Az komoly. 15 évet kapni Szibériáért.... Recskért mennyi járna?
Nem egészen. Ő nem büntetésből volt ott, ez volt a munkája. Letöltött büntetés után nem adtak ilyet. A Lenin rend mellett megkapta a jogot, hogy a Szovjetunió területén bárhol letelepedjen állami segítséggel mint nyugdíjas, értve ez alatt, hogy a házat is az állam vette neki.
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, mcsp, Rallyefan81, DarkRaven73, lucha_nDall
Az komoly. 15 évet kapni Szibériáért.... Recskért mennyi járna?
Nem egészen. Ő nem büntetésből volt ott, ez volt a munkája. Letöltött büntetés után nem adtak ilyet. A Lenin rend mellett megkapta a jogot, hogy a Szovjetunió területén bárhol letelepedjen állami segítséggel mint nyugdíjas, érve ez alatt, hogy a házat is az állam vette neki.
Na így már érthető. 15 év szibériai munkáért ( nem málenkíj robot ) elismerésül.
15 év Szibériában , önként és dalolva (Vodkázáskor előfordul )
Hát minden elismerésem a nagyapának , gondolom a kalandorvér tőle származik
elvégre az unokája egészen az Idegen Légióig jutott szép karriert befutva
( Csak pont szegény Köztársasági Elnök Úrnak nem akart válaszolni emlékeim szerint . . . )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Potrien
15 év Szibériában , önként és dalolva (Vodkázáskor előfordul )
Hát minden elismerésem a nagyapának , gondolom a kalandorvér tőle származik
elvégre az unokája egészen az Idegen Légióig jutott szép karriert befutva
( Csak pont szegény Köztársasági Elnök Úrnak nem akart válaszolni emlékeim szerint . . . )
Nála nem élt a vicc:
Két munkás fagyott földet ás szibériában,találnak egy üveg vodkát.
-úú ,gyere igyuk meg,átmelegszünk!
-Hülye vagy????!! Elviszneeeek!!
-Innen? Hova?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, lucha_nDall
... a kép baromi jó, de azé' én nem mennék be egy ilyen autóval a tengerparti homokba... merthogy nem "odavaló"... a csajjal semmi gond, de járjon egy arra alkalmas pick-up-al...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
... a kép baromi jó, de azé' én nem mennék be egy ilyen autóval a tengerparti homokba... merthogy nem "odavaló"... a csajjal semmi gond, de járjon egy arra alkalmas pick-up-al...
Egyébként az Ausztrál rally-hoz kedv csináló a Fordostengerpartosszörföslányos kép. A hétvégén lesz.
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Szete58, sandorati, lucha_nDall
Bakker... Ezek szerint, én voltam eddig a topic kerékkötője, mert amikor nem voltam itt, dőltek a z írások, most, hogy bekukkantottam síri csend van megint...
Bakker... Ezek szerint, én voltam eddig a topic kerékkötője, mert amikor nem voltam itt, dőltek a z írások, most, hogy bekukkantottam síri csend van megint...
Két óra sem telt el Tibi, légy türelmes, mint mezei címzett a DPD futárhoz
Mókavonat 2.0:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Majd' elfelejtettem, tegnap reggel hallgatom a rádiót, 95.8 rock rádió, felhívtak egy hallgatót, aki sms-t küldött egy témában. Már a neve is ismerős volt, de mindaddig nem voltam biztos a dolgomban, amíg meg nem szólalt. Nna és ki volt az!? Hát PILLUS! Rádiós celeb lett a lelkem!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, lucha_nDall
Két óra sem telt el Tibi, légy türelmes, mint mezei címzett a DPD futárhoz
Mókavonat 2.0:
Figyelem: Spoiler!
Nem vagyok én türelmetlen. Csak próbálom bepótolni az elmaradásomat, és azért írtam azt, hogy írjak valamit.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."