Ügyes vagy karnevál kid.
És ebből mit állapítasz meg?
Kedves Bagó!
Ugyan a kérdés nem nekem szólt, de megmondom, hogy én mit látok a képen. Azt, hogy semmit nem valósítottál meg abból, amit heteken át kértünk tőled. Minimum 3 csatából dezertáltál csak a 0-24-es intervallumban. 12 csatában lőttél átlag 347 sebzést, 7,78-as átlag tier mellett. Erre mégis milyen winratet vársz? Az a poén, hogy a 7 napos oszlopot nézve bőven jó csapatokat kaptál a héten, mert a 8,5-ös átlag tier mellett hozott átlag 587 sebzésed összesen 7(!!) fraggel azt jelenti, hogy a csapatod az esetek túlnyomó részében úgy indult el, hogy 14v15. Hogy érzékeltessem, mennyire is jó a WR-ed a teljesítményedhez képest, én az elmúlt 30 napban kerek 400 csatát játszottam, amiben 73 csata stockos grindelés, 103 csata Mittlerer (ennek a WN8-át még nem jól számolja a rendszer), illetve még kb. 20 csata Obszidián, amit ugye szintén rosszul számol. A maradék T8-T10, de főleg Tier 9, de ugyanúgy 8,5 az átlag Tier, mint nálad az 1 hetes (-0,06%). Na a 400 csatából 50,5% WR-t hoztam... Kemény mi? Mindössze 1,66%-kal jobb, mint a Tied. Csak én ezért a WR-ért átlagban 1788-at sebeztem, 1,82-es k/D ratio mellett. Ez nálad ugye 587 és 0,24... És én tudom magamról, hogy bőven lehetne 2000+ az átlagom, de vannak tankok amikkel nem tudok játszani és olyan csaták, amikor hibázok, vagy csak nincs szerencsém. Csak én nem panaszkodok erről, hanem magamba nézek és elfogadom, ha valaki segítő kezet nyújt. Nálad is erre várunk, körülbelül 2-3 hete. Azóta sem kerestél sem ingame, sem itt, pedig többször is felajánlottam.
Tisztelettel!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...