Jelenleg

14
látogatónk van

Dühöngő

8 hónapja 4 hete #307153 Írta: beles.tsabi
Megválaszolva: beles.tsabi
Biztos jó szórakozás lehetett 2+3 percet elb*szni az életedből, azért, hogy kocsikázz egy kicsit a bázis körül, majd semmit nem csinálva megfulladj 
Bár továbbra is, ez a meccsenkénti 1,5 lövéses átlaghoz képest tök átlagos 
Remélem amikor valaha közel kerülnél az első kampány teljesítéséhez, akkor a szükséges sebzésed/killed elmegy inkább gerinctelenül megfulladni... Bár reméljük, hogy hamarabb bannolnak érte 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, Slandyke

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 hónapja 4 hete #307154 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays

Biztos jó szórakozás lehetett 2+3 percet elb*szni az életedből, azért, hogy kocsikázz egy kicsit a bázis körül, majd semmit nem csinálva megfulladj 
Remélem amikor valaha közel kerülnél az első kampány teljesítéséhez, akkor a szükséges sebzésed/killed elmegy inkább gerinctelenül megfulladni... Bár reméljük, hogy hamarabb bannolnak érte 

Nagy élvezet így teljesíteni a kampányokat...
Akkor aztán van egy tankod a semmiért.
Végülis ennyit is érsz kb. .

8 hónapja 3 hete #307157 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

Baráti jó tanács: Engedd el.
Őt ész érvekkel meggyőzni úgysem fogod, fejlődésre alkalmatlan (és saját elmondása szerint nem is szeretne). Elvan a maga kis játékával és azzal, hogy heti szinten töltöget fel screen-eket titkon arra várva, hogy valaki beleálljon. És ez nem csak neked szól, mindenki másnak is. Bao a wotinfo kis udvaribolondja, mosolyogj rajta egy jót és engedd el, ne etesd a trollt. 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Laccvacc, bulbasaur55, fabyzol3

8 hónapja 3 hete #307160 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
De izgi volt...
Nemde norton commander?
(akkor voltak a szép idők...)

Mellékletek:

8 hónapja 3 hete #307161 Írta: beles.tsabi
Megválaszolva: beles.tsabi
Szegény MM mit meg kellett szenvedjen, hogy nálad is hulladékabb embereket találjon 

8 hónapja 3 hete #307167 Írta: rttrenato
Megválaszolva: rttrenato
Hali!

Imádom az ilyen embereket. Tény hogy jobb játékos jóval(bár a minimap-et nem nézte szerintem), de mikor a klánjuknak a fele nettóban gyengébb player, és nekem irkál ilyeneket, az kicsit röhelyes szerintem.
A lényeg, hogy a napi küldim meglett, kár, hogy ehhez artyzni kellet.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3

8 hónapja 3 hete #307168 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55

Hali!

Imádom az ilyen embereket. Tény hogy jobb játékos jóval(bár a minimap-et nem nézte szerintem), de mikor a klánjuknak a fele nettóban gyengébb player, és nekem irkál ilyeneket, az kicsit röhelyes szerintem.
A lényeg, hogy a napi küldim meglett, kár, hogy ehhez artyzni kellet.

Oké, olvastam a beszélgetést vagy 10x. Ami lejött nekem, hogy te artyztál ő meg szerette volna ha kilővöd a rinot, de ez nem történt meg, majd csata vége és egy csodálatos kapcsolat kezdete.
Egy valamit nem értek csak. Hogy jön ide, hogy milyen a klántársak statja?

8 hónapja 3 hete #307169 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Ez nem sima vad, ez vadparaszt
Érdekelne h elvárás ez ebben a jónevű klánban??    
Mellékletek:

8 hónapja 3 hete #307171 Írta: rttrenato
Kérlekszépen úgy, hogy olyan embernek irja, aki messze megüti a mércét, ahhoz, hogy a klánjukban legyen. Kicsit nekem vicces, hogy úgy ir egy 5800 PR-es játékosnak(TUDOM, BŐVEN LEHETNE JOBB), hogy törölje a játékot, a klánjukban hemzsegnek a 4500 vagy az az alatti játékosok.
Nem értem, miért nekem kéne töröljem a játékot, ha ők meg megtűrik a sokkal gyengébb játékosokat.

