Jelenleg 154 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 11 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 13 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

8 éve 5 hónapja #235960 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Századosnak(is)! :) :) :)

Ha már péntek......

Samy

Samy, ő már főzött nekünk kávét...

Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235962 Írta: Szete58

(Ezekert a sorokert valamikor magja halal jart volna.)
:)

Ma is megkaphatod hamar tőlem... a férfinak van magja... na jó, a baracknak is, meg még pár pálinka-alapanyagnak... ha még egyszer pontos j-vel írod a máglya szót, leíratom veled százszor, s ha csak egyszer is eltéveszted, gyűjtheted is a rőzsét... :beer:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, tiger, CrossMetal1, Potrien, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235963 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

Ma is megkaphatod hamar tőlem... a férfinak van magja... na jó, a baracknak is, meg még pár pálinka-alapanyagnak... ha még egyszer pontos j-vel írod a máglya szót, leíratom veled százszor, s ha csak egyszer is eltéveszted, gyűjtheted is a rőzsét... :beer:

Latom a beeges rutinbol megvolt. Megy ez nekem, valveregetes meg ije........ Nem . ilyenek. OK?
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235964 Írta: Szete58
„nem szemrehányás, hogy megemlítem” AntTheZ mester!

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AntTheZ
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235966 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Rossz irány. Csakis a telefon lehet... :troll: :beer2:
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235970 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ
ÁÁÁÁ, dehogy telefon, majd rajzolok. Na az lesz majd elrettentő.

www.wotinfo.hu/...ng.gif
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #235971 Írta: Szete58

Rossz irány. Csakis a telefon lehet... :troll: :beer2:

Hmmm, nekem nem lép elő az emlékeim ködéből, hogy Cotard mester valaha is telefonált volna... de lehet, az Őrmester Úr jobban emlékszik, mert akkoriban mindketten sokat kísérgettük Villon mestert – ő dobon, én kobzon, vagy fordítva, mittudomén, de hogy korcsmáról korcsmára, azt biztosan, mert folyvást be voltunk rúgva, csak az Őrmi néha kijózanodott... olyankor mindig rémeket látott és hülyeségeket beszélt, összehordott hetet-havat akasztófáról meg bordélyházakról, ahol hol borért szalajtották, hol kidobólegényest dobolt, Francois meg megrímelte az összes hagymázas hablatyolását. Lehet, egy olyan alkalommal történt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Apa1972_hu, Potrien, DarkRaven73
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235975 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Annyira bennem volt, szólok neki, hogy javítsa mielőtt ideérsz, aztán rájöttem, hogy neked is kell a szórakozás. :applause:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, AntTheZ
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #235976 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Magyarországon ez a nyuszitartás úri huncutsága még sokakat meglep, de teszem azt a sokat kárhoztatott Egyesült Államokban a kutyák és a macskák után a leggyakoribb kedvencként tartott emlős kisállatok.
Személy szerint Isten szerető, humanista és állatbarát emberként, nem fogyasztom a húsukat, nem hordom a szőrméjüket, de ahogy mindenkinek a saját belátásának tartom, hogy miben hisz, így abba sem kívánok beleszólni, hogy mit fogyaszt, vagy mit hord.

Az én kérésem annyi, hogy aki él a felajánlással, az arra a pár napra is felelősséggel éljen, és ne tekintse a nyuszikat játéknak, mert bár a székely mondás szerint a medve nem játék, meglátásom szerint egyik állat sem. :thx2:

6 éves kép, Konyak már sajnos nincs meg :unsure: , Melba meg kb 5x nagyobb lett.. :D

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, CrawlingChaos, Szete58, Apa1972_hu
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235983 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235988 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Jó reggelt :)

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, tiger, Szete58, Emerich37, Sztyepan65, AntTheZ
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #236007 Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien

Hmmm, nekem nem lép elő az emlékeim ködéből, hogy Cotard mester valaha is telefonált volna... de lehet, az Őrmester Úr jobban emlékszik, mert akkoriban mindketten sokat kísérgettük Villon mestert ...

