Hátha nem mindenki ismeri DezGamez munkásságát, s rajta keresztül ezeket az eléggé durván kinéző modokat...(13:40 körül jön az igazi WTF jelenet )
Én ismerem pár napja-hete de ez nem mod hanem skin. Csak azok látják az animációt akiknél ez a skin telepítve van. Tudomásom szerint...
Nem azért, de a 'skin' az mióta nem 'mod'? Amit a gyárin felül belepiszkálsz, az mind mod-olásnak számít...nem?
(Egyébként igen, csak a szemnek van, ezt Dez is többször említi...mindenesetre nem semmi...)
Ez nem keresés hanem ajánlat aki még nem találkozott volna vele. Játékos statisztikája mindenféle XVM telepítése nélkül. Kipróbáltam és működik és ami a lényeg nem tapasztaltam semmilyen fps csökkenést.
Nem azért, de a 'skin' az mióta nem 'mod'? Amit a gyárin felül belepiszkálsz, az mind mod-olásnak számít...nem?
(Egyébként igen, csak a szemnek van, ezt Dez is többször említi...mindenesetre nem semmi...)
Bocsi a késői válasszal, eddig gondolkodtam azon, hogy mit is írjak (nem!)
Persze, a skin is egyfajta módosítás de számomra (és kihangsúlyoznám, hogy számomra) a mod annyival több, mint egy mezei skin, hogy az a játék működésébe is beleszól, azaz nem csak optikai tuning hanem több annál. A skin meg csak skin. Így egyszerűbb különbséget tennem köztük
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja#278753Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
A Skin hivatalosan is azt jelenti a játékokban (egyéb programok esetében is) amit "Troll_Doll számára"
Azaz csupán a megjelenést , illetve hangokat (!) cseréli le valamilyen szinten. De a program működését semmilyen módon nem változtatja meg.
Módnak akkor hívnak valamit , ha az bármilyen szinten is , de megváltoztatja a program működését.
Ez ugye a sima plusz információ közlésétől kezdve a komoly módosításokat okozó hatásokig bármit jelenthet.
Cheat pedig akkor lesz valami , ha program készítői által megengedett adatokhoz , funkciókhoz képest több információhoz ad hozzáférést használói számára , illetve ezek használatát lehetővé teszi.
Last edit: 7 éve 2 hónapja by AzertsemJo.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Nem igazán kedvelem a modokat, csak egy xvm-em van, hogy lássam, kire számíthatok 1-1 csatában és kire nem.
Segítséget szeretnék kérni, olyan modot keresek,ami artyzásnál (szatelit nézetnél) kiírja a becsapódási időt, nem kell semmi cicoma stb
Nem tudom, ez alapból beállítható-e, én nem találtam rá semmit a játékban.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...