8 hónapja 3 hete #307172 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55

Kérlekszépen úgy, hogy olyan embernek irja, aki messze megüti a mércét, ahhoz, hogy a klánjukban legyen. Kicsit nekem vicces, hogy úgy ir egy 5800 PR-es játékosnak(TUDOM, BŐVEN LEHETNE JOBB), hogy törölje a játékot, a klánjukban hemzsegnek a 4500 vagy az az alatti játékosok.
Nem értem, miért nekem kéne töröljem a játékot, ha ők meg megtűrik a sokkal gyengébb játékosokat.

Nagyon rá vagy pörögve erre a stat dologra, teljesen feleslegesen szerintem. Összevesztek valakivel aztán egyből azzal índitasz, hogy te jobb vagy mint az ő klánjának a  fele, ez teljesen irreleváns dolog. Én ebben a beszélgetésben sehol nem látom, hogy ő azért küldött volna el melegebb éghajlatra téged, mert rosszabb a statod, mint az ővé.

8 hónapja 3 hete #307173 Írta: rttrenato
Ebben lehet valami, amit irsz, csak amit én irok, azt nem érted. 

Oké, nem került szóba, de ha valakinek kéne irnia, hogy törölje a játékot, azt szerintem a klánon belül kéne megkezdeni. Más szemében a szálkát a sajátjában a gerendát nem veszi észre.

Amennyiben ő a klánuk egyik vezetője, és igy áll hozzá a másikhoz, hát az minősiti őt is és a klánját is szerintem.

Az, meg hogy azt hiszi, hogy a kor jelent valamit meg nettó vicc. 
A logikádból kiindulva jöhetnék azzal, hogy ha kis taknyos lennék, akkor meg arra ő pörögne rá.

Nem volt itt viita, csak annyi, hogy gyökér módon, anélkül, hogy látta volna az én játékmenetemet, jött és azt mondta, hogy tötöljem a játékot. 

8 hónapja 3 hete #307177 Írta: rttrenato
Napi küldi volt(15 kritikus sebzés kellet, amit inkább letudtam 2 csata alatt), ami miatt artyztam, amúgy ha elő is veszem őket, akkor is azért, hogy azokat is kihuzzam(az új Kinai heavy ágat leszámitva minden 8-as ki van húzva), vagy funnoljak.

Nagyon Tier 10-es tankkal nem játszok, egyedül a Grille van a garázsban. Ott még bőven van mit tanulnom, egyenlőre nem rontom a többi játékos esélyeit.

Nem azt mondom, hogy egy 4500PR-es játékos noob, én is jártam ott, de ezekből és az ezeknél rosszabbakból jóval több volt náluk, mint a jobbakból. Most komolyan egy 2000PR-es játékos jöhet a klánba, tárt karokkal várjuk, de ha valaki, aki igazából annyit hibázott, hogy a napi küldit artyval gyorsan le akarta tudni, az törölje a játékot, az olyan dolog, ami röhejes szerintem.

8 hónapja 3 hete #307180 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

Valahonnan ismerős nekem ez a játékos!   Amúgy szerintem indítsd el a battlepass-t. 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz

8 hónapja 3 hete #307183 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Tartalékolom a prém napokat
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3

6 hónapja 1 hete #307485 Írta: winters
Megválaszolva: winters
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre!
Öt nap tiltást kaptam érte. Pedig úgy gondolom szándékosan provokált a csapattársam. És amikor nekiütköztem, végig periszkópnézetben voltam. Mindig úgy állt, hogy nekiütközzek.Én jelentettem elsőnek az esetet, és én kaptam a büntetést. Arról ugye nincs infóm, a másik kapott vagy sem.

Melléklet:

Fájlnév: 20230522_1...otreplay
Fájlméret:2,475 KB
Mellékletek:

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.