Jelenleg 112 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

10 éve 1 hónapja #143189 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
MFO

:evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zozo1982, kimera70, Kopasz, MPeter71, Mikszi67
Téma zárolva.
10 éve 1 hónapja #143190 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Kérés TigerZolihoz! B)

Kérlek szépen áruld el titkodat! Na jó, csak a WoT-osat :lol: ;)
Persze segítségül néhány kérdés. :)

1. Mennyit szakaszozol? (Arányában)
2. Egyszerre maximum hány tankot húzol?
3. Azonos tierűekkel mégy olyankor? (esetleg típusúak is?)
4. Hogyan kezeled a Randomban (ha egyedül mennél esetleg) azt, h valójában egymagad vagy, és a csapattársaid kaotikusan mennek össze-vissza?

Ez nem is olyan sok, de nekem sokat segítene :)

Köszi! :)

Én nem vagyok se Tiger se Zoli de ha nem gond akkor válaszolok én is. HA elfogadsz tőlem is tanácsot :cheer: ;)

1.
Ez teljesen ember függő, hogy szakaszban tud e jobban teljesíteni vagy magányosan. Én magamon úgy vettem észre, hogy egyedül jobban megy. Főleg azért fontos ez ha- mint én- nem tudsz teljesen elvonatkoztatni a társaidtól, mert akkor többet figyelsz rájuk mint kellene, nem jó helyre mész nem jókor stb...
2.
Én max 2-t húzok egyszerre de inkább egyet. Miért? Mert úgy jobban a kezedben van az adott tank. És sokkal jobban a fejedben van az, hogy az ágyú mit tud. Nem nézegeted az átütés mérőt, hanem rutinból húzod a megfelelő pontra.
Én most az 50-100-at tolom, mert élvezem (néha nagyon nem :angry: )és mellette tolok egy két kört a Stuarttal, meg a tízeseimmel mert azokkal megszeretek menni.
3.
Az az ért nem árt ha hasonló tankokkal játszol. Tier is fontos mert tier 5-ig más a játék. Pl én érzem az előbb említett Stuartnál. Mikor tier 8-10-ből visszalépek egy ilyen kis sz@rra az nagyon furcsa.
Tárasból, medről visszalépni egy ilyen sebzésre alig képes "kocsira" zavaró.
4.
Ez nem könnyű, ugyanakkor nem is olyan bonyolult. Én pl pár dolgot nézek ilyenkor. Milyen tankkal vagyok és nálunk és az ellenfélnél mennyi van belőle. Mert valószínűleg ha jó helyre megyek akkor velük fogok elsőnek találkozni. pl. meddel vagyok és nálunk van 3 míg az ellenfélnél 5 med, akkor nézem, hogy a mi medjeink jönnek-e a med helyre vagy kóborolnak ha igen akkor én is oda megyek ha nem akkor nem érdemes mert ledarál a tömeg. Ilyen esetben irány a többi után, mert ha bukta lesz a meccs akkor is van esély sebezni és tovább élni.
A legnehezebb az, hogy felismerd mikor kell pozíciót váltani. Ez őszintén szólva nekem sem megy tökéletesen.
Valamint én a csata elején még kiértékelem az ellenfelet, megyek szépen sorba mit lövök könnyen szemből is be és a számuktól füg, hogy mennyire agresszív lesz a játékom. Valamint figyelem a td-k közül mennyi volt még felspotolva. Ha látom, hogy egy Obj 704 meg egy ISU nem volt még felspotolva akkor úgy játszok, hogy azok velem szemben vannak és rám tudnak lőni. Meg figyelem a társaimra kiosztott sebzést ha látok felugrani egy 700-ast akkor sejtem hogy itt a OBJ704.
Nem érdemes egyedül "hero-nak" állni és megpróbálni tartani egy oldalt. Mert 100-ból 3-szor fog sikerülni. így gyorsan ennyi.
Nehéz leküzdeni a menni előre és lőni érzést de ez így működik jobban egyedül.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Kopasz, MPeter71, DarkRaven73
Téma zárolva.
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #143191 Írta: DarkRaven73
Megválaszolva: DarkRaven73
Szép Napot! B)

Tegnap sikerült a 3400-as WN8-mat a végére lerontani 981-re. :unsure:
Pedig direkt csak T-34-85 és T-54-el mentem. (Volt ennél rosszabb is, de gyorsan beugrottam az IS-3-ba, és ennyire sikerült visszatornázni.)

Figyelem!

Ma este 20 óra 30 perckor tier 6 Stronghold a T-F-K tagoknak! :)
Téma zárolva.
10 éve 1 hónapja #143192 Írta: zozo1982
Megválaszolva: zozo1982
Bodzy köszönöm a videót.

