Potrien Őrmester úr kilenc nap múlva, e hó 14-én 14 órától a Szlovák Sörözőben (www.szlovaksorozo.com/) tart fogadóórát. Menetgyakorlat nem lesz, súlyemelés félkarú súlyzóval viszont igen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, gwr, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
AntTheZ
Látogató
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja#236327Írta: AntTheZ
Potrien Őrmester úr 10 nap múlva, e hó 14-én 14 órától a Szlovák Sörözőben (www.szlovaksorozo.com/) tart fogadóórát. Menetgyakorlat nem lesz.
Ha ez igaz,akkor én is szívesen csatlakoznék hozzátok,ha lehet.
AntTheZ bajtárs,majd ketten fizetünk.
Ugy latom az AntTheZ bajtars ragados. A bajtarshoz csak annyit, h katona idom kezdeten volt az elvtars megszolitas, ez mar santitott mert honnan tudnam ki milyen elvet vall, tehat nem biztos ,h lennek elveiben tarsa. Jott a bajtars megszolitas, bajban nem szivesen vagyok tars, ki tudja kinek milyen baja van. Aztan jott az ur megszolitas, hat a seregben csak igen kevesen voltak urak, tehat ez sem allta meg a helyet. Mindez 88 es 90 kozott cc 13,eves katonai pqlyafutasom resze kent.
Ne nagyon hangsúlyozd itt, kérlek, hogy menthetetlenül civil vagy, mert Potrien Őrmester Úr még meggondolja magát, és bekészít neked egy kincstári hátizsákot kövekkel meg a kaszárnyaudvaron összesepert ólombetűkkel teletömve...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Potrien, AntTheZ
Potrien Őrmester úr kilenc nap múlva, e hó 14-én 14 órától a Szlovák Sörözőben (www.szlovaksorozo.com/) tart fogadóórát. Menetgyakorlat nem lesz, súlyemelés félkarú súlyzóval viszont igen.
Az én Atomic Blonde őrmesteremtől majd kérek engedélyt az eltávra!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien
Potrien Őrmester úr 10 nap múlva, e hó 14-én 14 órától a Szlovák Sörözőben (www.szlovaksorozo.com/) tart fogadóórát. Menetgyakorlat nem lesz.
Ha ez igaz,akkor én is szívesen csatlakoznék hozzátok,ha lehet.
AntTheZ bajtárs,majd ketten fizetünk.
Ugy latom az AntTheZ bajtars ragados. A bajtarshoz csak annyit, h katona idom kezdeten volt az elvtars megszolitas, ez mar santitott mert honnan tudnam ki milyen elvet vall, tehat nem biztos ,h lennek elveiben tarsa. Jott a bajtars megszolitas, bajban nem szivesen vagyok tars, ki tudja kinek milyen baja van. Aztan jott az ur megszolitas, hat a seregben csak igen kevesen voltak urak, tehat ez sem allta meg a helyet. Mindez 88 es 90 kozott cc 13,eves katonai pqlyafutasom resze kent.
Tisztelettel csak siman AntTheZ
Egy avatar képet, ha javasolhatnék ( csak Z):
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AntTheZ
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...