8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#232201Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien
Tegnap éppen a tizenkettedik verség után, hála Lengyel barátainknak, nyúltam a kikapcsoló gomb után, mikor felugrott egy meglepetés ablak, Dark Vödör hívott strongholdba. Annyira meglepődtem, hogy el is fogadtam. Jó volt megint röhögcsélni Cézárral és a többiekkel, viszont a csatákat nem kis hozzájárulásommal mind elveszítettük. Az utolsót úgy, hogy az ellen egyetlen megmaradt harcosának 2% életereje maradt. Cézárnak ez már sok volt, pedig ritka türelemmel rendelkezik, és oszlatta a játékot. Mi Mixivel szakaszoztunk utána egy darabig hatosban, és láss csodát csak egy csatát veszítettünk. Ezek szerint, ha van valaki, aki kompenzálja a bénaságomat, akkor nyerni is lehet. Ja igen. Én is megvettem az összefirkált 252-est. Addig kell vele játszani, amíg nem nerfelik, mert igen OP kis darab.
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, Rallyefan81, Caesar_cart, DarkRaven73
Aszem ide is eljutottunk, lehet véletlen, ha mással is megtörtént jelezze,de eltűntem mint tag a facebookos tfk csoportból. Ha mással is megtörtént oké nincs gond ha nem akkor, nem találok szavakat különösen ha nem is véletlen.
Ott vagy még. Tőlünk nem menekülsz. >>Kapcsolják ki a védőpajzsokat és adják meg magukat. Tulajdonságaikat a miénkbe olvasztjuk, kultúrájukat szolgálatunkba állítjuk. Minden ellenállás hasztalan. Készüljenek fel az asszimilálásra.<<
Aszem ide is eljutottunk, lehet véletlen, ha mással is megtörtént jelezze,de eltűntem mint tag a facebookos tfk csoportból. Ha mással is megtörtént oké nincs gond ha nem akkor, nem találok szavakat különösen ha nem is véletlen.
Ott vagy még. Tőlünk nem menekülsz. >>Kapcsolják ki a védőpajzsokat és adják meg magukat. Tulajdonságaikat a miénkbe olvasztjuk, kultúrájukat szolgálatunkba állítjuk. Minden ellenállás hasztalan. Készüljenek fel az asszimilálásra.<<
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...