Jelenleg

29
látogatónk van

Dühöngő

2 hete 3 napja - 2 hete 3 napja #308182 Írta: KLC_KTE
Megválaszolva: KLC_KTE
Kedves Bagó!

Kénytelen vagyok most már én is hozzászólni. A bottom tier miatti panasztételed indikálta leginkább a kommentem. Képzeld, én viszont követtem a kifarmolt Mittlerer Kpz. mm beosztását. 45 csatát mentem eddig a tankkal, amiből:
22x adott a MM Tier 10-9-8,
10x Tier 9-8,
2x Tier 9-8-7,
4x full Tier 8 (ez meglepően alacsony),
4x Tier 8-7,
3x Tier 8-7-6-os leosztást.
Egy 8-7-es és egy 10-9-8-as csatából kifagytam a kezdéskor, ez sajnos előfordul.
Ennek ellenére sikerült a tankkal összehozni 1764 AD-t, ami ugye lehetne nagyobb, azt nem tagadom, a 2 önhibán kívüli nullázás ellenére is. Van még 51 frag a kvázi 43 csatából, illetve 33x jómagam is kilövésre kerültem. A WR mindössze 40%. A te elveid alapján sírhatnék miatta, de nem teszem, mert az 1300 hp-t, amit bevittem a 71%-ban bottom, "ágyútöltelék" csatáimban, arra 1764-et sebeztem átlagban, 1,55-ös megsemmisítési arányban. Úgy érzem 8-as medként megtettem, amit tudtam, még ha én is hibázok, nem is kevésszer (a Mittlerer ráadásul bünteti is a hibát elég keményen). Azért valóban síránkozhatnék, hogy a Tier 10-es tankok nem nyerték meg a csatákat, de azzal én igazából nem lennék előrébb, ami a hozzáadott értékemet illeti, másfelől a bosszankodás elvonná a koncentrációt, ami utána további hibákhoz vezetne későbbi csatákban. 

A másik, amihez hozzászólnék. Nortonor már többször is elmondta, hogy a Borsigot a kicsi alfás ágyúval használd, mégis ragaszkodsz ahhoz, amelyik nem effektív, de nagyobb az alfája, ha éppen talál. Kérlek, fogadd meg a tanácsát. Nem azért írják a srácok neked a tanácsokat, hogy kicsesszenek veled, épp ellenkezőleg, hogy mindenben segítsenek, amit tudnak. Emellett ha van kedved, keress meg a játékban, ha egy időben vagyunk fent, én szívesen megyek veled pár kört szakaszban Tier7 felett, hogy ezzel is segíthessek. Alapvetően látom, hogy megvan benned a fejlődni akarás, de néhány dologhoz görcsösen ragaszkodsz. Guruljunk majd egy párat, nézzük meg, hogy mit tudnánk javítani. C_a_I néven megtalálsz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, fabyzol3, Mikroby

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

2 hete 3 napja - 2 hete 3 napja #308183 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina

Nos!
Ma reggel volt alkalmam 10 meccset játszani, ahol a tanácsaitokat figyelembe vettem és a javasolt mindent tegyél meg dolgot alkalmaztam.

Faszt vetted figyelembe, semmit sem vettél figyelembe. Lassú batár szarokkal játszol, aminek a te kezedben abszolút nincs ráhatása a csapatra.  Láttunk már tőled majd mindenféle td-vel raplayt és vagy videót. Mindegyikben ugyan ott állsz, ugyan úgy nem teszel semmit. 3 oldalon keresztül magyarázzák, hogy miért jobb az rhm-en a KALIBERBEN és nem MÉRETBEN a kissebb gun, de te csak mantázod hogy a rövidebb 150es jobb. OK!! Kibasszák a lövészed az rhm-ben, a nagy csővel játszol éppen, akkora lesz a célzóköröd, mint egy kibaszott diszperzites vödör a monitorod közepén, de te még mindíg nem fogod fel mi a helyes felszerelés és mi az alap fogyóeszköz használat minden egyes tankon. Kibaszott hátrány vagy a csapatnak semmi több mindaddig, amíg ezt ebben a formában folytatod. Köszönd meg nekik, hogy néha nyernek neked, és kérj tőlük elnézést, mert kurvára nem vagy képes elfogadni semmiféle tanácsot és fogyócikk meg normális felszerelés nélkül kummantasz végig valami szar pozícióban.

