Jelenleg 82 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 9 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 16 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 22 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

8 éve 3 hónapja #241925 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Figyelem: Spoiler!

:P
www.google.hu/s...ih=600

Nyami :whistle:

Nem irigy..... :troll:
Téma zárolva.
8 éve 3 hónapja #241929 Írta: Rallyefan81
Samy?
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Sics, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 3 hónapja #241943 Írta: Samy70
Megválaszolva: Samy70
Nagyon köszönöm Rallye!!!

Samy

Samy?

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Téma zárolva.
8 éve 3 hónapja #241949 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz

Samy?

Az most milyen tank? a tornya Tigris de a törzs döntött... :d2:
Téma zárolva.
8 éve 3 hónapja #241955 Írta: Rallyefan81
Nincs mit Samy!

Amúgy az FB segített.... :oops: :beer2: :side:

Leo!

Még ott egy amerikai zászló is... Ardenneki offenzíva Skozerny-val... :scratch: :P :cheer: :lol: :lol: :lol:
Téma zárolva.
8 éve 3 hónapja #241964 Írta: Rallyefan81
Német nyelvű ,de a képekből is érthető.... :ohmy:

www.lr-online.d...498347

200. Napi érdekes:
ritkanlathatoto...es_933
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 3 hónapja #241975 Írta: Axekiller01
Megválaszolva: Axekiller01
Itt a KV :talking2:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, tiger, Rallyefan81, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 3 hónapja #241977 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Akinek meg nem volt elég, itt egy KV-2 is. :lol:

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Rallyefan81, Frankenstein Bourne, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 3 hónapja #241998 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Toy merre van? :dry: Hiányoznak a lájkjai.... :troll:

Fura helyzet állt elő melohelyen, ugyan is letiltották a wotinfot széleken mert sokat logtam rajta....:-(
Most egy okos telefonról próbálok irni,ami nem az enyém és még nem vagyok hozzászokva.:-) Igyekszem majd rá hatni az informagiara,csak az meg beletelik egy kis időbe..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, DarkRaven73, lucha_nDall
Téma zárolva.
8 éve 3 hónapja #242000 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Szia Toydolls :)
Csak simán hackeld meg őket :trollol:
Téma zárolva.
8 éve 3 hónapja #242001 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati

Fura helyzet állt elő melohelyen, ugyan is letiltották a wotinfot széleken mert sokat logtam rajta....:-(
Most egy okos telefonról próbálok irni,ami nem az enyém és még nem vagyok hozzászokva.:-) Igyekszem majd rá hatni az informagiara,csak az meg beletelik egy kis időbe..

Tibi, azt nem tudtad, hogy ilyenkor vinni kell valamit a rendszergizdának, oszt ő meg megnyitja cserébe az informatikai "sztrádát" ? már csak azé' is mondom, mert én is erősen korrumpálható vagyok... :d2: :beer2: :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, lucha_nDall, Leopardusz, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 3 hónapja #242051 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, tiger, Szete58, sandorati, lucha_nDall
Téma zárolva.
8 éve 3 hónapja #242105 Írta: lucha_nDall
Megválaszolva: lucha_nDall

Tibi, azt nem tudtad, hogy ilyenkor vinni kell valamit a rendszergizdának, oszt ő meg megnyitja cserébe az informatikai "sztrádát" ? már csak azé' is mondom, mert én is erősen korrumpálható vagyok... :d2: :beer2: :beer2:

áááá... ponty ezt akartam írni, hogy a rendszergizdát kéne... , de Ati megelőzött. A főnökök általában nem okosabbak informatikai téren, mint a "gizdák", még akkor sem, ha végzettségük, amúgy olyasmi... ;) :p
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati
Téma zárolva.
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #242110 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati

áááá... ponty ezt akartam írni, hogy a rendszergizdát kéne... , de Ati megelőzött. A főnökök általában nem okosabbak informatikai téren, mint a "gizdák", még akkor sem, ha végzettségük, amúgy olyasmi... ;) :p

Ennek egy élő példája... ez megtörtént eset ... ;

Valódi felmondó levél az amerikai Zantex Computers egy alkalmazottjától, akinek a főnöke napokkal később szintén felmondott.

