Vittek egy rövid kis karikát,T55 harckocsi alváz... kiábrándító, nem ajánlom senkinek...
Leírnád pár mondatban, mi az ami ennyire kiábrándító volt? Köszi előre is!
Mo.-on nem lehet rajta a lövegtorony...
Van helyette egy betonvasból készített ketrec álcahálóval,padokkal
Meg egy feleszkábácsolt vascső,hogy olyan legyen mintha lenne löveg
Mintha egy traktoron (max dózer) ültünk volna ....
Ráadásul igencsak rövid próbakör....
Last edit: 8 éve 2 hónapja by Kopasz0721.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, 19287d58816f35754c4393db64367f89
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja#246588Írta: Samy70
Megválaszolva: Samy70
Ültem mostanság egy ilyenben.
5 liter v8, de nem ez volt a lényeg. Chip tunning, sport szűrő stb. 470 paci a vége.
Ember vett bele egy belülről irányítható szelepet, ami ha bekapcsolják leválasztja a hátsó kipuffogó rendszert. Marad ami a motorból leömlik...117dB a mért hangja. 120 a fájdalom küszöb.
Ültem mostanság egy ilyenben.
5 liter v8, de nem ez volt a lényeg. Chip tunning, sport szűrő stb. 470 paci a vége.
Ember vett bele egy belülről irányítható szelepet, ami ha bekapcsolják leválasztja a hátsó kipuffogó rendszert. Marad ami a motorból leömlik...117dB a mért hangja. 120 a fájdalom küszöb.
Szete bátyót megleltem Balatonfenyvesen a mólón , matróz sapka, pipa , ahogy kell , csak kicsit szótlan volt.... Nem volt nálam fotó alkalmatosság sajnos...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, Axekiller01, DarkRaven73
Szete bátyót megleltem Balatonfenyvesen a mólón , matróz sapka, pipa , ahogy kell , csak kicsit szótlan volt.... Nem volt nálam fotó alkalmatosság sajnos...
Szárszóig már nem hajózott ki, ugyanis múlt héten nem láttam ott se hajókázni, se a vizen járni
Pedig erősen figyeltem...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...