Tegnap éppen a tizenkettedik verség után, hála Lengyel barátainknak, nyúltam a kikapcsoló gomb után, mikor felugrott egy meglepetés ablak, Dark Vödör hívott strongholdba. Annyira meglepődtem, hogy el is fogadtam. Jó volt megint röhögcsélni Cézárral és a többiekkel, viszont a csatákat nem kis hozzájárulásommal mind elveszítettük. Az utolsót úgy, hogy az ellen egyetlen megmaradt harcosának 2% életereje maradt. Cézárnak ez már sok volt, pedig ritka türelemmel rendelkezik, és oszlatta a játékot. Mi Mixivel szakaszoztunk utána egy darabig hatosban, és láss csodát csak egy csatát veszítettünk. Ezek szerint, ha van valaki, aki kompenzálja a bénaságomat, akkor nyerni is lehet. Ja igen. Én is megvettem az összefirkált 252-est. Addig kell vele játszani, amíg nem nerfelik, mert igen OP kis darab.
Hellóóó mindenki!
Mi is nagyon örültünk neked Örmi! Tényleg jó volt újra együtt randalírozni a játszón.
Remélem nem szeggte kedved a türelmetlenségem, és ha van kedved legközelebb is csatlakozz, szívesen látunk.
De ez minden Faterra igaz, vegyetek fel "barátlistára", vagy csak vegyetek ki tiltólistáról, aztán csapassuk ha úgy adódik.
Addig is jó játékot mindenkinek!
Last edit: 8 éve 6 hónapja by Caesar_cart.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Potrien, DarkRaven73
Mi is nagyon örültünk neked Örmi! Tényleg jó volt újra együtt randalírozni a játszón.
Remélem nem szeggte kedved a türelmetlenségem, és ha van kedved legközelebb is csatlakozz, szívesen látunk.
Dehogy szegte drága Cézárom! Sőt legközelebb is szívesen megyek, ha hívtok, most már nagyjából ismét képben vagyok...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Caesar_cart, DarkRaven73
Egy újabb megfertőződött Fater csatlakozott hozzátok....
A játékban ezen a nickkel játszok, előre is sry ha valamit elbaltázok, de igyekszem fejlődni...
Csak pár hete játszom, de azt már megtanultam, hogy nem árt pontosan célozni:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, tiger, CrossMetal1, Szete58, Rallyefan81, Apa1972_hu, krysss81, DarkRaven73, Sics
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...