Ui.: ezek után muszáj lesz a hétvégén beszállnom a tejfakasztó buliba, iszom mint állat az egészségetekre !!!
Atis ezzel azért óvatosan! Úton-útfélen hallani a nyavalygó tejtermelőket, hogy iparági válság van.
Ha ezt megtudják, a túltermelésből adódó gondokért téged fognak okolni, aztán majd köpködik az arcképedet mint zsidó templomban az utálatos képet.....nem kell ez neked, igyál szépen csendben, mint a rendes emberek.
Egyébiránt az anyukának és a tavaszi prücsöknek jó egészséget és sok boldogságot kívánok!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, dotty
Én most robbanómotoros fűnyíróra hajtok, amit majd csak és kizárólag vasárnap reggelente 7 óra körül fogok beindítani.
Honda motoros-al jól jársz. Vagy inkább fűkasza. www.fuxtec.hu/i...unyiro ezek jó kis tartós masinak házi használatban. nekem van 3 féle. kasza, fúró, fűrész.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, dotty
Én most robbanómotoros fűnyíróra hajtok, amit majd csak és kizárólag vasárnap reggelente 7 óra körül fogok beindítani.
Honda motoros-al jól jársz. Vagy inkább fűkasza. www.fuxtec.hu/i...unyiro ezek jó kis tartós masinak házi használatban. nekem van 3 féle. kasza, fúró, fűrész.
Kösziköszi , de csak poén akart lenni, vasárnap az istennek sem kelek fel 9:30-nál korábban, éppen elégszer kelek hajnalban hétköznap. Vasárnap sem tudok aludni 6-nál tovább, de 9:30-ig lustálkodok. Ezen az egy napon megengedem magamnak... Ja, és biztos nem használnám a zajos gépet csak szombaton max, vasárnaponként annyira antiszoci vagyok, azt is utálom, aki csak leejt egy kanalat a szomszédban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, Rallyefan81, gwr, dotty
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...