UNIX naptárban volt: Magassarkú papucsban pózol a leány,a talpbetét meg kicsúszva előre...

Apró részlet ,de miután mutattam ,mindjárt nem volt annyira tetszetős senkinek... 
Szóval nálam véleményes,de nem vagyok láb cipő fetisiszta.
Én nekem sokszor van olyan érzésem, hogy amikor egy nőn ez tényleg olyan "feltűnően" említésre méltó, beleértve a járást, megjelenést, akkor az egészben megjelenik némi "hivatásos" mellékíz. Olyan az, mint amikor jó bort kortyolgatsz, és feltűnik, hogy dugómaradék van benne.
Aki meg nem így hordja, az jellemzően napjában keveredik egy olyan helyzetbe, amikor megbotlik, vagy igazgatni kezdi, vagy leveszi az asztal alatt, nem tudván róla, hogy totál egyértelmű, vagy egyéb módon válik inkább kínossá, mint szexivé.
Ennél jobban már csak azt tartom mulatságosnak, amikor akár munkahelyre felvesznek a hölgyek egy nem biztos, hogy ilyen környezetbe való miniszoknyát, vagy extra dekoltázst villantank, de aztán meg percenként igazgatják, mintha azon múlna, hogy ne gondolja őket senki "bevállalósnak", és nem veszik észre, hogy ez százszor feltűnőbb és mulatságosabb, mint ami a "cél" lenne...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...