Tisztelt Mr. Baker,

Mint felsőoktatási intézményt végzett ember, minimálisak az elvárásaim.
Ezek között első helyen áll, hogy feletteseim intellektuális képességei meghaladják a mezei mókusét. Kollégáim és személyem munkája közbeni folyamatos és idegesítő zaklatása alapján levonható a következtetés, hogy ön korunk ritka genetikai szemete. Kifaggatni engem minden alkalommal, amikor az irodába sétál, minden egyes apró részletről amit csinálok, nem csak időm, hanem drága oxigén pazarlás is. Azért vettek fel, mert járatos vagyok a számítógéphálózatokban, önt pedig látszólag azért, hogy elszórakoztassa az alkalmazottakat, valamint személyemet, ahogy a századik alkalommal próbálja megérteni a "kivág-beilleszt" fogalmát. Soha nem fogja megérteni a számítógépeket. Egy olyan egyszerű fogalom, mint a bináris, még mindig túl sok lehetőséget nyújt önnek. Azt sem fogja soha megérteni, hogy miért utálják az emberek, de megpróbálom elmegyarázni, bár annyira fogja megérteni, mint azt, hogy mi az az IP cím. Csillogó új számítógépének több személyisége van, mint önnek. Egész nap a házban járkál, hibákat keresve másokban. Jólöltözött oktalan kinézete hasznos volt amikor jelentkezett az állásra, de most, hogy felelősséget kellene vállalnia valamiért, áthárítja túldolgoztatott beosztottakra, reménykedve, hogy tudásuk fedezi az ön alkalmatlanságát. Az igazgatói fejlődés világában ön a kékes-zöld alga, amit mindenki felzabál és kinevet. Mivel valószínűtlen, hogy a helyzet egy teljes homloklebeny-metszés nélkül megváltozna, kénytelen vagyok benyújtani
felmondásomat. Lenne azonban néhány búcsú gondolatom.
1. Ha egy munkaadó felhívja ajánlólevelet kérve, a törvény tiltja, hogy lejárasson. A legártóbb amit mondhat, hogy "Nem nyilatkoznék".
Az elkövetkező évek során barátaim ellenőrizni fogják véletlenszerű hívásokkal, mert tudom, hogy magától képtelen lenne őszinte emberként viselkedni.
2. Ismerem a rendszer összes kódját, jelszavát, s tudom, hogy milyen jelszavakat használt az elmúlt öt évben. Ha megpróbál okoskodni, publikálom a "kedvencek listáját", melyet elmentettem a többi "hasznos" állományával.
úgy gondolom, hogy a cégvezetés nem tekint jó szemmel a "homo", "s**x" és hasonló szavakra.
3. Amikor kölcsönkérte a digitális kamerát, hogy "lefotózza az anyukáját", elfelejtett szólni, hogy közben lefényképezi önmagát is meztelenül a tükörben. Aztán, hűen műszaki-idióta személyiségéhez, elfelejtette letörölni őket. Legyen elég annyi, hogy még soha nem láttam ilyen különös tetteket ketchupos üvegekkel, de biztosíthatom, hogy egy csodálatos ajánlólevél elkészültéig biztonságos helyen kerültek tárolásra. Az ajánlólevélben kérem használjon helyesírásellenőrzőt; utálom kijavítani a hibáit.

Köszönöm figyelmét, s az ajánlólevelet kérem az asztalomra holnap reggel 8 óráig. Ha egy szót szól erről bárkinek, az összes visszataszító, eltorzult mániája nyilvánosságra kerül.

Soha ne próbálj kib...ni a rendszergazdával. Miért? Mert ő tudja, hogy mivel töltöd azt a sok szabadidőd!

Nagyszerű és dicső napot önnek!

Ui.: és ez nálam/nálunk is így van... csak nem tudják... :applause: :applause: :applause:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, tiger, Rallyefan81, DarkRaven73, lucha_nDall, Leopardusz, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 3 hónapja #242153 Írta: Axekiller01
Megválaszolva: Axekiller01
Kellene CrawlingChaos száma ha valakinek megvan küldje el privátban :thx2:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 8 órája 28 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 21 órája 13 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.