Jelenleg 152 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Dühöngő

1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308223 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Nem mondom, hogy rosszak a meglátásaid.
Csak másak. Le is írtad, téged mi hajt.
A számok, statisztika, unikum (na jó, azt én is szeretem).
Itt ebben a csatában az a hasznosságom, hogy kilőttem két ellenséget, akik többet már nem voltak ártalmasak a csapatomra.
(ugye említettem egyébként, hogy még új tank, 10-et sem játszottam vele)

Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308224 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

Úgy tűnik nem értitek Mikroby mit tévesztett el és miért hozott légből kapott megállapításokat.
Figyelem: Spoiler!

wot-record.com/..._varos

Dabolina, még 10-et sem játszottam a cobrával, de pár tankot már kilőttem, egész jónak tűnik a hátrányai ellenére is.

Akkor kiigazítalak kicsit, mielőtt azzal vádolsz, hogy "légből kapott" állításaim vannak.
A Cobrának van 4x 500-as tárja, ha a prémium hesh lőszert töltöd be.
Oké, nem ad be mindig 500-at de 400at igen. Ugye célozni kell, meg jó helyekre lőni.
Tehát, ha nagyon szar a csata akkor is az ember legalább 1x kitáraz ami ha mondjuk 1 mellé is megy akkor is 1500 dmg. Tehát ez lenne a minimum. Láthatóan a Lorrain lőtt téged, és ő is nyírt ki, ami felveti azt a kérdést, hogy hogy hogy nem lőtted ki, hiszen 1500HP-ja van max. Mondhatnád azt, hogy töltöttél, de akkor meg az a probléma, hogy rossz célpontra táraztál ki. Hiszen volt 4 lőszered és 600 dmg-t sikerült összehozni belőle. 
Tehát, mint az ábra mutatja, teljes mértékben haszontalan voltál toptier tanként. 
Minden olyan med lőtt beléd egyet akit simán ki kellett volna X-elned.
Még ha E100-ak meg Maus-ok álltak volna veled szemben, vagy E3, akkor megérteném az eredményeket. 
(bár megjegyzem, a normális ember ilyenkor betölti a másik lőszert, aminek 260-as az átütése, igaz csak 360-at sebez.)
Aztán, eleve nem értem mit kerestél a városban, hiszen páncélod nincs, ellenben van 43 sec töltésidőd.De te addig nyugodtan ott maradtál, amíg körbe nem vettek ami nyilván nem  1mp alatt történt meg.
Tehát összegezve:
- Nem ismered a tankot, nem tudod használni
- Fogalmad sincs a lőszerekről, és hogy melyiket mikor érdemes használni
- Fogalmad sincs a minitérképről
- fogalmad sincs az említett pálya és az azon használható pozíciókról
- Fogalmad sincs a helyes veszélyességi rangsor felállításáról (hogy mikor kit érdemes lőni és miért)
És úgy általában a játékhoz sincs fogalmad, de majd jól megmagyarázod nekem a tutit....Egy okból örülök neki hogy megvan neked a Cobra, és remélem sok ilyen játékos játszik vele, mert le fogjátok húzni az elvártját, és amikor eljutok addig hogy lemárkoljam akkor alacsonyabb lesz nem kell vele szenvednem.
Hát mesélj még....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Nortonor, Tank_szemelyzete
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308235 Írta: karmen.kuncogi
Megválaszolva: karmen.kuncogi
nem védeni akarom de hogy ki hova megy az ? szerencse kérdés épp most vlt csatám SAVE HEAVEN   pály LEO lefarmolt egy MAUSE t full HP rol bent 1v1 ben lövést se kapott töle ?? tehát mégis hosg:?? ugy hogy mázlista 

Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308236 Írta: Mikroby
Nem. Az, hogy ki hová megy az döntés kérdése. Lehet hogy idióta helyen szerencséd lesz, de nem ez a jellemző. Papír táras tankkal nem megyünk a ht dühöngőbe toptierrel sem. 
Elsülhet jól is, de az 10ből 2. Ahhoz, hogy jól süljön el ahhoz olyan tudás kell, amivel Bagó kartárs nem rendelkezik.
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308239 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Mikroby, nem vádoltalak, csupán tény közöltem, hiszen az első kép alapján nem láthattad, hányan voltak körülöttem, mikor kilőttek.
Nehezedre esett volna azt mondani, hogy ja, tényleg? Esetleg megfűszerezve egy kis felsőbbrendűnek vélt humorral, hogy tudod bagó, engem olyan kevésszer lőnek ki, hogy nem emlékeztem a játék ezen szokására, mit mutat a kép a végén.
Ehelyett a kedves tanító bevágta a durcát.
A további képek alapján megtudhattuk az elemzésedből, hogy nem csak a lorrt, de mindenki mást is nekem kellett volna kilőni..
Na meg, bár csak 7-et játszottam vele, nem értek a tankhoz. Tényleg?
Amúgy is minek szereztem be, nehogy már szórakozzak jókat?
Vehettem volna felszerelést is dabolina szerint, mert ez a legnehezebb tank.
Aha... Nem kell semmi új tank ugye?
Meg goldozni kéne állandóan. Sir Fochnak nyilván más lenne a véleménye, de ő nem ért ennyire a játékhoz mint te.
Az meg külön vicces, ahogy örömködsz, hogy majd te jól megkiválóságjelezel mindenkit...
A végére odaírhattad volna, hogy bi bi bi, ennyire ügyes vagyok...

Olvasgattam az előtte lévő hosszabb írásokat is, Norton parancsnok, ezek a számszerű elvárások szerintem hamisak, főleg ha az ember úgy játszik, hogy a móka és nem a statisztika érdekli.
Pl. szeretek a kukásautóval játszani, van amikor még egy lövés se sikerül.
Néztem a múltkor Skillt, eléggé szenvedett vele.
Akkor nehogy már be lehessen skatulyázni ezt a 10-es tankot az elvárt számok közé.
És ez csak egy példa volt.

Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308240 Írta: KLC_KTE
Megválaszolva: KLC_KTE
Kedves Bagó!

Ugyanazt mondtam el a Cobráról, amikor kihúztuk, amit Dabolina. Bár felőlem azt veszel ki a tokenekből, amit akarsz, elvégre a Te dolgod, de az kétségtelen, hogy a Cobra nagyon nehezen játszható. Főleg, ha annyira akarsz vele menni, hogy nem veszel rá felszerelést és nem 100% legénységgel szereled fel. Persze nincs kredit, rendben van, én elfogadom. De ugye a játékban a garázsmenedzsment is egy fontos dolog, hogy legyen kredited, felszerelésed, fogyócikked, lőszered... Valóban nem értesz a tankhoz, ezt kár is lenne vitatni, de én ezt nem rónám fel hibának, elvégre most vetted. Lexikális tudással már amúgy most bővítheted az ismereteidet, javasolnám figyelmedbe a Nortonor által már korábban javasolt Wot Wikit. De ha már Nortonor! Ne haragudj, de a Nortonor által említett, számszerűsített elvárások nagyon is valósak! Az pedig, hogy te a mókáért játszol, nem pedig a statisztikáért, az egyszerűen nem igaz. Ha valóban nem érdekelne a stat, csak a móka, akkor nem írkálnál olyanokat, hogy téged állandóan szivat a játék, nem enged nyerni, vagy nem spammelnéd tele a dühöngőt azzal, hogy 14 csatából csak 3-at nyertél, ilyen-olyan okok miatt. Elmondtam, hogy ahhoz, hogy megtedd az első igazi lépést a fejlődés felé, ahhoz el kell engedned azokat a képzelgéseket, hogy téged kipécéz a játék, és el kell felejtened a Winrate alapú teljesítménymegítélést. És el kell fogadnod mások segítségét. Félre kell rakni az egot. Én is 500Wn8-as játékosként kezdtem. Kb. 4-5k csatáig az is voltam, de utána megtaláltam a Wotinfot. Elkezdtem elemzéseket olvasni tankokról, felszerelésekről, pályákról, a játékmechanika működéseiről, majd olyan játékosok útmutatásai alapján kezdtem el gyakorolni, mint Dobilaci, Goldmalac, Straubbazsi és végül a legfontosabb játékos, StahanoW. Ő volt a legnagyobb hatással rám és ezt leginkább gondolkodásban és mentalitásban, a játékhoz való hozzáállásban tudnám megjelölni. Mutatnék valamit. 

