Jelenleg 152 vendég és egy Tag online
Akkor kiigazítalak kicsit, mielőtt azzal vádolsz, hogy "légből kapott" állításaim vannak.Úgy tűnik nem értitek Mikroby mit tévesztett el és miért hozott légből kapott megállapításokat.
Figyelem: Spoiler!Nos, nem engem lőttek ki utoljára. A kép amit megosztottam, amin kiírta a program, hogy vereség, azt az állapotot tükrözi, ahol épp kilőttek, viszont a kis térkép meg azt az állapotot mutatja be, mikor a játék befejeződött mindenki számára. Ezt így szokta a program, a játék végén visszaugrik oda, ahol kilőttek, de a kistérkép viszont nem, lehet nem tűnt fel eddig mindenkinek. Támogató közepes tankommal támogattam a város közepén a többieket és igenis szükség volt rá, hogy én rakjam fel az i-re a pontot kétszer is. Aztán sajna beszorultunk és kivégeztek minket. Nem csak a lorr volt a gondom, hanem a többi ellenséges tank is.
wot-record.com/..._varos
Dabolina, még 10-et sem játszottam a cobrával, de pár tankot már kilőttem, egész jónak tűnik a hátrányai ellenére is.
De, pontosan láttam hányan voltak körülötted, mivel azt a célt szolgálja a minitérkép, és az, hogy látom, kik lőttek rád.Mikroby, nem vádoltalak, csupán tény közöltem, hiszen az első kép alapján nem láthattad, hányan voltak körülöttem, mikor kilőttek.
Nehezedre esett volna azt mondani, hogy ja, tényleg?Figyelem: Spoiler!Esetleg megfűszerezve egy kis felsőbbrendűnek vélt humorral, hogy tudod bagó, engem olyan kevésszer lőnek ki, hogy nem emlékeztem a játék ezen szokására, mit mutat a kép a végén.
Ehelyett a kedves tanító bevágta a durcát.
Figyelem: Spoiler!A további képek alapján megtudhattuk az elemzésedből, hogy nem csak a lorrt, de mindenki mást is nekem kellett volna kilőni.. Na meg, bár csak 7-et játszottam vele, nem értek a tankhoz. Tényleg? Amúgy is minek szereztem be, nehogy már szórakozzak jókat? Vehettem volna felszerelést is dabolina szerint, mert ez a legnehezebb tank.
Aha... Nem kell semmi új tank ugye?
Meg goldozni kéne állandóan. Sir Fochnak nyilván más lenne a véleménye, de ő nem ért ennyire a játékhoz mint te.
Az meg külön vicces, ahogy örömködsz, hogy majd te jól megkiválóságjelezel mindenkit...
A végére odaírhattad volna, hogy bi bi bi, ennyire ügyes vagyok...
Figyelem: Spoiler!Olvasgattam az előtte lévő hosszabb írásokat is, Norton parancsnok, ezek a számszerű elvárások szerintem hamisak, főleg ha az ember úgy játszik, hogy a móka és nem a statisztika érdekli. Pl. szeretek a kukásautóval játszani, van amikor még egy lövés se sikerül. Néztem a múltkor Skillt, eléggé szenvedett vele. Akkor nehogy már be lehessen skatulyázni ezt a 10-es tankot az elvárt számok közé. És ez csak egy példa volt.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...