Látom srácok, a ti türelmetek is elfogyott sajnos.
Én is csak annyit tudok mondani, hogy elképesztő tomato voltam kb. 10-15 ezer csatáig. Azóta azért ki merem jelenteni, hogy néha döntő tényező tudok lenni a csatákban, némiképp megtanultam játszani. Természetesen még mindig van bőőőven hova fejlődni nekem is, de igyekszem jobb lenni. Bár nekem itt nem volt annyi kérdésem, viszont sokótok segítő hozzáállása másokhoz (mint például most Bagó elvtárshoz) segített nekem is felnyitni a szememet, aztán a fórum folyamatos követése, streamerek játéka, tippjei hozzásegítettek ahhoz, hogy elfogadható mód tudjak játszani.
A csatáimat élvezem, sok csatát elvesztek, valamit az én hibámból, valamit a csapattársak gyengesége miatt. De nem izgat, mert megteszek minden tőlem telhetőt. Én is "megtehetném", hogy a szar leosztású meccsből dezertáljak. De nem teszem, mivel a legnehezebb helyzetek adhatják a legérdekesebb, legélvezetesebb csatákat. És ezt tapasztalatból mondom, hogy én se azokat a meccseket élvezem, ahol a nálam kisebbeket darálhatom le játszi könnyedséggel.
Hanem az az igazi játékélmény, mikor fontos döntéseket kell hozni olyan meccsekben, melyek egyáltalán nem kedvezőek.
Szóval a lényeg a lényeg, hogy biztosan van olyan játékos itt a fórumon, aki bár nem szól hozzá a történésekre, a ti tanácsaitokat megfogadja. Én is így tettem és jól tettem.
Én megköszönöm mindazon mostani fórumtársaimnak, és régi motorosoknak is (akik sajnos már rég elmentek innen), hogy hozzájárultatok a fejlődésemhez!
Pacsi nektek!
Szerk.:
Jajj, ha már dühöngő....Öööööö, a fene vigye el ezeket a béna játékosokat, hogy mindig elrontják a csatáimat
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...