Es nem a csapatnak, neked is kell foglalnod.
Amikor itt jartam hiaba irtam q csetre dont kill.
Turelemmel ki kellett varni az alkalmat.
Valahogy úgy! Nekem az amerikain egyszerű úgy jött össze egy ilyen foglalós pár hónapja, hogy az utolsó sarokba szorított ellenfélet körbe vette a falka, én 70% körül jártam foglalásban. Beírtam, hogy kérem várják már meg a kilövésével, amíg leketyeg a 100%. És csodák csodája: kivárták. Eu-n ez elképzelhetetlen lenne. Szerintem az EU-n még eddig az összes "foglalós" küldim védőpontokkal lett meg, és nem foglalással (amit egyébként nem tartok bajnak).
Készülünk a HM Feszt.-re, Jun. 11. Vasárnap leszünk Mathiassal. Megkülömböztető jelzést használunk, ha valaki akar megismerjen. Mindenkivel szívesen beszélgetünk.
Bar lehet senkit nem érdekel, de ha mégis, A vasárnap szombatra módosult, Jun. 10. A többi stimmel.. www.wotinfo.hu/...g2.gif
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja#242542Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Jó reggelt!
Csinálhatunk is gyorsan egy szavazás, hány tankos faternek szexy ez a magas sarkú/talpú hype.
Valahogy az én tekintetem sosem a cipő vonzza , pont ezért el nem tudom képzelni, hogy ez bejön a többségnek? Én hajlamos vagyok arra gondolni, hogy csak a cipőgyártók és a profi fotósok győzik meg a nőket, hogy ez írtó fontos, mi van a lábukon...
Rémlik, hogy tanulmányban is kihozták, hogy mennyivel vonzóbbnak tartják a férfiak az ilyesmit viselő nőket, de én azt gondolom, hogy amelyik pasi 2 perc után visszaidézi, hogy mi volt a korábban látott nő lábán, az hazudik.
Általában először nem ezt a részt nézem meg egy nőn! Meg másodjára sem!
Ha meg tovább jutok, akkor meg pláne nem!
(persze ezek mind múlt időben, mert a feleségem is olvashatja)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Samy70, Szete58, Katjaton, AntTheZ
Jó reggelt!
Csinálhatunk is gyorsan egy szavazás, hány tankos faternek szexy ez a magas sarkú/talpú hype.
Valahogy az én tekintetem sosem a cipő vonzza , pont ezért el nem tudom képzelni, hogy ez bejön a többségnek? Én hajlamos vagyok arra gondolni, hogy csak a cipőgyártók és a profi fotósok győzik meg a nőket, hogy ez írtó fontos, mi van a lábukon...
Rémlik, hogy tanulmányban is kihozták, hogy mennyivel vonzóbbnak tartják a férfiak az ilyesmit viselő nőket, de én azt gondolom, hogy amelyik pasi 2 perc után visszaidézi, hogy mi volt a korábban látott nő lábán, az hazudik.
Nem látszik,hogy koszos a talpuk....
Amúgy az összhatás miatt fontos szerintem ,nem maga a cipő miatt szexi.
Ízlések-pofonok-modellek... van amikor dögös,van amikor űbergáz.
UNIX naptárban volt: Magassarkú papucsban pózol a leány,a talpbetét meg kicsúszva előre...
Apró részlet ,de miután mutattam ,mindjárt nem volt annyira tetszetős senkinek...
Szóval nálam véleményes,de nem vagyok láb cipő fetisiszta.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Katjaton
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...