Keresés a fórumban
Fórum kategóriák
Jelenleg 94 vendég és nincs Tag online
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető útBattle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó? Elfelejtett felhasználói név?
Potrien beküldte: Előlem senki sem bújhat el! Ma a Márfai családot kapcsoltam le Siófokon. A babakocsiban igazoltan jelen volt plusz egy fő, csak a lányom inkább az eget fotózta.
Potrien beküldte: Előlem senki sem bújhat el! Ma a Márfai családot kapcsoltam le Siófokon. Figyelem: Spoiler! A babakocsiban igazoltan jelen volt plusz egy fő, csak a lányom inkább az eget fotózta.
Filler1 beküldte: Potrien beküldte: Előlem senki sem bújhat el! Ma a Márfai családot kapcsoltam le Siófokon. A babakocsiban igazoltan jelen volt plusz egy fő, csak a lányom inkább az eget fotózta. Csak tudnám ki az a fiatalember DarkRaven mellett?
Samy70 beküldte: Uraim! Vaddisznó sült krumpli ágyon, amúgy Görögösen... Samy
sandorati beküldte: Samy70 beküldte: Uraim! Vaddisznó sült krumpli ágyon, amúgy Görögösen... Samy JJÉÉ, ugyanilyen tepsink van nekünk is! Bár most a vadhús hiányzott belőle !!! Jól néz ki a kaja Minderre hány ember van, hogy felfalja?
Szete58 beküldte: Fiatalember? Potrien II. Ramszesz I. Ramszesz Dzsószer idején volt fiatalember!
Csatlakozz hozzánk facebook-on is
110.000+ követő
Csatlakozz facebook csoportunkhoz
15.000+ tag
Kövesd Twitch csatornánkat
Ne maradj le élő adásainkról
Nézd meg archív videóinkat
Ha lemaradtál az élő adásokról
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...