Jelenleg

19
látogatónk van

Tankos Apukák Fóruma #3

8 éve 3 hónapja #142591 Írta: zozo1982
Megválaszolva: zozo1982

Azt vettem a fejembe, hogy az eddig játszott tankokkal, amelyekkel nem sikerült még megszerezni a Tank Ász kitüntetést, sorban visszaveszem őket. Az első ilyen tank az a KV-1. Elég gyenge a statom vele, és akkor még finom fogalmaztam.
A kérdésem az lenne, hogy milyen ágyúval érdemes használni? Felszerelésként gondolom a szokásos heavy cuccok menjenek rá (töltés-, célzásgyorsító, ventilátor)?

Segítségeteket előre is köszönöm!

85MM vagy full gold 57mm :oops:

Figyelem: Spoiler!

Hát azt hiszem, hogy 57mm és majdnem full gold lesz. Ez a kombó a covenanternél is bejött. Majd a prém tankokkal megtermelem rá a kreditet. :whistle: :whistle:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 3 hónapja #142599 Írta: Kopasz
Megválaszolva: Kopasz

Csókolom.

Már rég gondolkodom, hogy ideje lenne light tankkal is játszani, de valahogy nem merek belekezdeni. :S
Van egy majdnem 4 skilles német legénységem(heavy skillek), akik már nagyon unatkoznak. Tehát, ha belekezdenék német ág lenne a vk 28.01 töl indulva.
Van e valaki, aki végig vitte az ágat vagy legalább elért a ru251-ig. Amennyiben van, ha lenne szives leirni tapasztalatait, valamint amikor ideje engedi, egy kicsit gyakorlózni velem.

A SPIC-nél járok. Amerikai ágon a T 49-nél ha szeretni fogod a lightozást feltétlenül próbáld majd ki ezt az ágat is. Illetve ha elfogadsz szakasztársnak szivesen mennék én is veled. Úgy néz ki, hogy megint aktiv leszek a játékban. (nincs hosszú i a gépen) :dry:

Mindenkivel szivesen szakaszolok :) csak elég sokat beszélek :oops:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gyilokzóna, DarkRaven73

8 éve 3 hónapja #142600 Írta: Kopasz
Megválaszolva: Kopasz
:silly:

Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tiger, Pipogyusz, Szete58, kimera70, Apa1972_hu, Gyilokzóna, DarkRaven73, lucha_nDall, Katjaton, Mikszi67, Pocakovics

8 éve 3 hónapja #142603 Írta: DarkRaven73
Megválaszolva: DarkRaven73
Nekem az AMX 13 75 van, meg a T21. Annyit tudok velük, h körözzek, meg bokor mögé való állás, célmegjelölés, iszkiri, meg sebzek egy icike-picikét, meg ha van lehetőség, akkor futi-futi az ellenség artyaiért :)

De ezek még csak ad hoc jellegűek :whistle: :whistle: :whistle:

"A siker nem döntő, a kudarc nem végzetes: a bátorság, hogy folytasd, ez az, ami számít."

Winston Churchill
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz

8 éve 3 hónapja #142604 Írta: DarkRaven73
Zsolt, a mi Kopaszunk :)

Engem nem zavar, mert infó morzsákat adsz át. Néha meg egész vekniket :)
Szóval én örülök, h "sokat" beszélsz ;)

"A siker nem döntő, a kudarc nem végzetes: a bátorság, hogy folytasd, ez az, ami számít."

Winston Churchill
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz

8 éve 3 hónapja #142606 Írta: Seewan
Megválaszolva: Seewan
Kopasz, ha szórakozni is akarsz, bármikor megyek Veled pár kört, esetleg még Mixi kollégát ajánlom :) Ő inkább orosz én a német... sztem egyikünk sem űber ász (persze Mixi nagyon Ász) de örömmel mutatjuk ami szerény képességeinkből (Mixi Te szerény vagy?) tellik :)

Csókolom.

Már rég gondolkodom, hogy ideje lenne light tankkal is játszani, de valahogy nem merek belekezdeni. :S
Van egy majdnem 4 skilles német legénységem(heavy skillek), akik már nagyon unatkoznak. Tehát, ha belekezdenék német ág lenne a vk 28.01 töl indulva.
Van e valaki, aki végig vitte az ágat vagy legalább elért a ru251-ig. Amennyiben van, ha lenne szives leirni tapasztalatait, valamint amikor ideje engedi, egy kicsit gyakorlózni velem.

Kapitány: - Stark! Kell egy haditerv!
Vasember: - Mondom a tervet. Támadás!
wotlabs.net/sig...re.png
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Kopasz, Mikszi67

8 éve 3 hónapja #142607 Írta: Andzsi072
Megválaszolva: Andzsi072

Csókolom.