Ha igazán fejlődni szeretnél, akkor azt amit KLC felajánlott, már rég neked kellett volna kérni a sok bemagyarázás helyett.
Lépj abból a bot klánból, és menj olyanba ahol megtanítanitank játszani.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE, Mikroby

2 hete 2 napja #308186 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

Kibasszák a lövészed az rhm-ben, a nagy csővel játszol éppen, akkora lesz a célzóköröd, mint egy kibaszott diszperzites vödör a monitorod közepén

Nem akartam rátenni egy lapáttal, de már órák óta ezen röhögök::) Köszi

2 hete 2 napja #308190 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com
Camper td-kel játszol amikkel körülbelül nulla impactot lehet egy csatára kifejteni. Ha tudsz velük lőni valamit, az általában azt jelenti hogy a csapatod egyik oldala elesett/nem is volt. Onnan nagyon nehéz visszarántani egy meccset győzelemre. Át kellene gondolni ezt az állandóan leghátsó bokorban történő remegést, nem?

2 hete 2 napja - 2 hete 2 napja #308192 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Norton parancsnok,az eddigiek alapján több fantáziát várnék.
Mitől volt csak annyi a sebzés?
Egyrészt vannak a hiányosságaim, amik talán már csökkennek nektek köszönhetően.
Másrészt erős ellenszélben játszom.
A csaták többsége nagy tierben van és persze hozzá legtöbbször 4 ágyú is dukál.
Sok a nem ért páncélzatot, nem ütötte át, lepattanó, célkörön kívül, mi van még? lövés.
Persze amúgy meg lehet nem kevésbé szórakoztatna a játék.
Akkor van még a dezertálás is ugye.
Akkor Dabolina, Karnevál kapisgálja némileg, én a lassabb tankokkal szoktam inkább játszani.
Van, hogy mire előreérek, már nincs mit sebezni. Nem csak a bokrokban ülök.
Egyedül talán a jacksonnal szeretek rohangálni, az egy nagyon jó tank, legalábbis nekem tetszik.
Szóval ez mind rontja a statisztikát, amit egyébként én nem tartok sokra, de ti láthatólag szeretitek.
Hol van az egyébként lírva, hogy mennyi sebzést kell hozni egy egy tierben?
Milyen csapatnak vagyok a hátrányára?
Mindenkinek más a célja, nincs is igazából csapat.
Itt pl., és sok ehhez hasonló csata van, mennyire "hátráltattam" a csapatot?

Lehet rébuszokban beszélek?
Dabolina, írtam, az rhm ágyújáról, hogy mindkettő ágyúval lő célkörön kívülre, ebből nehéz lett volna kikövetkeztetni, hogy bizony átcseréltem a nagy ágyúra (a hosszabbra), mert mondtátok, de azzal is hasonló volt az.
Köszönöm Klc a szíves felajánlást, szavadon foglak.
Most már feltűnt mindegyikőtöknek, hogy a lassabb td-k a kedvenceim, a cooper teszten is sétáltam, azokkal szeretnék hatékonyabb lenni, a meta meg egy külön másik téma.
Ha itt lennének még tippjeitek, megköszönném.
(a t95-ben és a tortoisén használok eü dobozt is és van pár gold vagy inkább drága lőszer is mutatóba)
Mellékletek:

2 hete 2 napja - 2 hete 2 napja #308193 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com
Az erős ellenszél alatt játszás alatt azt érted, hogy rosszul játszol, ugye? Mit jelent az, hogy 4 ágyú? Valahogy az iskolában is úgy képzellek el, hogy mindig te sírtál, pedig nem is téged bántottak. Mert körülbelül ezt csinálod itt is. Olyan dolgok miatt sírsz amik nem igazak/bizonyítani soha nem sikerült őket. Lassú td-vel hatékonynak lenni... De egy turbót sem vagy hajlandó felrakni rájuk... Hol itt a hatékonyság kérem?

