Még annó öreg TFK-ban próbáltam, de sokat buktunk. Ami kőhordós verseny volt, abban meg nem mertem részt venni. Mindenképpen próbálkozom, néha össze is jön. A gondd az, hogy nem sokan vagyunk általában a játékban mostanában és még kevesebben TS-en.
Ez így van sajnos!
De ezzel nincs is semmi baj, hisz a T-F-K pont olyan amilyennek hirdeti magát.
Egy nagyon jó közösség, amely "túlmutat" a játék keretein.

Én személy szerint mindenkit nagyon megkedveltem, akivel volt alkalmam együtt csatázni, vagy személyesen találkozni. Bízom benne, hogy a hülye Cézrát sem utáltátok meg nagyon.
De, mint tudjátok, régóta szeretnék többet kipróbálni ebből a játékból, mint a random, esetleg a szakaszozások. A garázsomban csak olyan tankok vannak, sok skilles legényekkel , amik alkalmasak volnának a közös lövöldözésre. (Mint futbalisták amik várják a nagy meccseket.

)
Hiányzik az izgalom, kell a kihívás.
Persze elindult valami, aminek a végén lehet, hogy sikerülne összehozni egy jó csapatot.
De..., ez már sokszor elindult, majd a fellángolás alábbhagyott, és többen egyszerre egy helyen nem lettünk az elmúlt több mint 1 1/2 évben, mióta klántag vagyok.
Ezzel újfent nem a társaságot akarom megbántani, ez nem célom.
Mindössze csak annyi, hogy én játszani szeretnék.
És ez miatt, hosszas gondolkodás után ( mióta átléptem a TFK-2-be), úgy döntöttem, hogy szerencsét próbálok, és jelentkezek a VTEPS-be.
Ahol, ha sikerül bejutnom, adottak a lehetőségek, az új kihívások.
És, hogy miért most?
Mert most toboroznak. Most talán lenne lehetőségem több újonccal együtt tanulni.
Utoljára ilyen akkor volt amikor BANDOG átment, ki tudja mikor lesz újra.
És ha belegondoltok, közülünk ki az aki ha szereti a csapat/SH csatákat, és ha van lehetősége, nem próbálna szerencsét náluk, mikor ugyan az a korosztály játszik mint itt.
Itt a fórumon továbbra is Trollkodok

, ha tudok segítek, de nem szeretném ezt a nagyszerű társaságot B lehetőségként, ezért még a jelentkezésem, és a fórum bejegyzés előtt kiléptem a klánból.
Nos meglátjuk mi lesz, megyek szerencsét próbálok!
Legyen szép estétek!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...