Ja nem arról van szó, hanem most a cégnél vagyok, itt meg nem Win10 van. Gondolom érzékeli, hogy mi az op rendszer, és ezért itt csak az "eszköz letöltése" opció jön fel.
GOndolom, ha otthon belépek, akkor majd látom a frissítést is.
Így már persze teljesen más a gyermek fekvése... azért jó ez a segéd, mert rögtön csekkolja, mi van fent, és mi nincs...
Nekem itt a melóhelyen - bár tudtuk, hogy ma lesz frissítés - semmit nem jelzett "magától" a masina, kollégámmal nézegettük a weboldalakat, amikor is rátaláltunk erre a frissítési megoldásra egyenest Bill Gates hálószobájának "ablakán" át, és LÁSS CSODÁT, fent van az alkotói frissítés
Ahogy hazaérek már nyomom is otthon ezerrel, és a gyerkőcnek is a laptopra... várta már a 3D-s Paint-et, remekül fog szórakozni vele !
Köszönöm szépen aranyoskáim, de legalább 2019 december31-ig mindenképp maradok a 7esnél
de miért?
csalódtál a WIN10-ben? vagy csak "tartasz" tőle? én amióta kiadták szinte használom, semmi bajom nincs vele...
persze volt pár nap amíg "átszoktam" rá, de megérte... amúgy a WIN7 támogatottsága - ahogy az XPnek is már közel 3 éve - megszűnik... megy a levesbe...
de miért?
csalódtál a WIN10-ben? vagy csak "tartasz" tőle? én amióta kiadták szinte használom, semmi bajom nincs vele...
persze volt pár nap amíg "átszoktam" rá, de megérte... amúgy a WIN7 támogatottsága - ahogy az XPnek is már közel 3 éve - megszűnik... megy a levesbe...
Ezért irtam h 2019dec31ig maradok , de egész pontosan 2020jan14ig megmarad a támogatás
Nem próbáltam ki a 10est, de nem is vonz. Nem szeretek oprendszerekkel bibelődni, amig nincs gond vele, s ami egyszer bevált, azt használom: "győztes csapaton ne változtass" jeligére
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, DarkRaven73, Sics
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...