átlag xp-ben jelentős eltérések vannak valószínűleg majd minden játékosnál.
mit meg egy nap játszol, ugyan így firtatható.... minden csatát egységesen 1170en játszottál le?
Ezt írtam volna? Mert szerintem nem. Inkább azt, hogy az elmúlt egy hét/110 csata alapján az effim 1170. Vagyis nem 689, pedig a játékban a többiek azt látják (tudom, mert pajtik most ugrattak vele). És ha nem volt világos, akkor elmagyarázom: az 1170 is átlag. Mindez azt jelenti, hogy van egy fejlődés, amit az effi nem követ le, mert össz átlagot számol, belevesz mindent, a legelső csatádtól kezdve, és nagyon sokára ad (ha ad) valós értéket.
5-10 k csata után be fog állni .
Ezt dumáltam a leges-leges-legelején, az #517-es kommentben. Meg azt, hogy tankra kell nézni. De mint mondtam, én nem használom, és ennyire nem is érdekel ez a buzi effi, szóval a vitát a magam részéről lezárom, kösz hogy meghallgattatok
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...