2 hete 2 napja #308194 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Na fussunk neki még egyszer utoljára, aztán innentől kezdve tényleg csak akkor fogok hozzászólni, ha az nem csak falra hányt borsó lesz.

Norton parancsnok,az eddigiek alapján több fantáziát várnék.
Mitől volt csak annyi a sebzés?
Egyrészt vannak a hiányosságaim, amik talán már csökkennek nektek köszönhetően.

Szóval nem tier 3-ban hoztad össze, oké. Így van, vannak hiányosságaid és az már egy lépés a fejlődés felé, hogy ezt felismerted. Hidd el, nekünk is vannak hiányosságaink, ezt a játékot játszva kb. végtelen tanulási és fejlődési potenciál, de ez persze ugyan így van más kompetitív online játékokkal is. Hogy egyre jobb és jobb legyél, képzed, fejleszted magad, nem csak itt, hanem az élet minden területén, ez a normális hozzáállás.  

Másrészt erős ellenszélben játszom.

Csak akkorában, mint mindenki más. A különbség csak az, hogy mi az ellenszelet az ismereteinkkel, játéktudásunkkal, helyzetfelismerésünkkel és tanulási hajlamunkkal ellensúlyozzuk, te viszont kinyitod az esernyőd és még csodálkozol is, hogy belekap a szél és visszaránt.

Tudom, te nem erre gondoltál, hanem biztosan arra, hogy a WG neked külön szopóágat és -30%-os RNG-t oszt, de ezt a hülyeséget már nagyon sokszor kértük tőled, hogy engedd el, a valóságot az ellenszeledről az előző bekezdésemben látod.

A csaták többsége nagy tierben van és persze hozzá legtöbbször 4 ágyú is dukál.

Ha úgy érzed nem ütöd meg a "nagy tier" szintjét (egyébként láthatóan nem), akkor játssz kisebb tierekben és nagyobb sikerélményed lesz. Házhoz mész a lófaszért tier 9-10-be amíg az ismereteid ilyen hiányosak.

Sok a nem ért páncélzatot, nem ütötte át, lepattanó, célkörön kívül, mi van még?

Ennek az okairól már beszéltünk korábban, de elmondom még egyszer én mit látok.
  1. A kurzormozgásod és célzásod darabos, tipikus 1500 Ft-os TESCO-s egér benyomását kelti. Ettől függetlenül lehet, hogy jó egered van, csak szarul van beállítva. Ha ez nem így van, vegyél végre egy tényleg gamingre való egeret és egérpadot. Ég és föld lesz a különbség.
  2. Megfelelő legénység skillezés, felszerelések, harctéri módosítás használata. Ezeket átbeszéltük, ezek mind növelik a pontosságot. A tegnapi fotódon a Jagdtiger skillezése: nincs rajta pillanatkép és sima utazás. Bezzeg a két töltőn ott van a tűzoltás, de mégis minek, amúgy is poroltót használsz. Legalább egy Biztonságos elhelyezést dobj fel az egyikre, hogyha ammoracket kapsz, ne 20 mp-ig tölts. Hol van az elsősegély? Tier 9-ben baszki bemész hiányos fogyócikkekkel. Arról már nem is beszélve, hogy veled szembe nagyrészt olyanok fognak jönni akik pótellátmányt is használnak. Pontosabbak, hamarabb betöltenek és gyorsabbak nálad. Nem vagy velük egy súlycsoportban.
  3. Nem üt át pedig zöld/narancssárga? - Normális ember erre fogja és betölti a prémium lőszert, de persze ezt te nem teheted meg, (még ha van is benne állítólag) az elveid és a hited miatt. Hát akkor csak pattogj a heavy-kről újra és újra, és menjen el emiatt a meccsed újra és újra, aztán úgyis idejössz a napi statos winrateddel panaszkodni, újra és újra....

Akkor van még a dezertálás is ugye.

Ja hát persze ott van még a dezertálás is tényleg. Az aztán minden problémára megoldás!
Figyelem: Spoiler!

