8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja#246132Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Tudtommal a Mo.on adható személynevek valahogy szabályozva vannak, megvan az elfogadottak listája, tehát nem lehet h egy éntudatos v álmodozó celeb egy másnap után kitalál egy uj keresztnevet a kicsikéjének.... Ezek voltak engedélyezve??
A felsoroltak kozul a Cipora ismert Héber bibliai nev.
Leanyom ezelott 17 evvel lett anyakonyvezve mint Panni, a nevjagyzekben csak mint becenev szerepel,
megsmem kellett engedelyeztetni (bar ez nem extrem csak rend hagyo)
Nevnapja a naptar szerint nincs ezert szamara ennek ideje szabadon valaszthato (resen kell lennunk mert egy idoben 3 havonta ajandekot akart erre hivatkozva ).
Tudtommal a Mo.on adható személynevek valahogy szabályozva vannak, megvan az elfogadottak listája, tehát nem lehet h egy éntudatos v álmodozó celeb egy másnap után kitalál egy uj keresztnevet a kicsikéjének.... Ezek voltak engedélyezve??
Google-> anyakönyvezhető nevek 2016
Lezs egy MTA-s oldal, letölthető pdf fájlal.... katt és sírj... Benne vannak....
Ekaterina (ez egy fúvós hangszer szerintem)
Nem , elektronikus Katerina. Aki akarja ,tovább gondolja....
Amúgy szép napot!
Mellékletek:
Last edit: 8 éve 2 hónapja by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Leopardusz, Frankenstein Bourne, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89, AntTheZ
Én a lányomnak annak idején az Emili nevet szerettem volna adni, őszintén szólva meg is lepődtem, hogy nincs az anyakönyveztethető nevek listájában. Beadtam a kérelmet, elutasították. Pilláztam egy kicsit, ilyenkor csöppet felfortyan bennem a sértettség, pláne mert már volt egy olyan érzésem akkortájt, hogy KVÁZI BÁRMIT engedélyeznek, akár Ólajtó nevet is adhatsz a gyerekednek, ha akarsz. Szóval az idegességem levezetéseképp utána néztem az akkortájt enegedélyezett neveknek, és próbáltam szabályszerűséget találni abban, hogy mi alapján utasították el az Emili-t, és mi alapján kaptak engedélyt mások.
Némi bor elfogyasztása után, lehet elérkeztem az akadémiai bizottság napi elmélyülési szintjére, mert megvilágosodtam. A névválasztásunk simán átment volna, ha nem a snassz Emili formában adjuk be, hanem:
Emily
Emyli
Emyy
Ymyly
Emiliácska
Emicica
Emicke
Emőcke
Mőcibőci
stb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Leopardusz, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89, AntTheZ
Én a lányomnak annak idején az Emili nevet szerettem volna adni, őszintén szólva meg is lepődtem, hogy nincs az anyakönyveztethető nevek listájában. Beadtam a kérelmet, elutasították. Pilláztam egy kicsit, ilyenkor csöppet felfortyan bennem a sértettség, pláne mert már volt egy olyan érzésem akkortájt, hogy KVÁZI BÁRMIT engedélyeznek, akár Ólajtó nevet is adhatsz a gyerekednek, ha akarsz. Szóval az idegességem levezetéseképp utána néztem az akkortájt enegedélyezett neveknek, és próbáltam szabályszerűséget találni abban, hogy mi alapján utasították el az Emili-t, és mi alapján kaptak engedélyt mások.
Némi bor elfogyasztása után, lehet elérkeztem az akadémiai bizottság napi elmélyülési szintjére, mert megvilágosodtam. A névválasztásunk simán átment volna, ha nem a snassz Emili formában adjuk be, hanem:
Emily
Emyli
Emyy
Ymyly
Emiliácska
Emicica
Emicke
Emőcke
Mőcibőci
stb.
Hát , igen az Emili túl egyszerű... a többi kellően ku... nagy jányos.... meg nem elég debil, mint a Dzsennifer. Szerintem...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sztyepan65
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...