Se KV, se nő... hijjjnye de hétfő van... ebből menetgyakorlat lesz pénteken Potrien Őrmester Úrral.
Es ez igy volt egesz hetvegen. Szinte kongott a topik. Most irogassak itt egyedul?
Miota leszoltuk Frankenstein Ur totagasozo holgyet, nem kapunk semmit. Meg is erdemeljuk, pedig en nem akartam megbantani, sott ertekeltem torodeset. Ez uton is kerek tole elnezest, hianyolom a kaveit.
Sajnos "még" nem....
Ha megnézed azon a linken, amit küldtem, van egy "letöltés" gombocska, ami letölt egy .exe fájlt, azt kell elindítani... a neve: "Windows 10 frissítési segéd"
Lecsekkolja a géped, hogy okés-e az átállásra, és utána manuálisan töltheted le a legeslegújabb WIN10-et...
Ha csak a sima frissítést indítod el a Windows saját rendszerből, nem látja ezt a patch-et... de mint minden ez is kikerülhető
Ja jó, most nézem, hogy ez maga a Windows10 letöltés. Az már pipa.
Azt hittem, ez valami frissítés.
akkor rossz helyen nézed, nem a full WIN10 áttérést mondtam, hanem a frissítést...
Ja nem arról van szó, hanem most a cégnél vagyok, itt meg nem Win10 van. Gondolom érzékeli, hogy mi az op rendszer, és ezért itt csak az "eszköz letöltése" opció jön fel.
GOndolom, ha otthon belépek, akkor majd látom a frissítést is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...