Akkor Dabolina, Karnevál kapisgálja némileg, én a lassabb tankokkal szoktam inkább játszani.
Van, hogy mire előreérek, már nincs mit sebezni. Nem csak a bokrokban ülök.
Egyedül talán a jacksonnal szeretek rohangálni, az egy nagyon jó tank, legalábbis nekem tetszik.

Szóval látod a problémát, hogy miért maradsz le a sebzésről, de csak ragaszkodsz a 20-szal tötymörgő, a csata végkimenetelét csak minimálisan befolyásoló TD-khez, amikkel lemaradsz a sebzésről és csodálkozol, hogy mi ez a sok lose!? Ellenben a Jacksonnal is szeretsz játszani és még tetszik is? Khm... arra... esetleg... nem gondoltál, hogy el kéne kezdeni mobilisabb, Jacksonhoz hasonló tankokkal játszani? Hátha még tetszene is, 1-2 a csata képét nagyobb mértékben befolyásolni képes med vagy medként használható TD.

Szóval ez mind rontja a statisztikát, amit egyébként én nem tartok sokra, de ti láthatólag szeretitek.

Ha nem tartanád sokra nem sírnál itt majd minden másnap a napi winrate miatt, hiszen az is csak egy "statisztika", ha élvezed a játékot mit számít neked a győzelem vagy vereség? Statisztikák csupán.

Hol van az egyébként lírva, hogy mennyi sebzést kell hozni egy egy tierben?
Milyen csapatnak vagyok a hátrányára?

Nagyon lesarkítva: ott vagy te, mondjuk tier 9-ben a Jagdtigereddel 2100 HP-n. Ha a veled szemben álló teoretikus Jagdtiger 2100 HP-ját lelőtted, akkor a csatára gyakorolt hatásod mondhatjuk pozitív, hiszen azt az átlag HP mennyiséget amivel a veled szemben lévő másik 9-es rendelkezik kiosztott sebzéssel kompenzáltad. Ha ennél kevesebbet lősz, a csatára gyakorolt hatásod inkább negatív. Mint mondtam, ez most egy lesarkított példa volt, mert mondjuk nyerhettek ti azzal is, hogy sebeztél 1000-et csak, de van 5 killed, vagy befoglaltál a túlerővel szemben akik nem értek vissza. Mindenesetre az esetek nagy többségében, amíg az ellenfél össz HP-jából, azt a HP mennyiséget amivel te is rendelkezel nem tudtad leszedni, addig nem sok mindent tettél hozzá a csatához.

Mindenkinek más a célja, nincs is igazából csapat.

Tudjuk, nincsen kanál! De ha nincs csapat, akkor többször meg ne halljam tőled, hogy te mindent megtettél, de a csapat miatt kaptatok ki. Hisz te magad mondtad, "nincs is igazából csapat".

Itt pl., és sok ehhez hasonló csata van, mennyire "hátráltattam" a csapatot?

Jó ellenpélda a fentebb írtakra, de megintcsak kiragadott. "Uhh, összehoztam 4 killt és 1200 sebzést tier 9-ben, most jól megmutatom nekik mennyit is érek" - Ha minden csatában csak ennyit hozzátennél, akkor nem lenne semmi probléma és nem beszélgetnénk erről oldalakon keresztül.

Lehet rébuszokban beszélek?

Előfordul, igen. "Nagy cső" - ami az Rhm-en neked a 12,8-as, mert hát hosszú. De az hosszú baszki és nem "nagy". A "nagy" az a NAGY KALIBERŰ 15 cm-es és igen tudom, rövid, de semmiképp sem kicsi... hanem rövid.

Aztán mi van még? Ja igen, 4 ágyú.... Gondolom az artykra gondolsz, amiből ráadásul 2 a te csapatodban van ilyenkor.

Dabolina, írtam, az rhm ágyújáról, hogy mindkettő ágyúval lő célkörön kívülre, ebből nehéz lett volna kikövetkeztetni, hogy bizony átcseréltem a nagy ágyúra (a hosszabbra), mert mondtátok, de azzal is hasonló volt az.

