Koszonom figyelmesseged, nagyon jo ez a kep
Viszont valamiert az el az emlekeimben,h nem o Z. A hetvegen lesz idom megnezem a filmet, ha en tevednek szivesen hasznalom kepedet, de a nev valasztasnal nem o jart a fejemben hanem a Stalone altal megszemelyesitett katona.
Koszonom figyelmesseged, nagyon jo ez a kep
Viszont valamiert az el az emlekeimben,h nem o Z. A hetvegen lesz idom megnezem a filmet, ha en tevednek szivesen hasznalom kepedet, de a nev valasztasnal nem o jart a fejemben hanem a Stalone altal megszemelyesitett katona.
Igerem az avatar kerdes hianyossagait potolom.
Z ( mielott valaki kitalalna, nem Zorro)
A kép nem az enyém... Ezért a jogdíjakról is lemondok.
Z dolgozó, de cserélt katona barátjával. Mint Berger a Hair-ban. És ekkor csatába küldik.
Last edit: 8 éve 5 hónapja by Filler1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AntTheZ
Potrien Őrmester úr 10 nap múlva, e hó 14-én 14 órától a Szlovák Sörözőben (www.szlovaksorozo.com/) tart fogadóórát. Menetgyakorlat nem lesz.
Ha ez igaz,akkor én is szívesen csatlakoznék hozzátok,ha lehet.
AntTheZ bajtárs,majd ketten fizetünk.
Ugy latom az AntTheZ bajtars ragados. A bajtarshoz csak annyit, h katona idom kezdeten volt az elvtars megszolitas, ez mar santitott mert honnan tudnam ki milyen elvet vall, tehat nem biztos ,h lennek elveiben tarsa. Jott a bajtars megszolitas, bajban nem szivesen vagyok tars, ki tudja kinek milyen baja van. Aztan jott az ur megszolitas, hat a seregben csak igen kevesen voltak urak, tehat ez sem allta meg a helyet. Mindez 88 es 90 kozott cc 13,eves katonai pqlyafutasom resze kent.
Tisztelettel csak siman AntTheZ
Egy avatar képet, ha javasolhatnék ( csak Z):
Beelőztél, én tisztelgős képet kerestem róla....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, AntTheZ
Potrien Őrmester úr nyolc nap múlva, e hó 14-én 14 órától a Szlovák Sörözőben (www.szlovaksorozo.com/) tart fogadóórát. Menetgyakorlat – ha jókedve lesz – nem lesz, súlyemelés félkarú súlyzóval viszont igen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Potrien
Potrien Őrmester úr nyolc nap múlva, e hó 14-én 14 órától a Szlovák Sörözőben (www.szlovaksorozo.com/) tart fogadóórát. Menetgyakorlat – ha jókedve lesz – nem lesz, súlyemelés félkarú súlyzóval viszont igen.
Meddig tervezitek Szete úr az eligazítást?
Franc(ia) se' tuggya, ha Őrmester Úr egy Gáávú!-val indít, lehet, a fejére ejtek egy lőrést, és már ott sem vagyok!
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Meddig tervezitek Szete úr az eligazítást?
Franc(ia) se' tuggya, ha Őrmester Úr egy Gáávú!-val indít, lehet, a fejére ejtek egy lőrést, és már ott sem vagyok!
Uram, igen, Uram!
Majd megkérdezem az asszonyt, nincs-e kedve a Westendben bevásárolni. Ha hozzáteszem, hogy pénz és idő nem számít, akkor biztos lesz...
Ha nem tudok kompromisszumra jutni vele, akkor meg kinézek majd valami vonatot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Potrien, DarkRaven73
Ha nem tudok kompromisszumra jutni vele, akkor meg kinézek majd valami vonatot.
Egy vonat mennyiben váltja ki az asszonyt?
A célterület és a főhadiszállás közötti távolság (útvonaltól függően) 45,8-51,8 km.
Lehetőségek
a, asszony vezet, lerak, bevásárol, felvesz, hazavisz
b, letipegés a völgybe, vonatra felszáll, keletiben le, metro, séta, bevetés végeztével séta, metro, keletiben vonatra fel, otthon völgyből feltámolyog/mászik/kuszik/visszagurul
@CC
(a megszolitas megtetszett ala Bazsi)
A 14.-ei feleseg programnal keretik figyelembe venni, h esetleg unnepnappa lett nyilvanitva. A West End nem biztos, h teljes kapacitassal mukszik. Egy kis informalodast esetleg meger, h ne keljen rogton veget vetni az els kezdett talalkozonak.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...