és mindenkinek, aki szereti ) - mármint nem a Tibit, hanem a Karácsonyt..
Potrienünknek itt is köszönöm a családfakutatást, beleíratlak az egyik slágerünkbe, 'hajjakmeg'
Temérdek onlány' ölelésemet küldöm a csapatnak!
Last edit: 4 éve 9 hónapja by Katjaton.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Potrien, Kesumisu
Ma lettem 50 éves !!!, és én csak azt szeretném mondani, hogy mindenki, aki még nem érte el ezt, élje meg olyan szeretettel, olyan hihetetlen ragaszkodással, mint amit én kaptam ma hajnalban IS a családomtól, (nem hittem volna hogy sírni fogok...) utána a munkatársaimtól, a rokonoktól, és mindenkitől, akitől csak lehet... 1x 50 éves az ember, de erről az ismerősök jelentős része nem is feledkezett meg... szóval hajrá fiatalok, kapjatok annyi megbecsülést, és könnyet, amennyit a családtagjaitoktól csak kaphattok ilyen évfordulón, amikor felköszöntenek !!!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thuntech, Katjaton, Leopardusz, pepe0419, Slandyke
Ma lettem 50 éves !!!, és én csak azt szeretném mondani, hogy mindenki, aki még nem érte el ezt, élje meg olyan szeretettel, olyan hihetetlen ragaszkodással, mint amit én kaptam ma hajnalban IS a családomtól, (nem hittem volna hogy sírni fogok...) utána a munkatársaimtól, a rokonoktól, és mindenkitől, akitől csak lehet... 1x 50 éves az ember, de erről az ismerősök jelentős része nem is feledkezett meg... szóval hajrá fiatalok, kapjatok annyi megbecsülést, és könnyet, amennyit a családtagjaitoktól csak kaphattok ilyen évfordulón, amikor felköszöntenek !!!
Nagyon boldog szülinapot!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati
Gratulálok!
Nekem szerencsére még van pár évem addig...
DE jól értem hogy téged már hajnalban felzavartak??
Last edit: 4 éve 6 hónapja by Leopardusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati
Adatik közhírré mindenkinek, akit érdekel, hogy folyó hó 28.-án Szete úrral be fogunk rúgni a Szlovák sörözőben. Budapest, Bihari János u. 17. Délben kezdünk, akinek van kedve, csatlakozzon.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...