Ebből a csatából valószínűleg már a belépéskor dezertáltál volna, én nem tettem. Pedig a bal oldalra spawnolt le, egy JagdE100, meg egy Concept5 mellé. Az Obszidián egy lassú tank, így ahhoz, hogy egy bottom tier meccsben tényező legyél, gyorsan kell döntened, de ezt elmondtam már neked a Tortával kapcsolatban. Az egész csatámban jó döntéseket sikerült hozni, prémium lőszer használata nélkül sikerült összenyalábolni 3700+ sebzést (200-as alfával...), úgy, hogy a végjátékban egy Hori 3 ellen buktam el, mert rá már nem maradt hp-m, így 370-es életerővel végül felülkerekedett rajtam. Hogy bosszankodtam-e a csata alatt? Egy pillanatig sem. De hogy miért írom ezt be?
Hát ezért:

Ugyan elfelejtettem a "másik oldalról" képet lőni, de elárulom neked, ilyen átlagsebzések mellett 4 csatát nyertem a 13-ból!
Itt a bizonyíték, de csak a mai napig tudod megnézni azt, amiről írok(2023.11.24.):
wot-life.com/eu...83333/
(A 14. csata egy win, de az még 22.-ről származik. A WN7 és WN8 értékek az Obszidián és a Mittlerer miatt torzultak, mert még nincsenek elég ideje a játékban, így az a 2 adat most kivételesen nem releváns.)
Ezért elég sokan dühöngeni szoktak, köztük Te is, aki a mókáért játszik. Én, mivel 2300+ WN8-as szinten vagyok, állítólag csak a statért játszom. Márpedig tegnap minden csatámat élveztem, ezt Mikroby is alá tudja támasztani, akivel kb. 7-8 kört mentünk együtt. Móka volt! És nem azért, mert mindig nyertünk, hanem azért, mert effektív tudtam lenni, tudtam hozni azt a szintet, amit elvárok magamtól és ez örömet és elégedettséget okoz. Őszintén remélem, hogy megérted, miért írtam a számodra egy ilyen hosszú regényt. És a hétvégén várlak további szakaszolásokra, mert sokakkal ellentétben én még hiszek abban, hogy egy pozitív gondolkozású, 1500+ WN8-as játékost tudunk belőled csinálni!

Tiszteletem!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, Tank_szemelyzete, Mikroby
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308241 Írta: Mikroby

Mikroby, nem vádoltalak, csupán tény közöltem, hiszen az első kép alapján nem láthattad, hányan voltak körülöttem, mikor kilőttek.
Nehezedre esett volna azt mondani, hogy ja, tényleg?

Ehelyett a kedves tanító bevágta a durcát.

Aha... Nem kell semmi új tank ugye?
Meg goldozni kéne állandóan. Sir Fochnak nyilván más lenne a véleménye, de ő nem ért ennyire a játékhoz mint te.
Az meg külön vicces, ahogy örömködsz, hogy majd te jól megkiválóságjelezel mindenkit...
A végére odaírhattad volna, hogy bi bi bi, ennyire ügyes vagyok...

