Sziasztok
Baszki már vége lehetne ennek a T25 pilotakekszes küldetésének!
Mint a birkák csak mennek előre, ping meg folyton szarakodik mert a szerverek nembírják a birkákat
Sajnos, nem csak a birkákkal van baj. Valahogy rá kellene bírni a wg-t, hogy ruházzon be még legalább egy EU szerverre, mert nem csak az ilyen akciók alkalmával, hanem máskor is, igen kevés az a 2 db. De hát, biztos nincs elég fizető játékos az EU-ban. Annak ellenére, hogy beismerte a wg, hogy az EU szervereken játszók fizetik a legtöbbet a többihez képest...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Sziasztok
Baszki már vége lehetne ennek a T25 pilotakekszes küldetésének!
Mint a birkák csak mennek előre, ping meg folyton szarakodik mert a szerverek nembírják a birkákat
Sajnos, nem csak a birkákkal van baj. Valahogy rá kellene bírni a wg-t, hogy ruházzon be még legalább egy EU szerverre, mert nem csak az ilyen akciók alkalmával, hanem máskor is, igen kevés az a 2 db. De hát, biztos nincs elég fizető játékos az EU-ban. Annak ellenére, hogy beismerte a wg, hogy az EU szervereken játszók fizetik a legtöbbet a többihez képest...
Valahol mintha emlitettek volna,h lesz EU3,vagy en tevedek?!
És szerintem itt az ideje hogy kicsit kiszálljak a tankokból, nincs meg a csapat nincs meg semmi, és elegem van hogy csak mozgó célpontnak használ a wg, mindegy milyen tankkal megyek, ugyanez vonatkozik sajnos a hajókra is, egyre több az olyan csapat ami nem ér semmit , itt leszek követem a fórumot de most egy ideig nem játszom( mondjuk valószínűleg úgy sem érdekel senkit), ma megpróbáltam hátha , de annyi aranymennyiséggel kifizetném az államadósságot amit kaptam, és annyi apróm lenne mint ahány lőszerrekeszt kaptam gazdag lennék. Szóval köszönet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
ha van kedve valakinek tournamentezni csatlakozzon a csapatomhoz:
A ma esti 3v3 T6 tournamenthez keresek társakat, csináltam egy csapatot ,ha van kedved jelentkezz be ma 17.00 óráig ezen a linken: worldoftanks.eu...00119/
A csapat neve JustForFun
jelszó: tank
Kezdő , de fejlődőképes játékos vagyok
Teamspeak nem kell, játszunk, megnézzük milyen a mezőny, talán egy kis goldot elcsípünk stage rewardból...
üdv
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144
A ma esti 3v3 T6 tournamenthez keresek társakat, csináltam egy csapatot ,ha van kedved jelentkezz be ma 17.00 óráig ezen a linken: worldoftanks.eu...00119/
A csapat neve JustForFun
Teamspeak nem kell, játszunk, megnézzük milyen a mezőny, talán egy kis goldot elcsípünk stage rewardból...
üdv
en mennek csak sajnos dolgozom
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Steevee2017
A csapat neve JustForFun
üdv
en mennek csak sajnos dolgozom
én meg sajnos kocsmázom...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Steevee2017
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...