Tegnap bár lemaradtam a 6-os SH-ról, de a gyakorlók jók voltak. Úgy gondolom, hogy azon a két pályán, ahol voltunk egy kicsit bővebb lett a repertoár. A 8-as SH pedig kifejezetten tetszett. Ha választani lehet, akkor elsősorban ezt preferálnám, amennyiben megvan a létszám.

Feri, Mixi bocs a tegnapi balfékeskedésért, de elég rendes cumiágon vagyok már két napja. Ezért mondtam, hogy inkább szenvedek egyedül. Vasárnap óta 36,6 % a WR! De nem befolyásolják a játékot. Egy csöppet sem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy, MPeter71
Téma zárolva.
10 éve 1 hónapja #143193 Írta: DarkRaven73
Tegnap megnéztem linkin egyik pályabemutató videóját. Az északi részről beszélt (onnan indult), de megemlítette a déli pontokat is. Erre mikor azt a térképet kapom, csak délről indulva, nem elfelejtettem, h délről hova érdemes menni... Ekkora hülye is csak én lehetek :(
Téma zárolva.
10 éve 1 hónapja #143196 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
A mai napra : MFO 2 !!

:evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan, zozo1982, kimera70, Kopasz, MPeter71, DarkRaven73
Téma zárolva.
10 éve 1 hónapja #143197 Írta: zozo1982
Megválaszolva: zozo1982
Innen is gratulálok Ph3lan-nak a WG-nél betöltött pozíciójához! B)
Téma zárolva.
10 éve 1 hónapja #143198 Írta: GunnersHun

Nagyon kemény. Ki gondolta volna. Szerintem ő sem, hogy egy játék ennyire megváltoztatja majd az életét. Remélem beválik neki.
Téma zárolva.
10 éve 1 hónapja #143202 Írta: Gyilokzóna
Megválaszolva: Gyilokzóna

Serbet leváltja? :silly:
Téma zárolva.
10 éve 1 hónapja #143204 Írta: GunnersHun

Serbet leváltja? :silly:

Nem hiszem, nem hallottam hogy idén indítanának rakétát a Napba! :) :whistle: :cheer: :silly: :silly: :silly:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gyilokzóna
Téma zárolva.
10 éve 1 hónapja #143207 Írta: GunnersHun

Ezt hol láttad Zoli?

Face-en postolta tegnap!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71
Téma zárolva.
10 éve 1 hónapja #143246 Írta: Seewan
Megválaszolva: Seewan
Figyeljetek hátfájósok, mint említettem, tudok segiteni ötletekkel (mint edző) és fizikailag is (mint terapeuta), cseppet, ha gondotok van :)
Félreértések elkerülése végett, nem ez a munkám, de van benne pár évtized tapasztalatom és tanulásom :)

Köszönöm én is mindenkinek, ma már egy fokkal jobb, még a végén lehet este leszek egy kicsit a játékban is.

Cézár örülök, hogy jobban vagy! Beszéljünk majd valamikor amikor Neked alkalmas, mert a derekammal nekem is van baj, egyszer már éppen toltak volna a műtőbe amikor szóltam, hogy kérném vissza a cipőmet a zsákból :-)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71, DarkRaven73, lucha_nDall, Mikszi67
Téma zárolva.
10 éve 1 hónapja #143247 Írta: DarkRaven73

Figyeljetek hátfájósok, mint említettem, tudok segiteni ötletekkel (mint edző) és fizikailag is (mint terapeuta), cseppet, ha gondotok van :)
Félreértések elkerülése végett, nem ez a munkám, de van benne pár évtized tapasztalatom és tanulásom :)

Köszönöm én is mindenkinek, ma már egy fokkal jobb, még a végén lehet este leszek egy kicsit a játékban is.

Cézár örülök, hogy jobban vagy! Beszéljünk majd valamikor amikor Neked alkalmas, mert a derekammal nekem is van baj, egyszer már éppen toltak volna a műtőbe amikor szóltam, hogy kérném vissza a cipőmet a zsákból :-)

Jól jönne Nekem is :)
Téma zárolva.
10 éve 1 hónapja #143251 Írta: Seewan
Megválaszolva: Seewan
TS vagy levél és ha tudok segitek szivesen.

Jól jönne Nekem is :)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Téma zárolva.
10 éve 1 hónapja #143253 Írta: Mikszi67
Megválaszolva: Mikszi67

Üdv nálunk Dr. House :) ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan, DarkRaven73, lucha_nDall
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 16 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.