Mert játszottál vele 3 csatát ahol nem adta, és visszaraktad a 15 cm-es rövidet? Tudod mit, kérlek szépen, hagyd is rajta! Legalább a csapattársaid tudják, hogy kire nem számíthatnak, ha le kell lőni valamit úgy 4-500 méterre amit spotoltak neked. 

Most már feltűnt mindegyikőtöknek, hogy a lassabb td-k a kedvenceim, a cooper teszten is sétáltam, azokkal szeretnék hatékonyabb lenni, a meta meg egy külön másik téma.

Pont emiatt, hogy lassúak- és kimondottan jó helyzetfelismerés szükséges ahhoz, hogy lásd azt, mikor-merre kell velük (át)pozícionálnod, nem leszel velük hatékonyabb! Mert a lassúságot helyzetfelismeréssel kell(ene) ellensúlyoznod, ami a te jelenlegi képességeidhez mérten még erősen mélyvíz.

(a t95-ben és a tortoisén használok eü dobozt is és van pár gold vagy inkább drága lőszer is mutatóba)

Na látod, a végén még lesz is ebből valami. Már csak fel kell ismerd azokat a szituációkat amikor használni is kell! Ehhez kívánok sok sikert.

UI: Kérlek ezúttal kímélj meg a szokásos "megint félreértettél" szövegtől. Mivel a topic felét te írtad tele, egész pontos képet kaptunk már a gondolkodásmódodról.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Laccvacc, KLC_KTE, fabyzol3, Mikroby

2 hete 2 napja - 2 hete 2 napja #308195 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Mivel a topic felét te írtad tele...

Egy kis pontosítás: ezelőtt a Dühöngő előtt már volt 3 azonos nevű topic, abból a 3-as számút is ő írta tele. (Arról lehet vitázni, hogy az már másfélnek, vagy akár kettőnek számít-e)

Játékbeli név: Tankpeti
Discord név / tag: Tankpeti / tankpeti
Akinek segítségre van szüksége a játékkal kapcsolatban, szívesen segítek, keress privátban!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor

2 hete 2 napja - 2 hete 2 napja #308196 Írta: Mikroby

Na fussunk neki még egyszer utoljára, aztán innentől kezdve tényleg csak akkor fogok hozzászólni, ha az nem csak falra hányt borsó lesz.

Figyelem: Spoiler!

Házhoz mész a lófaszért tier 9-10-be

Szerintem megint egy beszólás, amin órákig fogok röhögni , köszönöm.
Elképzelem a sorállást, a barlang előtt.
Hát ezért megéri idejárni komolyan.  Olyan régen nevettem ilyen jókat...

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3

2 hete 1 napja #308197 Írta: Mikroby
Kedves Bagó Úr!

