A való életben meg annak örültem, hogy végre tudtam időt szakítani a lakás apróbb renoválására, ami keretében lefestésre került néhány ablak, és ajtó, + üvegek körbetömítve, és még a bejárati ajtó fölötti elő tető is tehermentesítve lett, ledobáltuk a nehéz cserepeket, és zsindely került rá.
A legnagyobb öröm viszont tegnap ért, hónapok óta nem látott nagylányomék végre hazajöttek egy kis időre Svédországból.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: treffhetes10, sandorati, Katjaton, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Egyelőre, remélem nem csak ideiglenesen, kaptam hozzáférést a mindenható informágiától!
El sem bírtam olvasni, miket hordtatok itten össze, amíg távolban voltam, de majd igyekszek bepótolni.
Mizu van amúgy itten?
TIBI TE BITANGÓ!
Isten és a rendszergizda hozott nálunk!
Teljes mértékben el volt apátlanodva a fórum nélküled.. és hiába adtad azt a jó kis 90-s számot mindig valami nő veszi fel valami Inga duplaD... kicsit töri a magyart...
De lényeg, hogy újra itt vagy! Hiányoltunk!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Egyelőre, remélem nem csak ideiglenesen, kaptam hozzáférést a mindenható informágiától!
El sem bírtam olvasni, miket hordtatok itten össze, amíg távolban voltam, de majd igyekszek bepótolni.
Mizu van amúgy itten?
TIBI TE BITANGÓ!
Teljes mértékben el volt apátlanodva a fórum nélküled.. és hiába adtad azt a jó kis 90-s számot mindig valami nő veszi fel valami Inga duplaD... kicsit töri a magyart...
Last edit: 8 éve 2 hónapja by Samy70.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Katjaton
Amíg nem voltam, mindenki eltűnt, hogy ennyire örültök egymásnak?
Nagyon remélem, hogy nem csak Pünkösdi lesz a hozzáférésem, mert annyit elárultak, hogy kikapcsolták a proxyt. Ebből én csak annyit értettem, hogy kikapcsolták....
Mizu van amúgy itten?
TIBI TE BITANGÓ!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Katjaton, Sztyepan65
Nagyon remélem, hogy nem csak Pünkösdi lesz a hozzáférésem, mert annyit elárultak, hogy kikapcsolták a proxyt. Ebből én csak annyit értettem, hogy kikapcsolták....
Áh csak egy dolog tűnt el: Samy memóriája!
ÉN szokok jönni csak nem mindig ugatok..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Áh csak egy dolog tűnt el: Samy memóriája!
ÉN szokok jönni csak nem mindig ugatok..
Pedig hidd el, hogy szebben tudsz ugatni, mint a szomszédunk kutyája.
Mizu van amúgy itten?[/quo
Igen, eltuntek egy paran, Dobilaci, szazados, nyuszi is csak elvetve es tisztelt Chaos is csak piros betus napokon teszi kezjegyet.
Az elozo hozzaszolas szerkeszteset mobilrol eltoltam egy kicsit, de aki akarja megtalalja amit irtam.
Mas;
Tegnap veletlenul volt 1 szabadnapom. Amikor fiammal meguntuk a wotozast kimentunk a Palatinusra furdeni, tizen eves koromban voltam utoljara, nos jol atepitettek.
Felnott ember oromere a medenceben eros vizsogarban lapos tusolo szeruen jon a viz, alaallsz s nem akarsz odebb menni. Masziroz, dogonyoz, ellazit. Szinten a medenceben szekek/padok melyekbol erosen aramlik a levego, az elmeny ua. mint fent. En is elveztem, rendszeresse teszem. Orvosilag ajanlani kellene mindenkinek.
Nekem elmeny volt.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...