Megvettem az első tizes tankomat,a Leo 1-et
7 csata, 1 győzelem, a pálya sarkából világítok, páncél nuku, a tizes lightok között már nem elég gyors. 0 kill , 0.5-ös sebzés átlag.
Csapat taktika:full camp vagy rohanj előre.
Eladtam,maradok a saját szintemen. sok sikert aki tízben játszik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien, Sztyepan65
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja#242862Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
1000 éve nem tankozom*, de annyi rémlik: tízes tankot nem adunk el... majd felnősz hozzá!
* Na jó... a tarcsi amerikai ágamon lopva benéztem ma de. a játékba, és meglepett újra, hogy a sokak által oly annyira utált M3Lee mennyire genyó (3 kill) kis tank.
Last edit: 8 éve 3 hónapja by Szete58.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien, DarkRaven73, gwr, Sics, Frankenstein Bourne, Sztyepan65
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja#242918Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81
Hét csatából egyszer nem lőttem le a saját életerőmet. Egy fullos tankal. Még a prém 8-asokkal is megy, szóval semi keresni valóm a nagyok között,hogy miattam (is) elbukjanak egy-egy csatát. Szerintem ennyi önkritika belefér.
Tizes tankot nem adunk el? Az csak kredit,nem pénzem vett tank /arany. Ez egy kicsit sznob felfogás. Szerintem. Darálok inkább Comettel,meg T29-el, villogtatok lightal,hogy ha már játszom élvezzem is és talán más is örül,hogy a csapatában vagyok. Szerintem.
Az alt+F4 legyen veletek!
Last edit: 8 éve 3 hónapja by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, AntTheZ
De hát a tizesig az ut nyolcason, kilencesen át vezetett... Azalatt elvileg tökéletesen fel lehet készülni a legmagasabb tierre...
Én is azt hittem.
Lakeville : Betcset beírja: i go spot middle
beállok TD pozicióba a ház mellé,villanok 4-5 lövés egyszerre a semmiből. Beírom: nice spot... erre válasz: fu leotard. Majd 0 felderítés nélkül szintén elhal barátunk. Másik csatában lemming horda elhal seperc alatt.Harmadik csatában full camp én persze elindulok deríteni amúgy Cromwellesen. Villantok,majd villanok én elhalok 0spot dmg-el. Ez kb tier 4 szint.
Szóval erre nincs szükségem.
U.i.:Tudom,hogy bennem van a hiba. Nincs ezzel semmi gond.
Tizes tankot nem adunk el? Az csak kredit,nem pénzem vett tank /arany. Ez egy kicsit sznob felfogás. Szerintem.
Szerintem meg nem. Még egy másik évszázadban, sőt, egy másik évezredben jártam egyetemre. Volt egy évfolyamtársam, órabuzi volt... (van ilyen, vannak ilyenek... ) Ő jött vidáman mutogatva, hó elején, hogy vett egy órát 1000 forintért – jó pénz volt az akkortájt – hó közepén meg jött öt darab százast lobogtatva büszkén, hogy milyen jó pénzt kapott az órájáért, amit úgyis unt már... s a következő hónapban megint elölről... Summa: ha megveszem, n játékpénzt kérnek érte, ha eladom, n/2-t kapok vissza... játékpénzre nekem sem volt szükségem, csak a játékban, valódi pénzen nem vettem egy tankot sem (hajót azt igen: egyet), viszont azt tudom, hogy nagy a garázs, elfér benne. Sosem tudhatod, mikor jut eszedbe újra, hogy mennél vele egy kört... hátha... na jó: ez is szerintem. (Én nem érzem sznobériának.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Rallyefan81, AntTheZ
Én is azt hittem.
Lakeville : Betcset beírja: i go spot middle
beállok TD pozicióba a ház mellé,villanok 4-5 lövés egyszerre a semmiből. Beírom: nice spot... erre válasz: fu leotard. Majd 0 felderítés nélkül szintén elhal barátunk. Másik csatában lemming horda elhal seperc alatt.Harmadik csatában full camp én persze elindulok deríteni amúgy Cromwellesen. Villantok,majd villanok én elhalok 0spot dmg-el. Ez kb tier 4 szint.
Szóval erre nincs szükségem.
U.i.:Tudom,hogy bennem van a hiba. Nincs ezzel semmi gond.
Pech . Gyere warshipezni
Last edit: 8 éve 3 hónapja by Leopardusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Tizes tankot nem adunk el? Az csak kredit,nem pénzem vett tank /arany. Ez egy kicsit sznob felfogás. Szerintem.
Szerintem meg nem. Még egy másik évszázadban, sőt, egy másik évezredben jártam egyetemre. Volt egy évfolyamtársam, órabuzi volt... (van ilyen, vannak ilyenek... ) Ő jött vidáman mutogatva, hó elején, hogy vett egy órát 1000 forintért – jó pénz volt az akkortájt – hó közepén meg jött öt darab százast lobogtatva büszkén, hogy milyen jó pénzt kapott az órájáért, amit úgyis unt már... s a következő hónapban megint elölről... Summa: ha megveszem, n játékpénzt kérnek érte, ha eladom, n/2-t kapok vissza... játékpénzre nekem sem volt szükségem, csak a játékban, valódi pénzen nem vettem egy tankot sem (hajót azt igen: egyet), viszont azt tudom, hogy nagy a garázs, elfér benne. Sosem tudhatod, mikor jut eszedbe újra, hogy mennél vele egy kört... hátha... na jó: ez is szerintem. (Én nem érzem sznobériának.)
Prémtankot nem is adnék el. A visszajáróból megvettem az E75-öt, meg a 7-es T25 cabrio TD-t.
Vágom,hogy n/2 , az órás példát valódi pénzen nem érzem helyénvalónak.
Mivel a játékkal (egyelőre) még játszom,credit csurog automatice.
Ha melózok (jó esetben) csurog a pénz. Azt meg inkább elutazom,pl végre "Pöstiába" ,aztán sörözünk egyet-kettőt. Szerintem.
Figyelem: Spoiler!
És ott aLeo..
Mellékletek:
Last edit: 8 éve 3 hónapja by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Samy70, Szete58, AntTheZ
Megvettem az első tizes tankomat,a Leo 1-et
7 csata, 1 győzelem, a pálya sarkából világítok, páncél nuku, a tizes lightok között már nem elég gyors. 0 kill , 0.5-ös sebzés átlag.
Csapat taktika:full camp vagy rohanj előre.
Eladtam,maradok a saját szintemen. sok sikert aki tízben játszik.
Nekem is anno az első T10 tankom a Leo1 volt azért húztam ki mert tetszett a tank, ez qurva rég volt 2011-ben töltöttem le a játékot..,annyira megutáltam annó 100 csata alatt, h azóta is csak a garázsban porosodik.Sajna abban az időben még nem wotinfot..., ha jól emlékszem.
Valami Gportálos oldalt találtam,ha jól emlékszem Normen üzemeltethető,na ónnét kezdve kezdtem kapizsgápni, h valamit qurva rosszul csinálok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...