Úgy gondoltam megírom ezt a hosszabb hozzászólást, remélve, hogy épülésedre lehet. 
Tényleg, esküszöm neked, hogy csakis a jószándék vezérel.
Mesélek egy kicsit magamról, csak hogy tudd valahová elhelyezni magad a "rendszerben".
Nekem van egy majdnem 5 ezer csatás accountom, 1500Wn8-al, amit többnyire stockos tankokkal hatos tierben hoztam össze, bot legénységgel. A legképzetebb harcosaim már pedzegetik a 4. skillt. 
Én nem megyek fel 8as tierbe játszani, mert az ottani átlagsebzésem 1500 körül van, ami eléggé hulladék - szerintem, és szeretnék rajta változtatni. Na jó 8as tankjaim sem igen vannak kifejlesztve. Hogy 9es meg tizes tierről ne is beszéljek. 
Azért van ez így, mert van egy nagyobb accountom is 90E csatával 1300 Wn8-al, ahol minden ki van fejlesztve már, és 80 db nyolcas prémtankom van. Én hiszem, hogy sokkal jobb tudok lenni, és sok hibát nem követek el, amit régebben elkövettem. Tehát ergo próbálok "effektíven" játszani ahhoz, hogy jobb legyek. Ha úgy érzem, hogy nem megy az effektive játék, vagy nem vagyok elég türelmes, vagy egyszerűen a "faszerdőbe" tévedtem, akkor nem játszom.
Itt az oldalon, nem hiszem hogy létezik olyan ember, aki több segítséget kapott volna mint te. Mindenki ugyanazzal a dolgokkal szembesül mint te is, csak vagy tudással, vagy egyéb skillekkel ellensúlyozza azt. Vagy egyszerűen azzal, hogy ha nem megy, akkor nem erőlteti. 
Hogy mennyit "illik" sebezni tierenként?
Hát figyeld, általában, mint ahogy Nortonor is mondta a saját HP-d a minimum. De ezt nem 1 csatában kell ám, hanem átlagban.
Vagyis az általam elvárt sebzések így alakulnak:
6. tier: 1000+
7. tier: 1500+
8-as tier: 2000+
9es és 10-es tier 3000+
Namost, ha én ezt nem tudom teljesíteni, (előfordul) akkor SZARUL JÁTSZOM.
Mindegy, hogy miért, azért e mert én voltam türelmetlen, vagy azért mert kifagytam, vagy azért mert laggol a játék, vagy azért mert "nem adta".
Ugyanis, a jó játékosok, ahová tartozni szeretnék ezeket az értékeket MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT hozzák. 
Tehát ergo a legfontosabb feladatod - ha fejlődni akarsz - az lenne, hogy meglásd azt, hogy milyen hibáid vannak. Vagyis azt, kicsit keményebben mondva, hogy szarul játszol, és ez miért van így. Rajtad múlik, nem a télapón, a kisjézuskán, a játékon, vagy az rng-n ami neked különbejáratú van, és mínusz 30%+.
Tehát, először mindenképpen fel kellene hagynod azzal a mentalitással, hogy te amúgy jól tudnál játszani, csak a játék nem enged és kiszúr veled. Értsd meg azt, mindenki kezdte valahol, csak aztán továbbtanult.  Aztán másodikként, pedig meg kellene fogadnod azt amit Nortonor, KLC, és mások mondanak, és nem azért "mert Ők mondták" hanem mert kurva sok időt és energiát fordítanak rád, hogy átadják a tapasztalataikat ami neked ezek szerint nincs. Amikor rámutatnak egy egy hibádra, akkor azt nem azért teszik, hogy jót nevessenek rajtad, hanem mert fel kell ismerned a hibáidat, hogy tudj rajtuk változtatni.
Én nem tudom, hogy tudok e olyan jó játékos lenni, mint Ők, de próbálkozom.
Nem tudom, hol a vége a fejlődési görbémnek. 
De abban biztos vagyok, hogy ha mindent megfogadsz amit mondanak, akkor még mindig van hová fejlődni. Mert ugyanis ezt a tudást alkalmazni is kell tudni. 
Én tudom, hogy nehéz, hiszen voltam azon a szinten is mint te. Ezért van az, hogy próbálok neked segíteni. Mert tudom, hogy innen felfelé vezet az út. Csak előbb be kellene látni, tisztán, és mentegtőzéstől mentesen, hogy hol is vagy tulajdonképpen.
Feltéve, ha akarsz innen valahová mozdulni. Ha nem akkor oké, a te döntésed, de akkor meg ne legyen már különbejáratú topicod a dühöngő.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, KLC_KTE, fabyzol3

2 hete 1 napja - 2 hete 1 napja #308198 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Annak idején az első 10.000 csatámat én is kb. egy bot szintjén teljesítettem, mert "áh csak funolunk, gurulgatunk", tipikus átlag wot kezdő gamer voltam én is. Volt egy klánunk amivel napi szinten bementünk 8-as századozni. Akkor még nem volt erőd és SH csaták, tankszázad volt a klánoknak (fun fact: az ott elért eredményeink pedig a mai napig beleszámítanak a golbal statba). Kellett nekik egy artysta, nekem pont meglett az M12 szóval bevállaltam. A játékmód lobbyjának pontrendszer limitje miatt 8-asba is mindenki csak 6-os artyt vitt (akkor az M12 még 6-os volt, később került fel), mert így mellé befért még egy kisebb tierű spotter is. Meg lehet nézni a mai napig a statomat az M12-vel, azóta nem játszottam vele, de 475 csatát tettem ott bele, kemény 37,4% winrattel és 1050 átlagsebzéssel. Még a nagy arty nerf előtt többet lőttek az artyk ugye.

