Mondom, veszek egy új prém jószágot, erre kapok egy leharcolt összefirkált romot, amit Iván rodeózáshoz használt. De a legjobb, hogy mondják, menjek vele előre, támadjak, mikor védőnek hívják. Zavaros ügy.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, tiger, CrossMetal1, Potrien, DarkRaven73, Sics, Sztyepan65
Mondom, veszek egy új prém jószágot, erre kapok egy leharcolt összefirkált romot, amit Iván rodeózáshoz használt. De a legjobb, hogy mondják, menjek vele előre, támadjak, mikor védőnek hívják. Zavaros ügy.
En a festesnelkulit vettem meg.., engem zavart a sarlokalapacs..
Mellékletek:
Last edit: 8 éve 7 hónapja by tibi144.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Sics
Aszem ide is eljutottunk, lehet véletlen, ha mással is megtörtént jelezze,de eltűntem mint tag a facebookos tfk csoportból. Ha mással is megtörtént oké nincs gond ha nem akkor, nem találok szavakat különösen ha nem is véletlen.
Aszem ide is eljutottunk, lehet véletlen, ha mással is megtörtént jelezze,de eltűntem mint tag a facebookos tfk csoportból. Ha mással is megtörtént oké nincs gond ha nem akkor, nem találok szavakat különösen ha nem is véletlen.
Ott vagy még. Tőlünk nem menekülsz. >>Kapcsolják ki a védőpajzsokat és adják meg magukat. Tulajdonságaikat a miénkbe olvasztjuk, kultúrájukat szolgálatunkba állítjuk. Minden ellenállás hasztalan. Készüljenek fel az asszimilálásra.<<
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sztyepan65
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...