5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja#293149Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien
„A m.kir. I. közérdekű munkaszolgálatos zlj. Pótkeret pságtól a mai napon 9655/ptk. 1943 sz. alatt azt az értesítést kaptam, hogy Reich Jenő a 101/19 táb. Munkásszázad veszteségkimutatása szerint a hónap elején meghalt.” „Ki itt nyugtalankodik csendesen
Író volt és elköltözött az élők sorába.
Halt 36 évig, élt egy pár napot,
Nem gondolkozott és nem álmodott
És ha kinevették: azt hitte, hogy kacagtatott.
Most itt fekszik e nehéz
Temetői lant alatt,
Zöld koponyáján kiüt a csíra.
És azt álmodja, hogy él.
Béke hangjaira.”
De fel a fejjel mocskos banda, és jól jegyezzék meg, soha nem hal meg az, akire emlékezünk. Rompez!
Last edit: 5 éve 8 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Két év kihagyás után gondoltam rápróbálok, kilenc vereség, köztük 4 db 0:15 után kiszálltam. Sajnálom, mert sajnos továbbra sem okoz örömöt a játék. Marad hát a sok szép emlék arról a négy-öt aktív évről, amit sikerült itt játszanunk
Üdv!
Bálint
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien
Két év kihagyás után gondoltam rápróbálok, kilenc vereség, köztük 4 db 0:15 után kiszálltam. Sajnálom, mert sajnos továbbra sem okoz örömöt a játék. Marad hát a sok szép emlék arról a négy-öt aktív évről, amit sikerült itt játszanunk
Üdv!
Bálint
Na, ne Bálint! Akkor nagyon jó köröket mentél, nekünk ennyi sem jött össze az utóbbi időkben!
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...