...csak tipp (Én nem használok xvm -et... de másnál ez volt a probléma közvetlen oka) ... de könnyen lehet, hogy a leállás az miatt van, hogy 64-bites klienst használsz, ami nem baj csak azzal dedikáltan nem működik az xvm ....
* XVM is not compatible with the 64-bit version of the client
Köszönöm!
Nos, tényleg 64 bites klienst használok. Ez valami új dolog? Mert már kb 6 éve 64 biten tolom, de sosem volt ilyen gond az xvm-el. Vagy csak most szüntették meg a támogatását?
...csak tipp (Én nem használok xvm -et... de másnál ez volt a probléma közvetlen oka) ... de könnyen lehet, hogy a leállás az miatt van, hogy 64-bites klienst használsz, ami nem baj csak azzal dedikáltan nem működik az xvm ....
* XVM is not compatible with the 64-bit version of the client
Udv!
amikor xwm. hasznalok eltunik a t34-85m a garazsbol.
valahanyszor jatszani akarok vele ki kell valasztanom a bolton keresztul alul a megvasarolt jarmuvek kozul.
tudna valaki segiteni hogy hogyan hozzam vissza a garazsba?
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban hogy ezt az eredmény panelt melyik fájlban tudom lefelé mozgatni, hogy ne lógjon bele a másikba?
Hali!
A battleLabelsTemplates.xc fájl-ban a "totalEfficiency" résznél tudod állítani az x,y értékeivel. Mivel ez a panel az xvm-ben a playerspanel-hez igazodik célszerű csak script utolsó számjegyét az y értéknél növelni. Az x vízszintes, az y függőleges pozíciót állít.
A mellékelt képen bejelölve látod (a 35-öt növeld):
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: andrecucu
Szia Kesumisu!
Köszömöm a segítséget! Már visszakerestem mert régen is szenvedtem ezzel és akkor is te segítettél.
Azt még megtudnád mondani, hogy a hangárban a tank statisztikai adatoknál a gunmark %-os kijelzését hogy tudom bekapcsolni?
Szia Kesumisu!
Köszömöm a segítséget! Már visszakerestem mert régen is szenvedtem ezzel és akkor is te segítettél.
Azt még megtudnád mondani, hogy a hangárban a tank statisztikai adatoknál a gunmark %-os kijelzését hogy tudom bekapcsolni?
A legegyszerűbb, ha keresel egy külön mod-ot erre, például a CHAMPi's Expected Vehicle Values A Mod Hub-tól tölthető: wgmods.net/4322/
Vagy ez: wotbaza.com/mod...-tanks
Ha viszont elég a garázsban a tanklistában a tankiconokon megjeleníteni, mint a saját mod csomagomban, akkor a carouselNormal.xc fájlban az "extraFields" rész alá kell beilleszteni + konfigot.
Például nálam ez van:
A sárgával kijelölt rész jeleníti meg számmal a százalékos értéket, az x,y értékeivel lehet pozícionálni.(itt két format-al kezdődő konfig van , az első előtt a // vonal kikapcsolja, ebben változó színben jelenik meg, a másikban fix a színezés...)
A pirossal bejelölt meg a gunmark képét illeszti be.
Mellékletek:
Még egy érdekesség hátha tudod. A két kép készítése között egy csata telt el. Nem léptem ki és nem állítottam semmit. Az árnyékolás mégis változik. Hogy lehet ez?
Még egy érdekesség hátha tudod. A két kép készítése között egy csata telt el. Nem léptem ki és nem állítottam semmit. Az árnyékolás mégis változik. Hogy lehet ez?
Ezt nem tudom. Valami miatt nem jól töltődik be a script a garázsba való kilépéskor.
Sok esetben előfordul sajnos. Ha jó látom ez a panel a garázsban megjelenő mini stat átkonfigurált változata.
A widgetsTemplates.xc fájlban található a konfigja a garázsórával együtt. Talán, ha módosítasz a beállításain. Ha jól emlékszem, a szélessége fixen értékkel definiált, a magassága meg egy scriptel igazodik a megjelenített adathoz. Ha a magasságot is fix értékre állítod, nagy eséllyel jó lesz...
Az alap xvm konfigban ez a háttér jobb és bal oldalra van osztva...
Last edit: 4 éve 7 hónapja by Kesumisu.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...