De, pontosan láttam hányan voltak körülötted, mivel azt a célt szolgálja a minitérkép, és az, hogy látom, kik lőttek rád.
Ezért, nehezemre esett volna azt állítani, hogy "ja tényleg", mivel nincs igazad, ergo nem lenne igaz.
Nem vágtam be a "durcát", pusztán elegem van belőle, hogy NULLA tudással majd jól megmagyarázod nekem a tutit. Nyilván, ha akkora faszságot mondanék, akkor a többiek szólnának.
Nehogy szórakozzál jókat?
Neked az a szórakozás, hogy hatan megb*sznak úgy hogy leadsz 600 dmg-t? Tényleg?
Ha neked ez a szórakozás akkor oké, nem szóltam!
Goldozni állandóan? Én alig-alig használok goldot, ​de vannak tankok akik azzal működnek, lásd Cobra.
Miért? Mert az alaplőszer az csak 360 alfás míg a prémium hesh az 490? A sima repesze meg használhatatlan?
Így páncélozott célpontokra a sima, míg papírra a prémium hesh-t lövöm?
Mert van eszem utánanézni a tanknak amivel játszom?
Miért is nem kérdezted meg mielőtt kivetted a cobrát hogy milyen tank? Biztos sokan leírták volna neked, és nem érne váratlanul, hogy goldigényes.
Kérdezd meg Sir Foch-t, mivel használja a Cobrát (ha még aktív) vagy kérdezz meg bárki mást. ​​​​​​
A többi hülyeségedre, amit nem közvetlen nekem címeztél nem válaszolok.
Innentől elkezdve nem fogok válaszolni a fasz*idra, de ne is spammeld tele a dühöngőt mindenféle dolgokkal amit nem tudsz és rejtély az egész, holott a minimális alaptudás a játékban.

szerk: Amúgy nem Nortonor írt értékeket, hanem én, legalábbis nem láttam, hogy Ő is írt volna.

Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308242 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Mikroby, a képek alapján kijelenthetjük, hogy teljesen mást mutat a kistérkép, a kilövésem pillanatában és akkor, mikor a játék véget ér és beadja a helyszínt, ahol kilőttek.
A kilövésem pillanata:

A vereség kiírása és a kilövésem helyének betöltése:

4 perc 8 másodpercnél semmisítettek meg és a csata 5 perc 41-nél ért véget.
Ez a két kistérkép időzítése.
Többek között ennyi a különbség a két kistérkép között.
Te először az 5:41-es kistérképet láttad.
Tehát te nem láthattad a majdnem két perccel később készült kistérképen, hogy hányan voltak körülöttem valójában a kilövésem pillanatában.
Ezen kár vitázni...

Kedves Klc!
Az, hogy nem mozgat meg túlzottam a statisztika, a százalékok, stb. azért bevallom szeretek én is nyerni, ne keverjük a kettőt, köszi!

Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308243 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
És amúgy igazad van sok dologban, nem sokat értek a játékhoz, stb. (de tanulok).
Viszont ezt a térképes dolgot benézted, ennyi.
Van ilyen...

Attól még tisztelem a tudásod!
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308245 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Kellett neked az a Cobra, mint vadászkutyára a hátsófék...
Ez most jó darabig az utolsó hozzászólásom lesz ebben a topicban, mert bár türelmes embernek tartom magam, de ez már nekem is sok, sokszor arcpirító amiket írsz és tényleg csak egyhelyben vergődünk már hosszú oldalak óta. Segíteni csak annak lehet aki eljutott már arra a szintre, hogy az egóját félretéve el is fogadja a segítséget. Te láthatóan még nem tartasz itt, gyakran félremagyarázol, majd beleállsz még abba is, aki segítene szeretne. Hát köszi, én kiszálltam. Első körben emberileg kellene hogy változz, utána beszélhetünk arról, hogy hogyan legyél jobb játékos.

De lásd, hogy nem haragszom rád, mesélek egy kicsit, nemcsak neked, hanem bárkinek igazából aki erre jár, mert nem tudja hova tenni a Cobrát és épp "dühöngene" egy kicsit miatta. Ha te nem is, talán lesz olyan aki megfogadja.

Na szóval egy kis estimese, hogy miért is a Cobra az egyik legnehezebben játszható tank a játékban. Bár a nagyrészét már KLC és Mikroby leírta, pár gondolatot, hadd tegyek még hozzá. Illetve itt nem csak a nehezen játszhatóság, hanem az EBR-hez hasonlóan a túltolt felszerelésre és skillezésre való igényesség is jelen van ennél a tanknál. Nekem is megvan, pár kört mentem már én is vele, de én is félreraktam mert brutál nagy ráfordításokat igényel és a legénységem még nem tart ott ahol kell hozzá.

