Imádtam az Alfát. Múltkor le is töltöttem az összes részét kicsit nosztalgiázni.
Én is mostanában találtam rá s töltöttem le az Alfa Összes-t , igy közben sorra olvasgatom őket
hihetetlen humora van az Asterix képregények forditójának, amilyen poénokat tesz bele, sokszor meg rimbe beszélnek (egy eredeti franciáról forditott képregény!), sztem magyarul az Asterix jobb mind az eredeti...
Last edit: 8 éve 2 hónapja by Leopardusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Sics, Sztyepan65
Imádtam az Alfát. Múltkor le is töltöttem az összes részét kicsit nosztalgiázni.
Én is mostanában találtam rá s töltöttem le az Alfa Összes-t , igy közben sorra olvasgatom őket
hihetetlen humora van az Asterix képregények forditójának, amilyen poénokat tesz bele, sokszor meg rimbe beszélnek (egy eredeti franciáról forditott képregény!), sztem magyarul az Asterix jobb mind az eredeti...
Szerintem az Alfa volt akkor a legigényesebb fiataloknak szóló magazin. Egyszerűen szuper volt.
Letöltöttem anno az összes Kockást és Hahotát is. Btw, láttátok, hogy kiadták újra a Hahotát? Elég nagy csalódás volt. Nem tetszett a papír, színes lett, a poénok nem voltak bejövősek, már annyira régiek hogy fájt (vagy csak felnőttem az elmúlt harmincpár évben ) és hozzá 495 Ft?
Így inkább nem kellett volna feléleszteni.
Last edit: 8 éve 2 hónapja by treffhetes10.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton, Sztyepan65, AntTheZ
Egyelőre, remélem nem csak ideiglenesen, kaptam hozzáférést a mindenható informágiától!
El sem bírtam olvasni, miket hordtatok itten össze, amíg távolban voltam, de majd igyekszek bepótolni.
Mizu van amúgy itten?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, Katjaton, 19287d58816f35754c4393db64367f89, AntTheZ
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...