Ez a Párizs térkép mióta van?
... és valaki segítene valami használható leírással, hogy mivel merre érdemes megindulni?
Kátya! Elindulsz jobbra a Rue de Sezlonyon, balra lesz a Szajna part, azt felismered, mert a kis Paulette is ép arra tart, kezében rózsa szál, az a csöpp szája már csókra áll.... Elkalandoztam. Tehát a Trocadero közepére ne menj, mert a Museé de L'Homme sarkáról felspottolnak, viszont a Palais de Chaillotról két irányba is biztonságosan lőhetsz. A Quao de Passy sem biztonságos, ott távolról hangos "Secreter!" köszönéssel td-k szoktak bekopogtatni a homlokpáncélon. Tehát mikor elérsz az Odeur le fart sarkára, menj be a Cafe Zacc -ba. Ott remek az Omelette au fromage. Ott várd meg a csata végét, mert egy Mt-25 -el ezen a pályán semmire sem mész.
IGEEEEEN!!! Erre a szellemi táplálékra/frissítőre van szükségem!!!
Potrienünk, köszöntelek mint Rejtő Jenő reinkarnáció
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Rallyefan81, Potrien, lucha_nDall
AZTABETYÁRÉLETBE !!! Hogy kerülhettek ki a családom titkos felvételei ???
Az a sok paparazzi, és hacker...
Amúgy a kissrác óriási pálya előtt áll, szeretni fogják itt a wotinfón !
Ui.: bár "állítólag" és aranyszőke voltam kicsinek, de már akkor csodákra lehetett képes az Alpecin sampon !!!
Last edit: 8 éve 7 hónapja by sandorati.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Potrien, lucha_nDall
AZTABETYÁRÉLETBE !!! Hogy kerülhettek ki a családom titkos felvételei ???
Az a sok paparazzi, és hacker...
Amúgy a kissrác óriási pálya előtt áll, szeretni fogják itt a wotinfón !
Ui.: bár "állítólag" és aranyszőke voltam kicsinek, de már akkor csodákra lehetett képes az Alpecin sampon !!!
Azé nálunk is vannak fejlődési anomáliák.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, Szete58, sandorati, Rallyefan81, lucha_nDall
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...