Arról szól dióhéjban, hogy ő egy nem naprakész kistérkép (több perc eltérés van) alapján akarta pontosan rekonstruálni a csata mozzanatait.
Nem akartam, meg is tettem.
Itt az a gond csupán, hogy úgy beszél a nem naprakész kistérképről, hogy már jóideje tudja, a 2. kép alapján, mi volt valójában.
Higgyük el, hogy a 2. kép alapján megtudott dolgokat nem kalkulálta bele?
Így van. Annyira setét vagy, hogy nem vagy képes ésszel felmérni azt, hogy bizonyos tankok bizonos pozíciókba csak 1-2 féle módon juthatnak el. Nem kell hozzá atomfizika, csak némi csata és tapasztalat.
Nem akarok offolni, de ő nem rakhatja félre az egóját?
Az egy dolog, hogy nem ismerem a játék csínját bínját, de attól még hülyének nézni sem kéne.
Teljes mértékben félretettem az egómat. Ha nem így lenne, akkor aligha beszélnék veled ilyen nyugodtan. Itt a közösségben kb. 2-3 ember van aki nálam is türelmesebb.
Nem nézlek hülyének, te állítod ki magadról a bizonyítványt azzal, hogy nem vagy képes ésszel felfogni amit írok, de ennek ellenére még belémállsz, és megmagyarázod, hogy nincs igazam, arról amit nem is értesz.
Én vagyok a hülye, hogy egyáltalán foglalkoztam veled. Tudhattam volna, hogy eljutunk egy pontra ami már túlmutat a korlátaidon.Azt hittem a bizalom, vagy a hit átsegít ezen de nem így történt, hanem úgy, hogy beléálltál valamibe amiről azt hitted, hogy most fogást találtál rajtam. Görcsösen fogcsikorgatva ragaszkodsz a vélt igazadhoz, annélkül, hogy legalább megpróbálnád értelmezni amit írtam. Hányszor, de hányszor leírtam, hogymiért és miből gondolom azt amit. Mint a falnak hányt borsó.
szóval ennyit rólad Bagó.
Leszel szíves a továbbiakban a nevemet nem említeni, és megfeledkezni rólam.
KLC írt neked több kisregényt, aminek minden szava érték, de te azzal foglalkozol amit a vitánkról mondott. Szégyen. Szégyellheted magad.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...