Villon, Villon. Nem ugrik be így hirtelen, hacsak nem François de Montcorbierre gondolsz. Jó srác volt, sokat ivott, írogatott, versekkel próbálkozott, de mikor egyszer említettem neki, hogy sántít a jambus, azt válaszolta, hogy:-Még jó, hogy! Abban a verekedésben mindenhol megrugdostam... Akrosztikonokkal is próbálkozott, de versszakai kezdőbetűit összeolvasva mindig az jött ki, hogy szeretem a pinát. Tipikus egyetemista fazon, a Sorbonne-on végzett, és csak azért nem viselt szakállt, mert az időben még nem oktattak rendszergazdákat. Nyakában a Szent Jakab-út jelképét, a fésűskagylót viselte, de mivel soha nem járt Santiago de Compostellában valószínűleg ezzel utalt a későbbi Faludy Györgyre, aki soha nem használt fésűt. A versek mellett értekezéseket is írt, a legismertebb: A leíró stilisztikai alkalmazása a házi gyümölcspárlatok fogyasztása közben felmerülő, a nőnemű szülő erkölcsi hovatartozása feletti aggodalom kifejezésére. c. mű. Kalandos életű ember volt, 1463 -ban kiutasították Párizsból, azt mondják utána eltűnt, csak én tudom, hogy Afrikába ment és beállt a légióba. Ezzel a ténnyel tisztában volt a nagyszerű Hegedűs Géza is, mikor Rejtő Jenővel kapcsolatban ezt írta: "Az a szűk látókörű és lapos erkölcsű világ, ahonnét Rejtő Jenő is származott, romantikusan borzongatót érzett a vagányság látszólagos szabadságában. Ez teszi érthetővé például azt is, hogy a harmincas években modern vagánnyá hamisított villoni költészetnek miért volt olyan hirtelen fellángolt divatja Budapesten."
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, treffhetes10, Szete58, Apa1972_hu, DarkRaven73, lucha_nDall, Frankenstein Bourne, Sztyepan65, AntTheZ
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #236009 Írta: Samy70
Megválaszolva: Samy70
Őrmi!

Matildkáról rég hallottunk meg az Ő otthonkájáról... :troll: :troll: :troll:

Samy
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #236069 Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien
Matildka már nagyon vágyott a napfényre, a friss levegőre, nyomasztotta a dohos bérház szaga, a csupasz ecetfa a poroló mellett, ami jó, ha csak május végére zöldellt ki a az örökké árnyékos, sárga keramitos udvaron. Virágmintás otthonkája fölé vette fekete kardigánját, belebújt férje barna félcipőjébe, amit az még a seregből hozott, és megfésülte a haját a félhomályos előszoba vakfoltokkal tarkított tükrében. Nézte egy darabig néhai ura fényképét, aki az alkoholizmussal folytatott harcban esett el, és megigazította a műanyag virágokat a portré alatt. -Jó ember volt, gondolta, nem ütött feleslegesen, előtte mindig hármat kérdezett: - 'Miva, 'miva, 'miva?! Kilépett a gangra, gondosan bezárta maga mögött az ajtót, leköpte Talicskáné a korlátra kiteregetett konyharuháit, és elindult a hátsólépcső felé. No még mit nem, állt meg hirtelen. Öt éve járok, osonok, hátul, de a télen elvitte az ördög Tormánét, el az adósságot, mehetek már bátran elől. Megfordult, ment le a főlépcsőn és rácsodálkozott a fényesre koptatott, csorba lépcsőkre, a salétromos falakra, a hullott stukkókra, a fénye vesztett, rozsdafoltos kovácsoltvas korlátokra. -Hej régebben, mikor még Schlesinger Lipót volt a háziúr nem így nézett ez ki, kesergett magában, de a házat eladták, és vettek egy fényesebb, úri bordélyt a Magyar (Unger) utcában. Fürgén lépdelt lefelé, hisz nem volt túl öreg, bár ifjú korában még nem az úttörőmozgalomban vett részt, hanem szüfrazsett volt. A hűvös kapualjból kilépett a napfényben fürdő utcára. Csiviteltek a madarak, a távolból füttyszó hallatszott, majd egy kiáltás: -Tubák, papuskám, tubák! Az utcát egy szemetes kocsi foglalta el, de nem szemetet szállított, vidám kukások és gyerekek hordták be róla a gyeptéglákat az egyik kapualjba tudj isten milyen okból. Egy hirdetőoszlopon plakátragasztó dolgozott, halkan morogva magában: - ...ne szaggassák le a plakátokat. Mert az az utca hírmondója. Matildka befordult a Rózsák terére, majd kicsit megtorpant, a templomkertben megpillantotta az utcagyerekeket, és már nyúlt is a csíkos rafiaszatyorba a palacsintasütőért, de azok illendően köszöntek neki, és invitálták némi borra, pálinkára, mert Szete haverjuk születésnapját ünnepelték. Mondom szép nap volt, vidám, békés, boldog, tavaszi...

Pesten, Nyomtattatott Kaliwoda Leopóld betüjivel. MMXVIIdik esztendőben.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, Szete58, Apa1972_hu, DarkRaven73, lucha_nDall, Sics, Frankenstein Bourne, Sztyepan65, AntTheZ
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #236070 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Bore da :)

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Sics, Sztyepan65
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 8 órája 47 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 19 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.