Kérés TigerZolihoz! 
Kérlek szépen áruld el titkodat! Na jó, csak a WoT-osat

Persze segítségül néhány kérdés. 
1. Mennyit szakaszozol? (Arányában)
2. Egyszerre maximum hány tankot húzol?
3. Azonos tierűekkel mégy olyankor? (esetleg típusúak is?)
4. Hogyan kezeled a Randomban (ha egyedül mennél esetleg) azt, h valójában egymagad vagy, és a csapattársaid kaotikusan mennek össze-vissza?
Ez nem is olyan sok, de nekem sokat segítene 
Köszi! 
Én nem vagyok se Tiger se Zoli de ha nem gond akkor válaszolok én is. HA elfogadsz tőlem is tanácsot
1.
Ez teljesen ember függő, hogy szakaszban tud e jobban teljesíteni vagy magányosan. Én magamon úgy vettem észre, hogy egyedül jobban megy. Főleg azért fontos ez ha- mint én- nem tudsz teljesen elvonatkoztatni a társaidtól, mert akkor többet figyelsz rájuk mint kellene, nem jó helyre mész nem jókor stb...
2.
Én max 2-t húzok egyszerre de inkább egyet. Miért? Mert úgy jobban a kezedben van az adott tank. És sokkal jobban a fejedben van az, hogy az ágyú mit tud. Nem nézegeted az átütés mérőt, hanem rutinból húzod a megfelelő pontra.
Én most az 50-100-at tolom, mert élvezem (néha nagyon nem

)és mellette tolok egy két kört a Stuarttal, meg a tízeseimmel mert azokkal megszeretek menni.
3.
Az az ért nem árt ha hasonló tankokkal játszol. Tier is fontos mert tier 5-ig más a játék. Pl én érzem az előbb említett Stuartnál. Mikor tier 8-10-ből visszalépek egy ilyen kis sz@rra az nagyon furcsa.
Tárasból, medről visszalépni egy ilyen sebzésre alig képes "kocsira" zavaró.
4.
Ez nem könnyű, ugyanakkor nem is olyan bonyolult. Én pl pár dolgot nézek ilyenkor. Milyen tankkal vagyok és nálunk és az ellenfélnél mennyi van belőle. Mert valószínűleg ha jó helyre megyek akkor velük fogok elsőnek találkozni. pl. meddel vagyok és nálunk van 3 míg az ellenfélnél 5 med, akkor nézem, hogy a mi medjeink jönnek-e a med helyre vagy kóborolnak ha igen akkor én is oda megyek ha nem akkor nem érdemes mert ledarál a tömeg. Ilyen esetben irány a többi után, mert ha bukta lesz a meccs akkor is van esély sebezni és tovább élni.
A legnehezebb az, hogy felismerd mikor kell pozíciót váltani. Ez őszintén szólva nekem sem megy tökéletesen.
Valamint én a csata elején még kiértékelem az ellenfelet, megyek szépen sorba mit lövök könnyen szemből is be és a számuktól füg, hogy mennyire agresszív lesz a játékom. Valamint figyelem a td-k közül mennyi volt még felspotolva. Ha látom, hogy egy Obj 704 meg egy ISU nem volt még felspotolva akkor úgy játszok, hogy azok velem szemben vannak és rám tudnak lőni. Meg figyelem a társaimra kiosztott sebzést ha látok felugrani egy 700-ast akkor sejtem hogy itt a OBJ704.
Nem érdemes egyedül "hero-nak" állni és megpróbálni tartani egy oldalt. Mert 100-ból 3-szor fog sikerülni. így gyorsan ennyi.
Nehéz leküzdeni a menni előre és lőni érzést de ez így működik jobban egyedül.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...