A SPIC-nél járok. Amerikai ágon a T 49-nél ha szeretni fogod a lightozást feltétlenül próbáld majd ki ezt az ágat is. Illetve ha elfogadsz szakasztársnak szivesen mennék én is veled. Úgy néz ki, hogy megint aktiv leszek a játékban. (nincs hosszú i a gépen) :dry:

T49, AMX 13-75, Type-64, Crusader ezekkel szívesen megyek én is szakaszba, ha kellek és épp fent vagyok :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gyilokzóna

8 éve 3 hónapja #142608 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Nekem az AMX 13 75 van, meg a T21. Annyit tudok velük, h körözzek, meg bokor mögé való állás, célmegjelölés, iszkiri, meg sebzek egy icike-picikét, meg ha van lehetőség, akkor futi-futi az ellenség artyaiért :)

De ezek még csak ad hoc jellegűek :whistle: :whistle: :whistle:

Ne is mondd én a Stuartnál járok de a T57 a cél és még fogalmam sincs merre menjek tovább. :)

"Nem győzni jöttem, hanem pusztítani!!"
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73

8 éve 3 hónapja #142609 Írta: Mikszi67
Megválaszolva: Mikszi67

Kopasz, ha szórakozni is akarsz, bármikor megyek Veled pár kört, esetleg még Mixi kollégát ajánlom :) Ő inkább orosz én a német... sztem egyikünk sem űber ász (persze Mixi nagyon Ász) de örömmel mutatjuk ami szerény képességeinkből (Mixi Te szerény vagy?) tellik :)

Csókolom.

Lajosom én szerény vagyok! :)
Meg szép, meg okos, meg egyáltalán egy zseni vagyok :) :lol: :blink: :silly:
De szívesen megyek én is szakaszba ha kell, és majd mondom, hogy éppen mit rontottam el, és ti azt majd legközelebb ne csináljátok :D :blink: :P :lol:

"The expendable"
VENTI VIDI VICI

8 éve 3 hónapja #142615 Írta: DarkRaven73
Nekem a célom, h meglegyen majd a garázsban a következők:

- T69, T57
- AMX 13 90, BC 25t

Ugyan is ezektől kapok "idegbajt" a csatákban :blink: :woohoo: :whistle: :whistle:

Winston Churchill
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: GunnersHun, krysss81, Mikszi67

8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #142616 Írta: Mikszi67
Megválaszolva: Mikszi67
Kopasz Zsolti!
Ezt a videót tudom ajánlani light tankozás alapjainak, elég részletesen elmondja MrScheff az alapokat, (rögtön az elején) :)

"The expendable"
VENTI VIDI VICI
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz, DarkRaven73

8 éve 3 hónapja #142619 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
Caesarnak ajánlom, hátha amikor meglátja felugrik a székből, hogy micsodaaaa, majd belejön felkiáltással és kiáll a derékfájása ! :woohoo: :evil:

Egy baráti vállveregetésre mindig jó vagy nálam !! :)

www.youtube.com...tfthsg
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz, Mikszi67

8 éve 3 hónapja #142624 Írta: Gyilokzóna
Megválaszolva: Gyilokzóna

Csókolom.

T49, AMX 13-75, Type-64, Crusader ezekkel szívesen megyek én is szakaszba, ha kellek és épp fent vagyok :)

Tényleg, AMX-em is van. :silly: Az angol light ágat én is mostanában kezdtem igaz még nem tartok a Crusadernél. Cromwellt szeretnék, hogy megtanuljak medezni mert az nagyon de nagyon nem megy.

Csak véletlenül rúgtam be megint!

8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #142632 Írta: Tomtomka
Megválaszolva: Tomtomka
DarkRaven73:
Nekem nemsoára meglesz a T69, aztán akkor mehetünk gépelni
az ellent szakaszba :) Remélhetőleg nem kerülünk többet ellenfél viszonyba :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73

8 éve 3 hónapja #142634 Írta: DarkRaven73

DarkRaven73:
Nekem nemsoára meglesz a T69, aztán akkor mehetünk gépelni
az ellent szakaszba :) Remélhetőleg nem kerülünk többet ellenfél viszonyba :)

Nekem még messze van a T69 :dry: Még csak a T21-nél tartok :(

Viszont valahol örülök, h az RNG összehozott minket, mert így bővíthettem a Barátlistámat :)
És tettük szakaszban, amit lehetett :)

Mikrofon gyógyulgat? :lol:

Winston Churchill

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.