Köszönöm mindenkinek a kedvességét felénk! Nagyon arik vagytok mindannyian. Ezért is a kedvenc topikom az apukáké, mert itt mindig jó a hangulat és pozitív hozzászólásokat találok. Igen toydolls, igazad van. Nem a pici vagy az én arcom akartam kirakni nyilvánosan, hanem egyszerűen csak megosztani a boldogságom veletek. Remélem mindenkinek jut, legalább egy csipet belőle! Idáig nem tudtam, hogy van a boldogságnak az a szintje, amikor az egész világot szereted. Jó érzés. Köszi fiúk! Akarom mondani, apukák.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, Samy70, Szete58, sandorati, Apa1972_hu, DarkRaven73, Lord_Loga, Tomat, Frankenstein Bourne, Sztyepan65, AntTheZ
Téma zárolva.
AntTheZ
Látogató
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja#235127Írta: AntTheZ
Köszönöm mindenkinek a kedvességét felénk! Nagyon arik vagytok mindannyian. Ezért is a kedvenc topikom az apukáké, mert itt mindig jó a hangulat és pozitív hozzászólásokat találok. Igen toydolls, igazad van. Nem a pici vagy az én arcom akartam kirakni nyilvánosan, hanem egyszerűen csak megosztani a boldogságom veletek. Remélem mindenkinek jut, legalább egy csipet belőle! Idáig nem tudtam, hogy van a boldogságnak az a szintje, amikor az egész világot szereted. Jó érzés. Köszi fiúk! Akarom mondani, apukák.
Elvezd ki minden percet es az orombol tegyel el kesobbre is. Pl. Ugy 14 ev folott amikor gondol az ember neha mergeben furcsa dolgokat, mondjuk, h helyetted is inkabb moziba mentm volna ( ).Persze ez csak atmeneti
Nekem ketto mar boven atlepte.
Az biztos, ha bármikor is, bármiért bánatos leszel, csak rá kell nézned, és mintha nem is lett volna, úgy elmúlik a bánatod.
"Emlékszem mikor hazavittem a lányom, kb 3 óráig ültem a földön a kiságya mellett, nem tudtam betelni vele "
Anno én is így voltam ezzel, de amikor még 2 éves kora körül is ott kellett ülni éjjelente 1-1,5 órákat....
Nos, a 4.45-ös ébresztő mellett az már nem volt annyira humoros!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, DarkRaven73, dotty
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...