Szeretnék egy önként jelentkezőt a T-F-K parancsnoki címére! Sajnos nem nagyon van időm játszani és jó lenne egy aktívabb valaki, aki terelgeti a nyájat. Időnként azért felnézek majd, ahogy az időm engedi.
köszönöm
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Szeretnék egy önként jelentkezőt a T-F-K parancsnoki címére! Sajnos nem nagyon van időm játszani és jó lenne egy aktívabb valaki, aki terelgeti a nyájat. Időnként azért felnézek majd, ahogy az időm engedi.
köszönöm
Maradj a helyeden Főnök!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
Ő volt a nyolcadik törpe a Grimm testvérek meséjében, de kiírták belőle, mert úgy gondolták, elég egy gonosz karakter is a történetben. Tudor, Vidor Szendi, ̶S̶z̶e̶t̶e̶, Szundi, Hapci, Morgó, Kuka.
Last edit: 5 éve 3 hete by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Szete58, krysss81, Katjaton, Leopardusz, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Hétfőn 14.-én 11°°-tól drukkoljatok nekem, hogy túléljem, mert Axéval és Szetével sörözni megyünk a szokásos helyre, a Szlovák sörözőbe. Aki hétköznap délelőtt már be akar rúgni, szívesen látjuk.
Hétfőn 14.-én 11°°-tól drukkoljatok nekem, hogy túléljem, mert Axéval és Szetével sörözni megyünk a szokásos helyre, a Szlovák sörözőbe. Aki hétköznap délelőtt már be akar rúgni, szívesen látjuk.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...