- Köszönetek: 135
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Nagyon egyszerű (a legelején kiszúrható). Egy játékos 2 tankkal játszott egyszerre. Az egyik a ti oldalatokon volt a másik pedig a Baeland nevű LefH volt.Kérem, hogy valaki magyarázza el nekem, hogy honnan tudta az enemy arty hogy hol vagyok, amikor még nem spotoltak és egyet sem lőttem... Még egy fát sem döntöttem ki, semmi. Utána lőttem párat oké, de végig tudta, hogy hol vagyok, úgy hogy egyszer sem spotoltak...
wotreplays.eu/s...grille
a replay-ben az afk csapattárs Hellcat egyszer eltűnik, egyszer megjelenik mellettem... Ennek mi a magyarázata???
Vissza kellett volna venniük azoktól, akiknek kiadták. Aztán kiosztani mindenkinek, ha rájönnek végre mit is akarnak. Ez így nagyon szar megoldás.na ezt megint szenzációsan megoldotta a WG (jöhetnek a fizetett/elvakult(???!!!) nyaloncok megvédeni őket, mert megérdemlik. Sikeres volt a kísérleti felszerelések bevezetése/visszavonása, hiszen akik már megkapták, azokkal mennek a nincstelen kezdők ellen. Gratulálok! Gyorsan vegyen mindenki E-25-öt, köszönjük meg így az eddigi kiválóan végzett munkát!
Elhiszed, hogy aki nem tud 2k-t lőni Tier 10-ben az nem ezek miatt a felszerelések miatt fogja megugrani ezt a határt?na ezt megint szenzációsan megoldotta a WG (jöhetnek a fizetett/elvakult(???!!!) nyaloncok megvédeni őket, mert megérdemlik. Sikeres volt a kísérleti felszerelések bevezetése/visszavonása, hiszen akik már megkapták, azokkal mennek a nincstelen kezdők ellen. Gratulálok! Gyorsan vegyen mindenki E-25-öt, köszönjük meg így az eddigi kiválóan végzett munkát!
Én is megkaptam de nem vagyok hasra esve tőle. "Kicsit jobb mint a jutalom felszerelés, kicsit rosszabb mint a lila ..." Akkor meg mit piszmogjak vele? Második szintre tudtam húzni az egyiket mert nincs cucc hozzá. Akkor inkább használom a lilákat és nem görcsölök rá hogy honnan vegyek megint nyersanyagot hozzá!
Elhiszed, hogy aki nem tud 2k-t lőni Tier 10-ben az nem ezek miatt a felszerelések miatt fogja megugrani ezt a határt?na ezt megint szenzációsan megoldotta a WG (jöhetnek a fizetett/elvakult(???!!!) nyaloncok megvédeni őket, mert megérdemlik. Sikeres volt a kísérleti felszerelések bevezetése/visszavonása, hiszen akik már megkapták, azokkal mennek a nincstelen kezdők ellen. Gratulálok! Gyorsan vegyen mindenki E-25-öt, köszönjük meg így az eddigi kiválóan végzett munkát!
De hogy valami megoldást is javasoljak ( gondolom a nem kapók oldalán vagy) ha ennyire zavar a szörnyű nagy egyenlőtlenség elbírálás más játékosokkal szemben, akkor addig ne játssz, amíg mindenki meg nem kapja...
@Tankpeti: erről ennyit...
Nagyon egyszerű (a legelején kiszúrható). Egy játékos 2 tankkal játszott egyszerre. Az egyik a ti oldalatokon volt a másik pedig a Baeland nevű LefH volt.Kérem, hogy valaki magyarázza el nekem, hogy honnan tudta az enemy arty hogy hol vagyok, amikor még nem spotoltak és egyet sem lőttem... Még egy fát sem döntöttem ki, semmi. Utána lőttem párat oké, de végig tudta, hogy hol vagyok, úgy hogy egyszer sem spotoltak...
wotreplays.eu/s...grille
a replay-ben az afk csapattárs Hellcat egyszer eltűnik, egyszer megjelenik mellettem... Ennek mi a magyarázata???
A legvalószínűbb hogy 2 fiókkal játszik tüzérséget valaki, bár ebben az esetben nem mindig lövik ki a 2. fiók tankját. Itt sem egyértelmű, hogy az oldalatokon afkoló és/vagy alacsonyat lövő tankok közül melyik lehetett az adott enemy arty második fiókja.
Egy Ticket és a replay mehet a wg-nek az ilyen esetben.
A válasz alapján nem jól küldted el a ticketet, mert a Modok és csalások szekciót választottad, holott ez a Sportszerűtlen viselkedés majd Megbundázott csaták szekcióba tartozik. (Ez a magyar nyelv de fura XD).@Tankpeti: erről ennyit...
Object 752 új prémium tank elemzése elérhető: https://youtu.be/Dy-hvDMlG9s?si=SckyPjVsVM1BbNKm
Object 752 új prémium tank elemzése elérhető:https://youtu.be/Dy-hvDMlG9s?si=SckyPjVsVM1BbNKm
vettem 28 ládát, ennyit gondoltam ...
Az adventi naptár 7. napi nyitásából kapott női legénység ...
Hivatalos cikk: https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/holiday-ops-2024-regulations/
Hivatalos videó: https://www.youtube.com/watch?v=U3rQV96YJvc