Először is: lassú. Nem hogy turbóért, egyenesen lila turbóért kiált, aztán dobjunk rá még egy stabot és egy lila szellőzést, plusz egy turbó vagy szellőzés direktívát is elbírna. Ezzel együtt sem lesz egy szélvész és komolyan igényli a jó helyzetfelismerést, hogy merre is érdemes egyáltalán elindulni és mikor szükséges átpozícionálni. A többiek ezt tényleg jól leírták.

Másodszor: vak. Igen, így van, 370 méter látótávval nincs is több IX-es med a játékban, de tier VIII-as se sok. A fenti három felszerelés meg annyira kell rá, hogy nem bír már el egy optikát, muszáj ellensúlyozni a sebességét és stabilizálni a löveget. 437 m-re ki lehet húzni azért max.

Harmadszor: elbaszott a legénység szerepkör leosztása. Eleve 3 fő csak. A parancsnokra kell mindkét látótávnövelő skill, de kell még BiA, álca és javító skill is. Kapásból 5 skillnél járunk és elbírna bizony egy poroltót skillt is. Ez a tank 6 skilles parancsnokért kiált. Neked hány skilles csücsül benne? 
Lövész. Ő viszi a töltő skilleket is, egy megérzés pedig egy ilyen tankra már-már kötelező. Szóval itt is BiA, javítás, álca, pillanatkép, megérzés és még egy biztonságos elhelyezést is jöhet, ja így már 6 nál járunk és nincs még rajta poroltó skill, szóval mondjuk 7 skill lesz az aminél én ezt a tankot újra elő fogom venni. Neked hány skillnél jár a lövész?
Vezető. BiA, sima utazás, álca, javítás, poroltó, plusz egy off road se lenne rossz rá, amúgy is lassú és a talajellenállása sem a legjobb. 6 skill újfent. Hány skilles a vezetőd?

Mi kell még? Field modik és pótkaja. Előbbire én még a free xp-t sem sajnálnám itt egyébként. Ja és persze HESH, nagyon-nagyon sok HESH. Tudod, az a drágábbik fajta, darabja 4400 kreditért. Én egy az egyben megcseréltem az 1-es és 2-es gombot itt, ez a tank akkor működik ha a HESH-t használod alaplőszerként, ahogy írták is a srácok. Ugyanis brutál tárazási potenciállal rendelkezik, de ez csak akkor fog működni, ha úgy rakod össze ahogy leírtam. Nem mellesleg a 210-es HESH pen miatt töviről hegyire képben kell legyél tier 10-től 7-ig a gyengepontokkal, mert ha mondjuk ráesel valakire tárazni és elbaszod - mert nem ütötted át, vagy rosszul ismerted fel a szituációt és nem tud senki segíteni - akkor úgy jársz mint szegény kis Piper Perry a négerekkel ...izé... afro amerikai úriemberekkel (asszem így PC most) a kanapén. 45 mp töltésidővel és azzal a sebességgel elmenekülni nem fogsz tudni.

Lőhetsz HEAT-et is persze, de azzal pont a tank lényege, az igazi sava-borsa veszik el. 1-2 tárat persze kell pakolni bele ebből is és ezért kell a megérzés perk, mert így 7 mp alatt át lehet cserélni, ha szembejön mondjuk a meccs végén egy vastagabb célpont low HP-n amit le kell lőni mihamarabb. Nem mellesleg érdekes módon a HEAT itt lassabb (793 m/s), szóval még snipeolni sem lehet vele rendesen, a HESH a gyors (1165 m/s), ez a tank erre van kitalálva.

Mint láthatod nem viccből írták a srácok fentieket. Mistadabolina jól mondta, bármi mással jobban jártál volna. Ez a tank neked arra lesz jó, hogy még több hozzászólást generáljon általad ebbe a topicba.  

Ami pedig sirfoch-ot illeti... Ha jól tudom valóban abbahagyta. Természetesen mint játékost elismerem és tényleg anno ott volt a legjobbak közt ez tény. Viszont mint ember és mint személyiség elképesztően toxikus és egy olyan játékos/néző számára aki nem tudja az emberi és játékosi oldalát különválasztani, inkább csak ártalmasak a tartalmai.

