A magyar közlekedés kultúra elég alacsony színvonalon van sajnos...
Ezt tanúsítom... elég gyakran súrolnak vagy próbálnak elütni a nyugdíjas utánfutóikkal a nénik a járdán!
Annak a hivatalos megnevezése: "banyatank"... figyelni kell rá, hogy ne tartsanak spot alatt, Szete, mert avatott kezekben gyilkos fegyver!
Nekem is van amúgy két darab! - az egyikre a hegesztőtrafó van felgyorskötegelve, a másik még a csomagolásban van, várom a nyugdíjas éveket, hogy trollkodhassak vele a piacon!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, tiger, Szete58, sandorati, Rallyefan81, DarkRaven73, Sics, Frankenstein Bourne
A magyar közlekedés kultúra elég alacsony színvonalon van sajnos...
Ezt tanúsítom... elég gyakran súrolnak vagy próbálnak elütni a nyugdíjas utánfutóikkal a nénik a járdán!
Annak a hivatalos megnevezése: "banyatank"... figyelni kell rá, hogy ne tartsanak spot alatt, Szete, mert avatott kezekben gyilkos fegyver!
Nekem is van amúgy két darab! - az egyikre a hegesztőtrafó van felgyorskötegelve, a másik még a csomagolásban van, várom a nyugdíjas éveket, hogy trollkodhassak vele a piacon!
Nálunk itt az Auchan-Lidl-Penny Market-Aldi "frontvonalon" rengeteg ilyen banyatank spot-ol Kistarcsán, én félek is ám tőlük rendesen... köszönhető ez annak, hogy egy ilyen tanksofőr mamóka egyszer úgy nekib@ccta a sípcsontomnak a spottert, hogy fél szemem azonnal kiugrott a helyéről, úgy tuszkoltam vissza, plusz 2 napig alig bírtam lábra állni... a sokkról nem is beszélve... :yk: :talking2: :rofl: lerammolt a nyanya !
Last edit: 8 éve 7 hónapja by sandorati.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Seewan, tiger, Szete58, Rallyefan81, DarkRaven73, Katjaton
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...