De még egy nagyon jó példa arra, hogy honnan indultam én is, ez pedig az M103. A legelső tier 9-es tankom volt, aztán amikor kiszenvedtem vele a T110E5-t eladtam és azóta sem vettem vissza. 490 csata 46% winrattel és 1357 átlagsebzéssel. Egy jobb sorsra érdemes laptopon játszottam akkoriban, kb 20 átlag fps-sel, sokszor én is magasabb szinten mint kellett volna.

Ez ugye 2012-13 tájékán volt és akkoriban elég masszívan Wow-oztam is, a Wot csak egy úgymond "másodlagos" játék volt számomra, nem is vettem komolyan. Aztán később búcsút intettem Azeroth világának, vettem egy komolyabb gépet, amivel már karcolni tudtam a 40-60 fps-t és közben elkezdett érdekelni az is, hogy ne csak vegetáljak a csatákban, hanem tegyek is hozzá valami maradandót. Elkezdtem hát videókat és streameket nézni (innen is pacsi Mr. Linkinnek, az ő tartalmait sokat fogyasztottam akkoriban), plusz volt és élt még a magyar fórum a forum.worldoftaks.eu-n, ahol szintén sokat tanultam az akkori "nagyoktól". Mint már fent is említettem ez egy folyamat, a mai napig szívesen nézek streameket és próbálok ellesni dolgokat a mai "nagyoktól". Egycsapásra senkiből sem lesz hirtelen jó játékos mert megfogadott pár tanácsot a wotinfo fórumán. Nem napokban, hetekben mérjük a fejlődést, ez nem ilyen ugrás-szerű. Téglát téglára pakolunk, nem egyből a tetővel kezdjük az építkezést.

Bagónak pedig remélem tényleg összejön a szakasz KLC-vel, hogy tovább léphessünk végre egy következő szintre, az ismételgetés helyett.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, KLC_KTE, fabyzol3, Mikroby

2 hete 1 napja #308199 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina

Volt egy klánunk amivel napi szinten bementünk 8-as századozni. Akkor még nem volt erőd és SH csaták, tankszázad volt a klánoknak (fun fact: az ott elért eredményeink pedig a mai napig beleszámítanak a golbal statba). 

De jó is volt, drága zsíroskenyér!
2 db arta, 1 db 1390, 5 db is3/110 2 db t32 2 db 50100. Semmi túlhúzott opé prém tank, csak annak az időszaknak megfelelő darabok. Semmi újratölthető fogyócikk, elhasználtad--> így jártál :-) A 6-os század is jó volt. Mindenki az akkor 6-os kv1s-el jött be, amin természetesen a 122 milis csúzki volt. Valaki megkapta a fókuszt, instant kiszállt a játékból.
Régi szép idők....

Bao, mindenki aki hozzá(D) szólt a fórumon a maga módján próbált rajtad segíteni. Ha még ezek után is van, vagy lesz bármiféle kétséged ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, arról légyszíves ne itt nyiss topikot. Biztos van a klánodnak weblapja, vagy fész csoportja. Ott osszátok majd egymásnak az észt. Tudod, kockás a kockással, csíkos a csíkossal megérti egymást.
Pacsi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor

2 hete 1 napja #308200 Írta: The_Devil_Himself
Megválaszolva: The_Devil_Himself
Még a végén megéri ismét aktív lenni a fórumon? De ameddig nem, addig is 

Mellékletek:

2 hete 1 napja #308202 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Ti aztán teleírtátok a fórumot!
Nem volt időm még elolvasni, a maratonnal szórakoztam.
Végül is sikerült, megvan a cobra.
Bár a játék, úgy éreztem erősen viccelődik a sok csata alatt velem.

Mellékletek:

2 hete 1 napja #308203 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Tűrhető ez a cobra, csak sokáig tölt sajna.
Ezzel a tankkal is kiemelkedem a többiek közül, de az egész csapat helyett nekem nehéz egyedül vagy kis segítséggel megnyerni a meccset...

Mellékletek:

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.