A többit a 28. oldalon olvasható hosszú hozzászólásomban már leírtam. Vétel és vége! 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Tank_szemelyzete, KLC_KTE, Mikroby
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308246 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Rendben nagymesterek!

Akkor tartsátok be, amit nekem ajánlotok!
Egót félre, emberséget előre!
Tessék játszani pár próba meccset!
Lövessétek ki magatokat az elején, mentsétek el a képet, aztán a végén meg azt a képet,
ahol a játék kiírja az eredményt és a kilövésetek helyét megmutatja!
Utána tessék összehasonlítani a két kistérképet!
Legyen ennyi tartás bennetek!

Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308247 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
A többire meg Norton parancsnok, annyit mondanék, hogy:
nagy nehezen összegyűlt a 24 token, nehogy már elpocsékoljam, mindenféle csipp csupp dolgokra.
Majd ha lesz rá kapacitás, felszerelgetem, játszom is vele néha néha.
Ha ez nektek nem nagy gond...
És persze kösz a tank ismertetését.

Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308250 Írta: Mikroby
Na oké, még utoljára válaszolok, mert én félre tudom tenni az Egómat.
Először ezt a képet tetted be:

Elmondom nekem mit mond ez a kép.
A Lorrain belédtárazott, úgy, hogy nem lőttál rá egyet sem.
Ami eleve faszság, már leírtam korábban miért.
Az látszik még rajta, hogy a várost fullra elvesztettétek, és téged szépen körbevettek, amit szintén már leírtam, hogy ez is hiba. Valószínűleg a jobb oldalon tolták végig, és úgy mentek be a hátad mögé. Namost ez a körbevétel nem 1mpes művelet, mint ahogy írtam korábban.
tehát ergo tökmindegy, hogy ki volt ott vagy sem, a tény az, hogy meghaltál úgy hogy kiszedtél 2 tankot 600hp-val. Ha végignézem a tankállományt, akkor azt látom, hogy 1 tank neked 1 tár lenne, kivéve az Obszidian, és a TNH. (ezek lehetnek többek a troll páncél miatt.)
Ergo a csata úgy alakult, hogy elbuktátok a jobb oldalt, a várost, és később a bal oldalt is.
Kérdezem én, miért nem lehetett ezt felismerni már korábban és átmozogni máshová? Ha már eleve szar helyre mentél?
De biztos én vagyok a hülye. Azt, meg hogy bizonygatod, hogy a kilövésed pillanatában más volt a szitu az egy egyenes folyománya annak, hogy ki hová ment a meccs kezdete óta.
az, hogy nem téged lőttek ki utoljára megintcsak lényegtelen információ.
Én értem, hogy azt bizonygatod, hogy körbevettek és sokan voltak, de mégis, ez ki hibája?
Nem a tied mi?

Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308253 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Örülök, ha félretetted az egódat, ez igen emberi!

Mindenben másban lehet igazad, viszont ebben az egyben nem:
A kistérkép elmondja, mi volt a helyzet a kilövésem után két perccel.
Amire te azt írtad:

Viszont az a gond, hogy nem tudhattad pontosan!!! mit is mutathatott a kistérkép a kilövésem pillanatában, mivel te nem azt a kistérképet láttad, hanem azt, ami majd két perccel később volt..

A többiben, helyezkedésben, lövésben, stb., igazad van, oké, de a tárgyhoz nem tartozik hozzá!

Ezt nem kell elismerned, mert éppenséggel azt se kell elismerni, ha a hetes busz mellé állsz és lefotóznak, ennyire egyértelmű.

Pósalaky úr, lehet azt mondaná: ugorggyunk!

Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308254 Írta: Mikroby
Te tényleg segghülye vagy, már bocs, de erre nem tudok mást mondani.

Ezt azután írtam, hogy betetted a második képet is.
De már az első képről is tisztán látszik, hogy megflenkeltek jobbról. Mivel azt akkor tudják megtenni ha a jobb oldalt áttolják. Így kerülhet tank mögéd.
Egyébként ennek a vitának semmi értelme és jelentősége. 
Nem fogok többet magyarázni mert amúgysem érted, szóval felesleges.
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 1 órája 3 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 35 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.